GLIWICE!!!
- ArturS
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
- Kontakt:
hehe, do MC wstępuję z dwa razy na rok i to tylko na kawę Zjedzenie czegokolwiek w tym miejscu skutkuje u mnie rozstrojem żołądka na co najmniej kilkanaście godzin Tempo wyszło nam jakieś z kosmosu - przy naszym zaawansowaniu biegowym nie powinno było przekroczyć 6min/km Kolega niestety przez to odpadł gdzieś na 25km Akurat wtedy postanowiłem przyspieszyć i niewiele brakowało, a już kilometr dalej też bym się załatwił. Przynajmniej wiem, że aż o pół min/km mam nie przyspieszać na maratonie, bo się dowiem co to ta "ściana"
-
- Rozgrzewający Się
O jak miło zobaczyć jakiś temat o Gliwicach na tym forum : ]
Na wstępie przedstawię się Wam :P Na imię mam Marcin, biegam już chyba 2 lata ale z ogromnymi przerwami, rekordów jakiś super nie posiadam, najczęściej można mnie spotkać w okolicy lotniska tudzież na orliku przy ul. Jasnej. Ogólnie zauważyłem ostatnio ,że coraz więcej osób w naszym mieście biega... niestety głównie po bieżni na lotnisko mało kto się już zapuszcza :/ (no chyba że ja mam pecha i w jakiś dzikich godzinach biegam :P). Tak z ciekawości tylko zapytam, wybiera się ktoś w tym roku na Korfantego do Katowic ? ;p
Na wstępie przedstawię się Wam :P Na imię mam Marcin, biegam już chyba 2 lata ale z ogromnymi przerwami, rekordów jakiś super nie posiadam, najczęściej można mnie spotkać w okolicy lotniska tudzież na orliku przy ul. Jasnej. Ogólnie zauważyłem ostatnio ,że coraz więcej osób w naszym mieście biega... niestety głównie po bieżni na lotnisko mało kto się już zapuszcza :/ (no chyba że ja mam pecha i w jakiś dzikich godzinach biegam :P). Tak z ciekawości tylko zapytam, wybiera się ktoś w tym roku na Korfantego do Katowic ? ;p
- aogro
- Dyskutant
biegamy, biegamy. Choc przyznam sie, ze nie wyobrazam sobie robienia kolek wokol boiska a nawet po lotnisku. Kiedys tego probowalem i powiedzialem sobie: nigdy wiecej. Przy dluzszych wybieganiach ta monotonia staje sie nie do zniesienia.
Co do Korfantego? co to za impreza?
ps. sorry za brak polskich znakow
Co do Korfantego? co to za impreza?
ps. sorry za brak polskich znakow
-
- Rozgrzewający Się
Korfanty ? Bieg na 8,5km w Katowicach 18 kwietnia jest. Googlnij sobie "Bieg Korfantego" :p
Ja na lotnisku robię max 1 kółeczko, zawsze mam tak wytyczoną trasę, że wbijam sobie za wysypisko tamtędy jakoś się przeciskam albo nadrabiam km gdzieś w pobliżu :P A na boisko idę tylko gdy mam zrobić jakieś interwały/siłe biegową... i tak jest trudno wytrzymać.
Ja na lotnisku robię max 1 kółeczko, zawsze mam tak wytyczoną trasę, że wbijam sobie za wysypisko tamtędy jakoś się przeciskam albo nadrabiam km gdzieś w pobliżu :P A na boisko idę tylko gdy mam zrobić jakieś interwały/siłe biegową... i tak jest trudno wytrzymać.
- ArturS
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Ja chyba pojadę na Korfantego - jest blisko i za darmo Wpadnie mi jako wybieganie pomiędzy maratonem w Dębnie i Krakowie Szaleć nie będę, byle się zmieścić w którejś tam setce coby pamiątkowy medal dostać
- ArturS
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
A jednak Korfantego odpuszczam. Jadę na Wiosenny Cross Stasia w Rybniku Imprezy organizowane przez SBD Rybnik to zupełnie inna bajka
-
- Wyga
Wiecie co, może lepiej będzie jak się umówimy poprzez jakiś komunikator? Bo z tego co widzę, to się umawiamy już parę ładnych miesięcy. Ja dzisiaj biegam w okolicach polibudy, albo sie nawet szarpne na bilet i sobie podjade kolo stadionu piasta? Sam nie wiem jeszcze :D
Jak ktos bedzie zainteresowany to mozna mi zawsze pisac na gg: 5497585, aczkolwiek biegam kiedy mam czas, a mam go malo.
