Następne spotkanie Grupy Katowickiej
- MacGor
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Przepraszam za ciszę, ale nie miałam ostatnio czasu na forumowanie, a w weekendy wyjeżdżam -i ciężko coś proponować. Pod moją nieobecność oczywiście możecie biegać w moich lasach -proszę bardzo. Za 2 tygodnie proponuję się spotkać na wspólnym bieganiu w Myszkowie. Szybka dyszka i nad wodę odpoczywać. Dobra okazja na rodzinny wypad.
[b]szuuu[/b]
- Mikael
- Zaprawiony W Bojach
Ale istnieje!
Cóż tak to chyba bywa, każdy ma mnóstwo spraw, nie zawsze udaje się zebrać. Choć mam nadzieję, że jeszcze się uda.
Marku - w piątek rozumiem już nie jedziesz na Gisz do Tytana, bo masz wyjazd na zawody?
Cóż tak to chyba bywa, każdy ma mnóstwo spraw, nie zawsze udaje się zebrać. Choć mam nadzieję, że jeszcze się uda.
Marku - w piątek rozumiem już nie jedziesz na Gisz do Tytana, bo masz wyjazd na zawody?
Któż jak Bóg!
- lukasz
- Zaprawiony W Bojach
No nie jest chyba tak źle, po prostu wszyscy w głębokim ukryciu przygotowują się do dalszej części sezonu. Stąd brak wspólnych treningów.Quote: from Mikael on 11:06 am on May 28, 2003
GK rzęzi...
W Myszkowie pewnie się zjawię na biegu, jeśli uda mi się wyleczyć kontuzje.
Pozdrawiam
łukasz
-
- Zaprawiony W Bojach
Widzę, że nawet trzonowi GK czyli Mikael i Marek C jest się trudno zebrać na trening.
Ja powiem śmiało jak to wygląda.
1 Każdy ma swoje obowiązki, między którymi udaje mu się znaleźć odrobinę czasu na trening .Wspólny trening z dojazdem gdzieś jest bardzo czasochłonny.
2.dlatego latwiej może gdzieś się spotkać choć przez chwilę na zawodach
3.jeżeli nie ma się dużo czasu na treningi to przy zróżnicowanym poziomie trudno dogodzić wszystkim. Dlatego nie męczcie MacGor i Dawidka oni zdecydowanie są z przodu. Wspólny trening z którego wszyscy mogą być zadowoleni możliwy jest tylko na stadionie lub małej pętli.
3 MacGor pewnie już dostała żółtą kartkę od męża i teściowej i nie ma nawet dziewczyna czasu by zaglądać do internetu.
4 Napiszcie moze jakie treningi teraz robicie na jakim etapie jesteście biegania , jakie plany startowe, cele w tym roku --w ten sposób będziemy grupą biegającą wirtualnie.
Ja powiem śmiało jak to wygląda.
1 Każdy ma swoje obowiązki, między którymi udaje mu się znaleźć odrobinę czasu na trening .Wspólny trening z dojazdem gdzieś jest bardzo czasochłonny.
2.dlatego latwiej może gdzieś się spotkać choć przez chwilę na zawodach
3.jeżeli nie ma się dużo czasu na treningi to przy zróżnicowanym poziomie trudno dogodzić wszystkim. Dlatego nie męczcie MacGor i Dawidka oni zdecydowanie są z przodu. Wspólny trening z którego wszyscy mogą być zadowoleni możliwy jest tylko na stadionie lub małej pętli.
3 MacGor pewnie już dostała żółtą kartkę od męża i teściowej i nie ma nawet dziewczyna czasu by zaglądać do internetu.
4 Napiszcie moze jakie treningi teraz robicie na jakim etapie jesteście biegania , jakie plany startowe, cele w tym roku --w ten sposób będziemy grupą biegającą wirtualnie.
- Mikael
- Zaprawiony W Bojach
Tak Foma jest. Masz rację. Ale wiesz musimy sobie troszkę pobiadolić...
Dla mnie świetny jest ten pomysł z grupą biegającą wirtualnie. Kapitalny.
Może zaczniemy w związku z tym nowy wątek o tytule: "Grupa Katowicka w necie i świecie"?
No może ten tytuł nie jest najlepszy...
Dla mnie świetny jest ten pomysł z grupą biegającą wirtualnie. Kapitalny.
Może zaczniemy w związku z tym nowy wątek o tytule: "Grupa Katowicka w necie i świecie"?
No może ten tytuł nie jest najlepszy...
Któż jak Bóg!
- MacGor
- Zaprawiony W Bojach
Mikael -nie pisz, że GK rzęzi (nawet jakby rzęziła), bo to demobilizuje jeszcze bardziej. A poza tym -kogo jako jedynego z GK nie było na biegu Korfantego???
W treningach wirtualnych możemy być najsilniejszą grupą w necie!
W treningach wirtualnych możemy być najsilniejszą grupą w necie!
[b]szuuu[/b]
- Ojla
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka w maratonie: 3:43:37
- Kontakt:
Nie narzekajcie tak. W naszej grupie też bywają lepsze i gorsze dni. Być może zmienimy godzinę (przejdziemy na czas letni). Moim marzeniem jest stworzenie na tyle licznej grupy, aby można wyodrębnić dwie podgrupy: silniejszą i słabszą.
Jola
Jola
Pozdrawiam, Jola
- Mikael
- Zaprawiony W Bojach
Qrcze, ale mi się dostało.... za jeden niewinny żarcik
Rozumiem MacGor, że jesteś za stworzeniem nawego wątku łączącego wszelkie nasze terningi - te wirtualne też. Jeśli się mylę - to sorki. Może moglibyśmy się tak "grupowo" wymieniać doświadczeniami w treningu? Oczywiście nie ma to być alternatywa dla działu "trening", ale tutaj znamy się ciut więcej:).
A swoją drogą - nie ma to jak malutka prowokacja - zaraz wszyscy się zlatują
Rozumiem MacGor, że jesteś za stworzeniem nawego wątku łączącego wszelkie nasze terningi - te wirtualne też. Jeśli się mylę - to sorki. Może moglibyśmy się tak "grupowo" wymieniać doświadczeniami w treningu? Oczywiście nie ma to być alternatywa dla działu "trening", ale tutaj znamy się ciut więcej:).
A swoją drogą - nie ma to jak malutka prowokacja - zaraz wszyscy się zlatują
Któż jak Bóg!
- Cirrus
- Wyga
- Kontakt:
... moze jak wkoncu uda sie Wam znowu umowic na to bieganie, to podjade na rowerze i przynajmniej sie z Wami przywitam.
(Edited by Cirrus at 9:50 am on May 29, 2003)
(Edited by Cirrus at 9:50 am on May 29, 2003)
Pozdrawiam: Cirrus
========================
potrafie tyle ile mysle, ze potrafie
========================
potrafie tyle ile mysle, ze potrafie
- MacGor
- Zaprawiony W Bojach
Mikael -Ty się chyba nie gniewasz, co?
Cirrus -skąd podjedziesz na rowerze?
Zgodnie z Fomy pomysłem -zapraszam