Czerwiec Grupy Trójmiasto
- Kazig
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
- Kontakt:
Głównie chodzi mi o to, że w środku tygodnia ciężej się zmotywować do treningu, chyba, że są koledzy to łatwiej lub koleżanki.
Chyba spotykaliśmy się o 18
Chyba spotykaliśmy się o 18
-
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Mnie sie zdaje, ze to byla 18:30, te biegi konczyly sie juz wieczorem, a pod koniec wakacji po zmroku nawet. Mialy klimat te spotkania. Organizujcie, biegania nigdy za wiele
[url=http://www.grupatrojmiasto.digimer.pl]Grupa Trójmiasto[/url]
- Kazig
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
No to kto biega dziś?
18:30 ok.20km
spalony kościół
18:30 ok.20km
spalony kościół
- Kazig
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Kilka słów o biegu sobotnim. Było w sumie 8 osób, wybaczcie jeśli o kimś zapomniałem. Kobiecy honor uratowała Sylwia. Zrobiliśmy standardowy dystans przy ładnej pogodzie. Trochę rozmawialiśmy o butach. Na koniec rozciąganie i dalej cieszyć się sobotnim dniem.
Pokazywałem statuetkę z Orła Bielika, dziękuje za te okaski hehe, fajnie mieć kibiców, zwłaszcza gdy zawody tak trudne.
Pokazywałem statuetkę z Orła Bielika, dziękuje za te okaski hehe, fajnie mieć kibiców, zwłaszcza gdy zawody tak trudne.
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 36:49
- Życiówka w maratonie: 2:59:44
Informacja odnośnie sobotniego treningu.
Nie będę mógł się pojawić ale w moim zastępstwie bieg poprowadzi Masiulis. Przyjdźcie koniecznie, bo będzie miał dla was kilka bardzo ciekawych wiadomości.
Ja w sobotę będę brał udział w trunieju piłkarskim "firm teleinformatycznych". Gdyby ktoś z was był przy okazji w okolicach stadionu Lechii to niech przyjdzie mi pokibicować. Obiecuję, że będę starał się godnie reprezentować GT.
Krzysiek
Nie będę mógł się pojawić ale w moim zastępstwie bieg poprowadzi Masiulis. Przyjdźcie koniecznie, bo będzie miał dla was kilka bardzo ciekawych wiadomości.
Ja w sobotę będę brał udział w trunieju piłkarskim "firm teleinformatycznych". Gdyby ktoś z was był przy okazji w okolicach stadionu Lechii to niech przyjdzie mi pokibicować. Obiecuję, że będę starał się godnie reprezentować GT.
Krzysiek
[url=http://www.biegajznami.pl/GT]forum Grupy Trójmiasto[/url], [url=http://www.grupatrojmiasto.digimer.pl]Strona GT[/url], [url=http://www.grupatrojmiasto.digimer.pl/index.php?option=com_content&task=blogcategory&id=13&Itemid=21]GT Challenge 2007[/url]
- Kazig
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
ma się rozumieć będziesz biegał w koszulce GT
- Friend
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 48
- Życiówka w maratonie: 4:04
Macie świetne plany, szkoda że nie mogę z Wami biegać.
Zawiesiłem "na kołku" bieganie do czasu wyjasnienia sprawy.
Życzę bardzo udanych spotkań biegowych.
Jacek
PS
W piątek pięknie mi się biegało, miałem świetne międzyczasy lecz później całą noc zwijałem się z bólu przy każdorazowej próbie zmiany ułożenia prawej nogi.
(Edited by Friend at 9:59 am on June 23, 2004)
Zawiesiłem "na kołku" bieganie do czasu wyjasnienia sprawy.
Życzę bardzo udanych spotkań biegowych.
Jacek
PS
W piątek pięknie mi się biegało, miałem świetne międzyczasy lecz później całą noc zwijałem się z bólu przy każdorazowej próbie zmiany ułożenia prawej nogi.
