Kraków - Kliny, Borek Fałęcki

Awatar użytkownika
tomasir
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Błota praktycznie nie było - temp ok zera, wiec wszystko było przemarznięte. Fajne wrażenia były z przeskakiwania rzeczki :D
zgodnie z naturą!
New Balance but biegowy
25myszy
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Znam te wszystkie ścieżki, ponad dwa lata codziennie chodzę z psem po łąkach ;)

Teraz nie ma już przymrozków i sezon błotny w pełni. Nie lubię tak.
kmieciu
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Witam, jestem Piotrek, lat 23 i chetnie dolacze sie do biegania z kimkolwiek. Dzisiaj bylem pobiegac bo swietna pogoda byla, ale co chwile przystawalem, zatrzymywalem sie i ogolnie rzecz biorac nic wielkiego z tego nie wyszlo. Potrzebuje wiekszej dawki motywacji i mam nadzieje ze uda mi sie tutaj kogos znalezc, kto mi to zapewni. do zobaczenia :)
25myszy
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

a gdzie i kiedy biegasz, jakie dystanse, jak często, jak szybko? ;) może się uda razem czasem przebiec
Awatar użytkownika
tomasir
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Biegłaś Haniu Marzannę? bo nie wiem czy dobrze pamiętam nazwisko - coś mi się kojarzy 2:24:31 - zgadza się?

ps. Nie mogłem z dzieciakiem przyjść kibicować, bo akurat w Częstochowie byłem :(
zgodnie z naturą!
Awatar użytkownika
rubin
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

tomasir pisze:bo akurat w Częstochowie byłem
:sss:
Awatar użytkownika
tomasir
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

rubin pisze:
tomasir pisze:bo akurat w Częstochowie byłem
:sss:
No pierwszy raz chyba od 2 miesięcy zawitałem - ale nie ma szans na żadne bieganie, bo byłem na chrzcinach brata syna.
Do tego na razie wreszcie leczę wszystkie kontuzje i nie ruszę dupy na bieganie, póki nie będę 100% zdrów. Bieganie co miesiąc tego GP nie sprzyjało w wyleczeniu urazów :(
zgodnie z naturą!
25myszy
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

tomasir pisze:Biegłaś Haniu Marzannę?
biegłam, biegłam - chociaż to może za ambitne sformułowanie

zdecydowanie to nie był mój dzień, chyba nigdy się tak źle nie czułam

oby na CM samopoczucie dopisało, bo jak będzie tak jak na marzannie to nie widzę tego wcale
malenia13
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Cześć! Czy jest ktoś chętny do wspólnego biegania na borku lub kurdwanowie? Biegam rekreacyjnie, po kłopotach zdrowotnych powoli chcę się rozruszać, trasy około 5 - 7 km na początek, w porywach 6min/km jak na razie :P

Kiedy? Wchodzą w grę środy wieczorem, sob i ndz rankiem (lub godziny przedpołudniowe).
Awatar użytkownika
tomasir
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

marans pisze:Bieganie przy Borku Fałęckim odbywa się głównie w Park Solvay czy są inne ciekawe trasy?
Ja mieszkam przy samym Parku - ale tam nie biegam bo po prostu jest on relatywnie mały i robienie pętelek w dużej ilości mnie nudzi. Dla urozmaicenia można z parku solvay przebiec w stronę lasku (tego w kierunku zawiłej). Wbrew pozorom bardzo przyjemnie się tam biega. Można tam łatwo wbiec albo od strony wieżowców, albo od strony placu handlowego.

Ewentualnie jak ktoś chce uniknąć biegania po asfalcie jest fajna traska koło tego nowego Centrum Papieskiego- Jedno kółko ok 1,3 km. http://www.endomondo.com/routes/165928646
zgodnie z naturą!
Awatar użytkownika
tomasir
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Jeśli mówimy o tej hałdzie to po prostu tam jest wydeptana ścieża i to dość szeroka (czasem w weekendy tam ludzie imprezki sobie robią). Rano można spotkać ludzi z pieskami tam chodzącymi.
zgodnie z naturą!
Awatar użytkownika
tomasir
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Zjawiasz się Haniu na Business Runie? Bo zapisy idą pełną parą i już zapełnione jest prawie 500 drużyn z 600 miejsc.
zgodnie z naturą!
Geridorf
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

A ktoś biega po parku AWF. Najlepiej ktoś początkujący, bo przywiązany jestem do swoich płuc :):) Biegam w godzinach 16-18... A tak a propos. Znacie w okolicach Wieczystej jakieś fajne trasy biegowe, poza parkiem AWF?
Pawel_W
Stary Wyga
Stary Wyga
Życiówka na 10k: 42:21
Kontakt:

Nieprzeczytany post

ja tam polecam opcję rower + lasek wolski, mam rzut kamieniem do parku awf ale nie lubię go ze względu na betonowe alejki :)
Awatar użytkownika
barcel
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

proszę o podpowiedź, gdzie można w Krakowie przebiec drugi zakres. Czyli, gdzie znajdę trasę, która ma odmierzone kilometry i jest do niej łatwy dostęp komunikacją miejską np. z centrum?
ODPOWIEDZ