Ścieżki Biegowe - Kraków

Awatar użytkownika
ssokolow
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 48:35
Życiówka w maratonie: 4:04:02

Nieprzeczytany post

dzięki za informacje. Niestety ten weekend mam akurat zajęty :/ i nici z testu... - no nic ... może następnym razem.
Szymon
Obrazek
New Balance but biegowy
Awatar użytkownika
_kinga_
Dyskutant
Dyskutant

Nieprzeczytany post

Chciałabym się dowiedzieć, jaki jest poziom zaawansowania na ścieżce biegowej na Zakrzówku i przy Zalewie Nowohuckim. Na stronie ścieżek nie ma takich informacji o tych konkretnych punktach. Jestem bardzo początkująca jeśli chodzi o bieganie. Do Parku AWF mam ciężki dojazd niestety, a na Błoniach spotkania są tylko w niedziele. Zastanawiam się po prostu, czy jest szansa nadążyć na ścieżkach na Zakrzówku i Zalewie Nowohuckim.
domenax
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Zajęcia na Zakrzówku i nad Zalewem Nowohuckim są prowadzone właśnie z myślą o osobach początkujących. Śmiało przychodź na te ścieżki :)
Awatar użytkownika
_kinga_
Dyskutant
Dyskutant

Nieprzeczytany post

Dzięki! W takim razie w najbliższym czasie się wybiorę na którąś z nich.
Awatar użytkownika
golon4
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 34:42
Życiówka w maratonie: 03:32:22
Kontakt:

Nieprzeczytany post

domenax pisze:
ssokolow pisze:Szukam informacji nt. testu Coopera ? - czy odbędzie się w niedzielę ? a jeśli tak to gdzie i o której ??
Test Coopera odbędzie się 26 czerwca (sobota) o godz. 11.00 na stadionie AWF w Krakowie. Szczegóły na naszej stronie internetowej http://www.masters.krakow.pl/viewtopic.php?t=449 Do zobaczenia :)
ja się zapisałem na test Coopera :) fajnie będzie się sprawdzić :) więc do zobaczenia ma miejscu mam nadzieje
A mam pytanko mógłby ktoś powiedzieć czym dojechać i jak z pod Dworca PKS na miejsce na stadion AWF ??
kamilos
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 42:30

Nieprzeczytany post

Wchodzisz do Galerii Krakowskiej, przechodzisz przez nią i wychodzisz na placu. Idziesz wzdłuż hotelu(tak jak wszyscy-zobaczysz), wchodzisz do przejścia podziemnego i tam skręcasz w lewo, wychodzisz obok przystanku tramwajowego. Na AWF jeździ najprawdopodobniej 4 i 10(w prawo skręcasz). Mam nadzieję, że wytłumaczyłem najprostszą trasę, jak coś to pisz tu w temacie:)
ŻYJ ABY BIEGAĆ, BIEGAJ BY ŻYĆ
Awatar użytkownika
_kinga_
Dyskutant
Dyskutant

Nieprzeczytany post

Można jeszcze wejść od strony dworca pks do tunelu krakowskiego szybkiego tramwaju i stamtąd jedzie na AWF tramwaj nr 5 (kierunek Wzgórza Krzesławickie). do tunelu jest zdecydowanie bliżej, ale tramwaj raz na 20 min, więc rzadziej niż z tego przystanku, o którym pisał kamilos.
Awatar użytkownika
golon4
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

A ok dzięki czyli w przejściu podziemnym skręcić w lewo tak ?? i wyjdę obok przystanku tramwajowego i 4 lub 10 jedzie ?? a to jest w stronę tak jak Decathlon dobrze kojarze czy w inna całkiem strone jest AWF ??
Awatar użytkownika
_kinga_
Dyskutant
Dyskutant

Nieprzeczytany post

Tak, w przejściu podziemnym w lewo - wyjście na ulicę Westerplatte i przystanek 4 i 10 jest zaraz jak się wyjdzie z przejścia. Strona mniej więcej ta sama(w kierunku Nowej Huty:), tylko Decathlon jest na al. Pokoju, po drugiej stronie Parku AWF.
Awatar użytkownika
golon4
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

ok dzięki wielkie za wytłumaczenie :) a od przystanku AWF ile tak się będzie wędrowało na spokojnie na miejsce ?? to jest na stadionie AWF na tartanie tak ??
to widzimy się zatem 26czerwca na miejscu :) ja pobiegnę za pewne w czerwonej koszulce z napisem " GOLON GORLICE " :)
zobaczymy ile jestem w stanie przebiec w 12min ?? 3lata temu zrobiłem ok. 3.3km :) myślę że powinienem dać radę tyle zrobić

A pytanko takie czy jest powiedziane w jakim obuwiu trzeba biec czy w butach startowych czy można w kolcach jak to na tartanie ?
kamilos
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Spokojnie możesz w kolcach biec. Wysiadasz przy samym AWF, wychodzisz z tramwaju, przechodzisz przez ulicę idziesz kilkanaście metrów, będziesz widział szlaban, przejdziesz obok niego i ścieżką do przodu. Po około 20m bedziesz miał tabliczkę, na obiekty sportowe czy jakoś tak. I tam będziesz widział już AWF :)

Z tramwaju to Ci zajmnie jakieś 3-4minuty:)
Awatar użytkownika
golon4
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

ok to spoko dzięki jeszcze raz :)

czyli jak czytałem wszyscy będą podzieleni na 11serii w zależności ile osób się zgłosi do testu Coopera ??:)
kamilos
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Myślę, że jak przyjdzie dużo osób to zrobią więcej:)
Awatar użytkownika
golon4
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

ok to super :) jestem ciekaw swojej dyspozycji bo dawno nie biegałem tego testu Coopera ostatni ok. 3lata temu co wtedy zrobiłem ok. 3.3km :) teraz w planie mam dużo lepiej :)

a tak jak piszą będą jakieś gwiazdy LA ??:)
kamilos
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Tego to już Ci nie powiem;p
Napewno będą jacyś profesjonaliści, bo jeżeli piszą, że bedą gwiazdy to nie wiadomo jak dobrych nie ściągną. No największą by był chyba Kuć, tak mi się wydaje:)
ODPOWIEDZ