Kraków - Kliny, Borek Fałęcki
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Witam, jestem Piotrek, lat 23 i chetnie dolacze sie do biegania z kimkolwiek. Dzisiaj bylem pobiegac bo swietna pogoda byla, ale co chwile przystawalem, zatrzymywalem sie i ogolnie rzecz biorac nic wielkiego z tego nie wyszlo. Potrzebuje wiekszej dawki motywacji i mam nadzieje ze uda mi sie tutaj kogos znalezc, kto mi to zapewni. do zobaczenia
- tomasir
- Zaprawiony W Bojach
No pierwszy raz chyba od 2 miesięcy zawitałem - ale nie ma szans na żadne bieganie, bo byłem na chrzcinach brata syna.rubin pisze:tomasir pisze:bo akurat w Częstochowie byłem
Do tego na razie wreszcie leczę wszystkie kontuzje i nie ruszę dupy na bieganie, póki nie będę 100% zdrów. Bieganie co miesiąc tego GP nie sprzyjało w wyleczeniu urazów
zgodnie z naturą!
-
- Wyga
biegłam, biegłam - chociaż to może za ambitne sformułowanietomasir pisze:Biegłaś Haniu Marzannę?
zdecydowanie to nie był mój dzień, chyba nigdy się tak źle nie czułam
oby na CM samopoczucie dopisało, bo jak będzie tak jak na marzannie to nie widzę tego wcale
-
- Rozgrzewający Się
Cześć! Czy jest ktoś chętny do wspólnego biegania na borku lub kurdwanowie? Biegam rekreacyjnie, po kłopotach zdrowotnych powoli chcę się rozruszać, trasy około 5 - 7 km na początek, w porywach 6min/km jak na razie :P
Kiedy? Wchodzą w grę środy wieczorem, sob i ndz rankiem (lub godziny przedpołudniowe).
Kiedy? Wchodzą w grę środy wieczorem, sob i ndz rankiem (lub godziny przedpołudniowe).
- tomasir
- Zaprawiony W Bojach
Ja mieszkam przy samym Parku - ale tam nie biegam bo po prostu jest on relatywnie mały i robienie pętelek w dużej ilości mnie nudzi. Dla urozmaicenia można z parku solvay przebiec w stronę lasku (tego w kierunku zawiłej). Wbrew pozorom bardzo przyjemnie się tam biega. Można tam łatwo wbiec albo od strony wieżowców, albo od strony placu handlowego.marans pisze:Bieganie przy Borku Fałęckim odbywa się głównie w Park Solvay czy są inne ciekawe trasy?
Ewentualnie jak ktoś chce uniknąć biegania po asfalcie jest fajna traska koło tego nowego Centrum Papieskiego- Jedno kółko ok 1,3 km. http://www.endomondo.com/routes/165928646
zgodnie z naturą!
-
- Rozgrzewający Się
A ktoś biega po parku AWF. Najlepiej ktoś początkujący, bo przywiązany jestem do swoich płuc :) Biegam w godzinach 16-18... A tak a propos. Znacie w okolicach Wieczystej jakieś fajne trasy biegowe, poza parkiem AWF?
-
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: 42:21
- Kontakt:
ja tam polecam opcję rower + lasek wolski, mam rzut kamieniem do parku awf ale nie lubię go ze względu na betonowe alejki