Jak ktos bedzie zainteresowany to mozna mi zawsze pisac na gg: 5497585, aczkolwiek biegam kiedy mam czas, a mam go malo.
-
- Rozgrzewający Się
Witam wszystkich po przerwie zimowej, dawno mnie tu nie było, a i czasu nie miałem kiedy się odezwać i napisać coś na stronce
Właśnie wracam do biegania i 40 minut ledwo ledwo, pewnie minie parę dni zanim kondycja wróci:/
Smile pisze, żeby się w końcu spotkać i troszkę razem pobiegać. W sumie ładna pogoda się robi w końcu...
Dobrze, to może w weekend ktoś ma czas?
Z tego co pamiętam Dzidka coś wspominała o jakimś dniu weekendu z tego prawda?
Pozdrawiam wszystkich biegaczy
Właśnie wracam do biegania i 40 minut ledwo ledwo, pewnie minie parę dni zanim kondycja wróci:/
Smile pisze, żeby się w końcu spotkać i troszkę razem pobiegać. W sumie ładna pogoda się robi w końcu...
Dobrze, to może w weekend ktoś ma czas?
Z tego co pamiętam Dzidka coś wspominała o jakimś dniu weekendu z tego prawda?
Pozdrawiam wszystkich biegaczy
-
- Wyga
O kurde, ale dzisiaj bylo mega.
Poszedlem do parku kolo piasta z kumplem, byl podjarany bieganiem, wiec sobie z nim pobiegalem... jakies ~2km potem zwatpil, odprowadzilem go na okrzei, potem znowu wbilem do parku, przebieglem tam na oko jakies 8 km nastepnie pobieglem jakos dziwnie na radiostacje. Potem juz z powrotem do domu, przez warszawska, jana sliwki, kaczki, park kozielski. Juz dawno tak fajnie mi sie nie biegalo :D
Poszedlem do parku kolo piasta z kumplem, byl podjarany bieganiem, wiec sobie z nim pobiegalem... jakies ~2km potem zwatpil, odprowadzilem go na okrzei, potem znowu wbilem do parku, przebieglem tam na oko jakies 8 km nastepnie pobieglem jakos dziwnie na radiostacje. Potem juz z powrotem do domu, przez warszawska, jana sliwki, kaczki, park kozielski. Juz dawno tak fajnie mi sie nie biegalo :D
- Dzidka
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
.smile ale nabiegałeś kilometrów!
Ja ostatnio coś słabo funkcjonuję, nie wiem czy to jeszcze skutek świątecznego zatrucia czy dodatkowo osłabienie wiosenne. Samopoczucie fatalne.
Jeśli chodzi o wspólne bieganie, tak jak pisałam najlepsza sobota-niedziela. Weekend 10 i 17 kwietnia mam zajęty, a 24 jest Mini Maraton w Krakowie.
Może być niedziela 18 kwietnia.
Więc ja "obstawiam" na NIEDZIELĘ 18 KWIETNIA, godzina 13.00, parking LIDL-a ul.Andersa
Ja ostatnio coś słabo funkcjonuję, nie wiem czy to jeszcze skutek świątecznego zatrucia czy dodatkowo osłabienie wiosenne. Samopoczucie fatalne.
Jeśli chodzi o wspólne bieganie, tak jak pisałam najlepsza sobota-niedziela. Weekend 10 i 17 kwietnia mam zajęty, a 24 jest Mini Maraton w Krakowie.
Może być niedziela 18 kwietnia.
Więc ja "obstawiam" na NIEDZIELĘ 18 KWIETNIA, godzina 13.00, parking LIDL-a ul.Andersa
Ptak lata, ryba pływa, człowiek... biega.
http://www.pedziwiatr.gliwice.pl
- Dzidka
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Jak już "rzuciłam" hasło na niedzielę, to będę na parkingu, gdzieś koło wózków.
Lekki truchcik, jakieś pół godziny, na lepsze trawienie przed obiadem :uuusmiech:
Lekki truchcik, jakieś pół godziny, na lepsze trawienie przed obiadem :uuusmiech:
Ptak lata, ryba pływa, człowiek... biega.
- ArturS
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
U mnie do Krakowa również nie ma szans na wspólne bieganie. Po maratonie czekam na dobrą pogodę i mam zamiar zacząć biegać po górach, więc jeśli ktoś chętny na takie wycieczki (na razie głównie Beskidy) to zapraszam