Ścieżki Biegowe - Wrocław
-
- Dyskutant
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Na zajęcia na ścieżkach nie musisz się zapisywać
Po prostu przyjdź we wtorek lub w czwartek na 18 albo w sobotę o 10 i baw się dobrze.
Na pewno znajdziesz mnóstwo osób biegających podobnym tempem, więc kondycją się nie przejmuj.
Pozdrawiam.
Po prostu przyjdź we wtorek lub w czwartek na 18 albo w sobotę o 10 i baw się dobrze.
Na pewno znajdziesz mnóstwo osób biegających podobnym tempem, więc kondycją się nie przejmuj.
Pozdrawiam.
Sprzedam F305
-
- Rozgrzewający Się
witam, czy mozna sie przylaczyc na ślężna? czy godziny wt, czw 18 i sob o 10 sa aktualne? ile mneij wiecej trwaja zajecia (chodzi mi o czas treningu bez reanimacji potreningowej:) )?
pozdrawiam;)
pozdrawiam;)
-
- Rozgrzewający Się
Z informacji z tablicy przy Parku Zachodnim i tych na stronie sciezki-biegowe.pl wyniki, że zbiórki są we wtorki o 18 i soboty o 10 właśnie w Parku Zachodnim.
Czy ma ktoś jakiś kontakt do trenera zajmującego się tą częścią Wrocławia (Dembińskiego Adama)?
Czy ma ktoś jakiś kontakt do trenera zajmującego się tą częścią Wrocławia (Dembińskiego Adama)?
-
- Dyskutant
- Życiówka na 10k: 55,06
Odnawiam wątek ...
Będę wkrótce (przez ok. 5 dni) we Wrocławiu (na Starym Mieście - okolice Wyspy Słodowej).
Czy znacie w tej okolicy jakieś fajne miejsca do biegania. Jedyne co mi przychodzi do głowy to bulwary nadodrzańskie, ale wolałbym jakiś oświetlony park z miękką nawierzchnią.
Będę wkrótce (przez ok. 5 dni) we Wrocławiu (na Starym Mieście - okolice Wyspy Słodowej).
Czy znacie w tej okolicy jakieś fajne miejsca do biegania. Jedyne co mi przychodzi do głowy to bulwary nadodrzańskie, ale wolałbym jakiś oświetlony park z miękką nawierzchnią.
-
- Dyskutant
- Życiówka na 10k: 55,06
Trasa pewnie ciekawa, ale trochę daleko od mojego miejsca pobytu.furry1 pisze:Polecam waly w okolicach rozanki po most warszawski i dalej
Jutro wybieram się pobiegać trasą pieszego szlaku wokół Starego Miasta.
Zacznę przy Placu Teatralnym wzdłuż ul. Podwale i fosy, w kierunku parku w którym jest Panorama Racławicka. Później wzdłuż Odry do mostu Piaskowego, a następnie przez wyspę Piasek, Młyńską, Słodową, Bielarską - kładkami. Widziałem dzisiaj na moście Młyńskim remont - mam nadzieję, że nie skomplikuje to planu.
W tym momencie rodzą się moje wątpliwości. Muszę którymś z mostów przebić się na drugą stronę Odry, by dotrzeć w okolice ul. Ruskiej, a następnie wzdłuż ulicy Podwale i fosy dotrzeć do punktu wyjścia czyli Placu Teatralnego.
Którym mostem przebiec na drugą stronę Odry (Uniwersyteckim czy Pomorskim)?
Czy czekają mnie na tej trasie jakieś pułpki związane z remontami?
Mam nadzieję, że długość trasy nie przekroczy 10 km .
-
- Dyskutant
- Życiówka na 10k: 52
Tak sobie was czytam i nawet nie wiecie jak wam zazdroszczę tego że możecie biegać! Mam złamaną nogę i co najmniej jeszcze dwa miechy siedzenie na tyłku mnie czeka ;/
... longing for the sun
-
- Rozgrzewający Się
Ja biegam "między mostami"... czasem miedzy Warszawskimi i Trzebnickim, czasem robię pętlę: mosty Warszawskie---->most Szczytnicki---->mosty Jagiellońskie----> mosty Warszawskie...ale to jeszcze dla mnie trochę za dużo.