WROCŁAW - al. Ignacego Jana Paderewskiego 35. Sobota 9:30!
- krasnoludek6
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: <40
- Życiówka w maratonie: 3:27
a ja zazdroszcze bo zle odczytalem kiedy przerwa i dupa mam nadzieje ,ze jak ktos 2 razy niebedzie to pozniej moze dolaczyc ,Co?
-
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
krasnoludek6 kiedy dołączysz to już zależy od Ciebie.Miejmy nadzieję że szybko:) Generalnie nie mamy tu sztywnych ram i każdy, niezależnie kiedy do nas dołączy, spokojnie odnajdzie się na naszych zajęciach:)
Jacek Wosiek
-
- Stary Wyga
Jesteśmy po pierwszych zajęciach:) Dziękuję wszystkim, którzy zawitali dziś na stadion. Zebrała się grupka sympatycznych, uśmiechniętych i otwartych osób, które biegają bo lubią lub właśnie zaczynają swoją przygodę z bieganiem i za moment mam nadzieje "biegam bo lubię": stanie się ich dewizą
Jacek Wosiek
-
- Dyskutant
Było fajnie, do zobaczenia za... sześć dni (w zasadzie pawie pięć) A ci co nie mogli przyjśc, smiało niech dojadą w najbliższą sobotęjacwos pisze: Nasze pierwsze spotkanie:)
Pozdrovki
-------
Anorak
Find a better Way of Life!
-------
Anorak
Find a better Way of Life!
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: 54
Słuchajcie mam takie dwa pytanka: czy jest możliwe uzyskanie numeru telefonu prowadzącego zajęcia? W sobotę będę pierwszy raz, przejadę około 44 km i nie wiem czy znajdę grupkę biegaczy Nie znam w ogóle tych rejonów
Czy jest możliwość wzięcia prysznica gdzieś na stadionie? Ewentualnie na jakiejś siłowni obok za opłatą?
Czy jest możliwość wzięcia prysznica gdzieś na stadionie? Ewentualnie na jakiejś siłowni obok za opłatą?
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:57:48
Ale oni na stadionie pewnie i tak nie będę mieli telefonu.
Ale zapytam się.
Ale zapytam się.
- Earendil
- Wyga
Ze zdjęcia wnioskuję, że zajęcia się odbywają bez względu na pogodę?
-
- Stary Wyga
Tydzień temu było o tyle dobrze, że przynajmniej nie padało. Na jutro prognoza wygląda gorzej. Przydałaby się jakaś sala do zajęć alternatywnych albo szatnia na przebranie mokrych ubrań.Earendil pisze:Ze zdjęcia wnioskuję, że zajęcia się odbywają bez względu na pogodę?
-
- Stary Wyga
Man nadzieję że pogoda nikogo nie wystraszy. Niestety nie możemy liczyć na szatnie, natryski czy sale jednak na pewno damy radę.
Mój numer mogę podać przez maila- napisz na jacwos@wp.plabilidian pisze:Słuchajcie mam takie dwa pytanka: czy jest możliwe uzyskanie numeru telefonu prowadzącego zajęcia?
Jacek Wosiek
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: 54
Wysłałem email z prośbą o numer telefonu. Pozdrawiamjacwos pisze:Man nadzieję że pogoda nikogo nie wystraszy. Niestety nie możemy liczyć na szatnie, natryski czy sale jednak na pewno damy radę.Mój numer mogę podać przez maila- napisz na jacwos@wp.plabilidian pisze:Słuchajcie mam takie dwa pytanka: czy jest możliwe uzyskanie numeru telefonu prowadzącego zajęcia?
- Catrine
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: bywa koło 45 minut
- Życiówka w maratonie: pracuję nad tym :)
Mam nadzieję że jutro uda mi się do Was dotrzeć ale na pewno z rana będę słaba :P
“We are limited but we can push back the borders of our limitations”