(Edited by Friend at 9:59 am on June 23, 2004)
Energia podąża za myślą, a myśl podąża za energią…
- Kazig
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Jacek, ile razy będziesz mnie jeszcze denerwował.
Dajesz się zabijać jak jakiś lamer, a czytasz posty o treningu i zdrowiu od lat. Zakceptuj siebie i nie katuj jakbyś był jakimś kenijczykiem. Odnoszę wrażenie, że próbujesz na siła czemuś lub komuś dorównać. To jest moja ostra reprymenda. Czyś Ty chłopie widział ile ja km zrobiłem w szybkością, że mnie baby z wózkami wyprzedzały? Zrób coś z tym, bo ja chce, żebyś ze mną biegał, a nie się miesiącami beze mnie leczył. Biegaj wolniej z mniejszym tętnem. Przecież są w GT wolniejsi i szybsi, widzę tu co najmniej biegania na 3 tempa.
(Edited by Kazig at 10:45 am on June 23, 2004)
Dajesz się zabijać jak jakiś lamer, a czytasz posty o treningu i zdrowiu od lat. Zakceptuj siebie i nie katuj jakbyś był jakimś kenijczykiem. Odnoszę wrażenie, że próbujesz na siła czemuś lub komuś dorównać. To jest moja ostra reprymenda. Czyś Ty chłopie widział ile ja km zrobiłem w szybkością, że mnie baby z wózkami wyprzedzały? Zrób coś z tym, bo ja chce, żebyś ze mną biegał, a nie się miesiącami beze mnie leczył. Biegaj wolniej z mniejszym tętnem. Przecież są w GT wolniejsi i szybsi, widzę tu co najmniej biegania na 3 tempa.
(Edited by Kazig at 10:45 am on June 23, 2004)
- Kazig
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Moglibyśmy pobiec wolno do Owczarni i z powrotem.
- Friend
- Zaprawiony W Bojach
Kazig - nie masz racji !!
Nie katuje sie !
Biegam swoim ulubionym tempem tylko ostatnio cos sie dzieje ! Jak biegalem za szybko to czulem sie zmeczony i nie zwijalem sie z bolu. To tyle.
Tak chce bieg jak rzeznicy z GT a nie jak .....trampek. (max 5 min/km)
(Edited by Friend at 11:25 am on June 23, 2004)
Nie katuje sie !
Biegam swoim ulubionym tempem tylko ostatnio cos sie dzieje ! Jak biegalem za szybko to czulem sie zmeczony i nie zwijalem sie z bolu. To tyle.
Tak chce bieg jak rzeznicy z GT a nie jak .....trampek. (max 5 min/km)
(Edited by Friend at 11:25 am on June 23, 2004)
- Friend
- Zaprawiony W Bojach
Raczej jasieńczykiemQuote: from Kazig on 10:45 am on June 23, 2004
Zakceptuj siebie i nie katuj jakbyś był jakimś kenijczykiem.
-
- Zaprawiony W Bojach
>Kazig
Dziś planowałem wolne 14-15km ode mnie w stronę Brzeźna, ale 20-tka też mi pasuje do planu (byle wolna). 18.30 to dość wcześnie jak dla mnie, ale spróbuję wyrobić sie z robotą, pogadam z rodziną i dam Ci znać na komórę.
A co do "szaleństw" Frienda, to nie chce się wymądrzać, ale mam przemyślenia jakoś tak podobne do Kazigowych.
Jacek - szczerze i z całą sympatią - przemyśl swoje plany treningowe.
Dziś planowałem wolne 14-15km ode mnie w stronę Brzeźna, ale 20-tka też mi pasuje do planu (byle wolna). 18.30 to dość wcześnie jak dla mnie, ale spróbuję wyrobić sie z robotą, pogadam z rodziną i dam Ci znać na komórę.
A co do "szaleństw" Frienda, to nie chce się wymądrzać, ale mam przemyślenia jakoś tak podobne do Kazigowych.
Jacek - szczerze i z całą sympatią - przemyśl swoje plany treningowe.
- Kazig
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
ok