PŁOCK - ul. Sportowa 3. Sobota 9:30!
-
- Dyskutant
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
start o 10? Mam wprawdzie gości ale pewnie przyjdę pokibicować jakie czasy obstawiacie że uzyskacie?
a czy w sobotę będą zajęcia? bo przyjeżdża do mnie koleżanka ze Świecia która bardzo chciałby przyjść na trening
a czy w sobotę będą zajęcia? bo przyjeżdża do mnie koleżanka ze Świecia która bardzo chciałby przyjść na trening
-
- Wyga
Aska cieszymy sie bardzo bo doping bedzie bardzo potrzebny:)
Zamawiamy koszulki BBLowskie. Jakby co to Lukasz robi zamowienie.
Zamawiamy koszulki BBLowskie. Jakby co to Lukasz robi zamowienie.
-
- Wyga
w sobotę robimy normalny trening
musze dopisac do listy
Aga M
musze dopisac do listy
Aga M
-
- Dyskutant
Lista koszulek:
1. Piotrek - L
2. Łukasz - M
3. Michał K - XL
4. Sylwia -M
5. Aga - M
6. Kuba - L
1. Piotrek - L
2. Łukasz - M
3. Michał K - XL
4. Sylwia -M
5. Aga - M
6. Kuba - L
-
- Dyskutant
ja na razie muszę zrezygnować z koszulki, 5 wesel mnie wykończyło ;p
a ja dziś w końcu pobiegłam...Łukasz Popławski wyciągnął mnie na trasę tumskiej dychy, pomiesiący nie biegania ogarnęłam 8km... moje pierwsze 8km
a ja dziś w końcu pobiegłam...Łukasz Popławski wyciągnął mnie na trasę tumskiej dychy, pomiesiący nie biegania ogarnęłam 8km... moje pierwsze 8km
-
- Rozgrzewający Się
Dałaś radę Asia Ja też wreszcie, po długiej kontuzji wracam do treningów Łukaszu, dla mnie też koszulkę proszę, chociał w dwóch mostach nie wystartuję ale w Dyszce będę reprezentować barwy BBL Macie wymiary tych koszulek bo nie wiem czy L czy XL, różnie to u mnie wychodzi :/
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: 01:01:46
Czy będą koszulki w sobotę?Postanowiłam nie trenować przed niedzielą,ale w razie konieczności przyjadę.
-
- Wyga
Zestaw startowy na jutro odebrany. Pogoda w kratke ale co tam pogoda. Trzeba dobiec do mety przed autokarem z tablica "Koniec wyscigu":) Najwazniejsze ze mamy zapewniony doping kolezanek i kolegow klubowych.
-
- Rozgrzewający Się
po 9 miesiącach od pierwszego treningu, przede mną wielkie wydarzenie. Mój pierwszy półmaraton z prawdziwego zdarzenia. Chociaż zaczynając 5 grudnia 2011 zabawę z bieganiem, cel był inny. Schudnąć, poprawić kondycję i wyniki badań lekarskich. Nie wiem kiedy przyszedł ten moment, że bieganie i zdrowy styl życia stał się naturalnym elementem mojego dnia. Pojawiały się kolejne wyzwania. Na urodziny w lutym kupiłem sobie pulsometr, pierwszy prawdziwie przydatny gadżet, wynik czytania i poznawania nowej dziedziny sportu, jakim dla mnie stało się bieganie. W marcu poszedłem za ciosem i dobrałem w sposób profesjonalny do biegania,po spotkaniu i badaniu stóp przez firmę Aisics. Pierwsze 10km na stadionie olimpijskim we Wrocławiu zrobione w 1:16:08 w kwietniu 2012, teraz 54:55. Później przyszła kolejna myśl, może dam radę przebiec półmaraton. I z tą ideą dalej uczyłem się biegać, czytałem, pytałem i trenowałem. W końcu przebiegłem pierwszy raz dystans 21 km 100 m w 2:11:57, 5 sierpnia 2012, na trasie dzisiejszego półmaratonu w Płocku. Od 5 grudnia 2011 do dziś poprawiłem wszystkie parametry zdrowotne (waga minus 25kg), spotkałem sporo fajnych nowych ludzi (treningi w Wałbrzychu, Mikołowie i Wrocławiu ) i przede wszystkim sympatycznych ludzi z drużyny BBL Płock. Część z BBL Płock startuje dziś w 1 półmaratonie dwóch mostów w Płocku. Mój cel na dziś, to przebiec w znakomitej atmosferze cały dystans, poprawić wynik z początku sierpnia, wielkim wyczynem będzie pobiec poniżej 2 godzin, zawody zweryfikują na co mnie stać. Życzę powodzenia wszystkim uczestnikom. Ty co zaczynają życzę powodzenia i mój przykład pokazuje, że można. Pozdrawiam, Michał.
-
- Zaprawiony W Bojach
Brawo Michale!!!!!!!!!! ))
-
- Rozgrzewający Się
z BBL Płock dobiegli wszyscy do mety, mój wynik 1:59:15 !!!!!!!!!!!! rewelacja jak dla mnie , pozostali niech się chwalą swoimi czasami pozdrawiam MK
- tzw. zając
- Dyskutant
- Życiówka na 10k: 43:20
Uffff - udało się dobiec i nie skompromitować (czas 1h 49min 20s ) Miałem co do tego duże wątpliwości na kilka dni przed startem, ale już dziś od rana dopisywał mi dobry humor i optymistyczne nastawienie. A o samym biegu też właściwie same dobre rzeczy można napisać. Organizacja sprawna i punktualna. Bardzo fajne medale i koszulki. Dobra trasa - malownicza i wymagająca. Świetna atmosfera biegu, choć to "po prostu" zasługa licznych znajomych zgromadzonych zarówno w peletonie, jak i wśród kibiców (tym szczególne podziękowania) . dobrze rozmieszczone punkty nawadniania, smaczny i duży posiłek regeneracyjny.
Naprawdę cieszę się, że mamy taką dobra imprezę na własnym podwórku )
Kto nie był, niech żałuje.
Michale - fajny wpis przed startem i bardzo dobry wynik, gratuluję!
Naprawdę cieszę się, że mamy taką dobra imprezę na własnym podwórku )
Kto nie był, niech żałuje.
Michale - fajny wpis przed startem i bardzo dobry wynik, gratuluję!