Zacząłem jakiś czas temu opisywać swoje starty rowerowe i konsekwentnie brnę dalej - na naszej stronie zamieścilem relację z sobotniego Klasyka Kłodzkiego - relacja
Zgłosiłem swój udział w maratonie jako członek GT
Do wszystkich mam pytanie czy jest w Trójmieście gdzieś dostępny stadion 400m z możliwością przebrania się i wzięcia prysznica. SKLA ma teraz zmianę nawierzchni tartanowej więc jest zamknięty.
Paweł
[url=http://www.grupatrojmiasto.digimer.pl]Grupa Trójmiasto[/url]
Czy w tę sobotę aktualne są biegi sprzed AWFu?
No i mała propozycja dla GT! 21 sierpnia (to ta sobota) jest kolejna runda WMnO (akacyjnych arszów a rientację). Start o 1200 na działkach leśnych w Gdyni (wejście do lasu w okolicach ulicy Elbląskiej). Świetna okazja by się pokręcić po lesie (czemu nie truchtem...) z mapą. Trasa TO jest taka, ze nawet początkujący sobie poradzą. Zespoły 1 do 3 osobowe. Koszt dla zgłoszonych do piątku to jedyne 5 zł od osoby. Ja bym się chętnie wybrał. Stwórzmy silną ekipę GT!!! Tak więc pytanie. Czy ktoś zmotoryzowany planuje jechać po biech w stronę Gdyni? Albo chociaż kolejką? Zachęcam!
(Edited by Drewniacki at 12:07 pm on Aug. 18, 2004)
Ania się wybiera! No to jak macie taki przykład to chyba tez pójdziecie! Polecam zabrać kompas i coś do pisania; najlepiej czerwonego. Zapisujcie się!
Więcej info u mnie (gruszecki_damian@poczta.onet.pl) lub na www.neptun.gda.pl.
Namawiam!
Ja bym sie pisał. Na 95% będę. Jeżeli Twoje wyjście Kazigu, będzie załeżało ode mnie (czytaj: nikt inny się nie zgłosi) to napisz a ja dam znać SMSem czy się wybieram.