a ja chciałbym zameldować trzy udane starty w Maratonie Warszawskim (zgłosiłem na mail fundacyjny).
Dzielnie reprezentowaliśmy Kraków w swojej półce czasowej

Super było spotkać kilku BBLowiczów z Krakowa na trasie!

pozdrawiam
Michał
Baśka pisze:Witam,
ukończyłam 34 Maraton Warszawskie, marszo - truchtem dotarłam do mety;-)).
Wysłałam już maila do Justyny z prośbą o dopisanie do listy startów BBL KRAKÓW.
Zarejestrowałam się też na bieg UEK - i namawiam siostrę do startu - nie damy się Toruniowi !!!!
Krzysztof Janik pisze:Jeszcze chyba za dwa tygodnie jest coroczny bieg WłosikaNie ma jeszcze jakiś konkretnych informacji ale tak jest co roku. Bieg chyba zawsze był bezpłatny. Biegnie się spod Huty Sendzimira do Kościoła Arka.
Tutaj jest strona gdzie zawsze się pojawiają informacje http://www.solidarnosc.krhhts.pl/, może trzeba zadzwonić i się zapytać czazy będzie w tym roku.
Gratulacje wszystkim za godne reprezentowanie naszego teamu !!!
Daro76 pisze:Krzysztof Janik pisze:Jeszcze chyba za dwa tygodnie jest coroczny bieg WłosikaNie ma jeszcze jakiś konkretnych informacji ale tak jest co roku. Bieg chyba zawsze był bezpłatny. Biegnie się spod Huty Sendzimira do Kościoła Arka.
Tutaj jest strona gdzie zawsze się pojawiają informacje http://www.solidarnosc.krhhts.pl/, może trzeba zadzwonić i się zapytać czazy będzie w tym roku.
Gratulacje wszystkim za godne reprezentowanie naszego teamu !!!
Bieg odbędzie się w sobotę, 13 października 2012 roku. Start o godzinie 12.15
crolic pisze:Na 34 Maratonie Warszawskim czas: 03:51:19, miejsce 2033, no i przede wszystkim udany debiut![]()
Plan na początek 2013r., złamać 3:30 a potem się zobaczy
WitammariolaB pisze:Czesc WamObserwowałam forum i wreszcie dołączyłam
też się zapisałam na bieg UEK i Niepodległosciową Jedenastkę. Jest nas już 17 osób na bieg UEK!
Spadliśmy na trzecie miejsce, o ile pamiętam przybyło tylko 8 punktówgomezoo pisze:Cześć,
a ja chciałbym zameldować trzy udane starty w Maratonie Warszawskim (zgłosiłem na mail fundacyjny).
Dzielnie reprezentowaliśmy Kraków w swojej półce czasowej
Super było spotkać kilku BBLowiczów z Krakowa na trasie!
pozdrawiam
Michał