Łódź
- Herbix
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
- Kontakt:
HoHoHo gratulacje Iwan! Może wspólna 15-stka w sobotkę ?
GG: 977722
- Herbix
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Raczej na pół-Maraton Warszawski - ale jak przeżyję Piłę. Pozdrowionka.
- ART
- Stary Wyga
Życzę powodzenia - ja się już nie załapie na tę imprezę- ale w tym tygodniu chyba się w końcu przemogę i wyjde pobiegać .
(Edited by ART at 8:41 pm on Aug. 16, 2004)
(Edited by ART at 8:41 pm on Aug. 16, 2004)
GG 8441181
- Herbix
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Zapraszam w sobotę o 9:00 - jak co tydzień
- Iwan
- Zaprawiony W Bojach
Co zrobić...ja to jestem szybki
Farby starczyło jedynie na 1/3 trasy. Bardzo wsiąka w korę drzew. Przydały by się dwa duże (żółte) spraye by dokończyć oznaczenie trasy. W czwartek biegam 18-19 zależnie od temperatury powietrza, ale startuję od strony Łagiewnickiej , bo dzisiaj znowu straż miejska się mnie czepiała o samochód.
(Edited by Iwan at 9:28 pm on Aug. 17, 2004)
Farby starczyło jedynie na 1/3 trasy. Bardzo wsiąka w korę drzew. Przydały by się dwa duże (żółte) spraye by dokończyć oznaczenie trasy. W czwartek biegam 18-19 zależnie od temperatury powietrza, ale startuję od strony Łagiewnickiej , bo dzisiaj znowu straż miejska się mnie czepiała o samochód.
(Edited by Iwan at 9:28 pm on Aug. 17, 2004)
"Nie żyję, by lepiej biegać. Biegam, by lepiej żyć" R.W.
- Herbix
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Chętnie będe partycypował w kosztach oznaczenia trasy. Powiedz Iwan po ile zrzutka, to w sobotę przyniosę. Pozdrawiam i ... do soboty.
- Iwan
- Zaprawiony W Bojach
ART będę biegał dzisiaj o 19:00 ale niestety zacznę od strony klasztoru (jadę tam po wodę). Jak chcesz to przyjedź.
Herbix, co do oznaczenia trasy to proponuję byś porozumiał się z ART-em jako że wy jesteście najbardziej zainteresowani tą sprawą. Zrobiłem farbą ART-a już 1/3 trasy więc mogę przebiec się z puszką farby (jak dacie) i oznaczy ją do końca. W tą sobotę nie mogę niestety z wami biegać.
Pozdrowionka!
Herbix, co do oznaczenia trasy to proponuję byś porozumiał się z ART-em jako że wy jesteście najbardziej zainteresowani tą sprawą. Zrobiłem farbą ART-a już 1/3 trasy więc mogę przebiec się z puszką farby (jak dacie) i oznaczy ją do końca. W tą sobotę nie mogę niestety z wami biegać.
Pozdrowionka!
- Iwan
- Zaprawiony W Bojach
Panowie, obejrzałem sobie wczoraj znaki na starej 10 jakie namalowałem 2 dni wcześniej. Zgroza, nic nie widać. Farba ze spraya wsiąka w korę (mimo że malowałem grubo) - szkoda prądu...
Wniosek z tego płynie taki albo sobie dać spokój, poznać trasę i biegać na pamięć albo oznaczyć farbą olejną - cierpliwie chodząc z pędzelkiem. Innego rozwiązania nie widzę. Pozdrawiam!
Wniosek z tego płynie taki albo sobie dać spokój, poznać trasę i biegać na pamięć albo oznaczyć farbą olejną - cierpliwie chodząc z pędzelkiem. Innego rozwiązania nie widzę. Pozdrawiam!
- Herbix
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Chwała Ci za poświęcenie Iwanie. Do zobaczenia jutro :D