OLSZTYN - Kortowo, ul. Prawocheńskiego 7, Sobota 9:30!
-
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
czy można już odbierać pakiety startowe na jakubowy ?
- techgraph
- Zaprawiony W Bojach
w sobotę na AKM stawiamy się w strojach służbowych ... czyli w koszulkach HM Jakubowy 2012
-
- Stary Wyga
Pojechałem wczoraj odebrać pakiet startowy ale się nie udało ..
po pierwsze : odbiór pakietów nie na basenie ( jak rok temu ) ale w hotelu Relaks - szkoda że nic na stronie o tym nie ma
po drugie : państwo w osirze pracują do 16 ( chyba ) więc jak ktoś też pracuje jak przystało na szarego człowieka w dobie kryzysu to pocałuje klamke .
Co w połączeniu z zakorkowanym Olsztynem lekko mnie wkurzyło
po pierwsze : odbiór pakietów nie na basenie ( jak rok temu ) ale w hotelu Relaks - szkoda że nic na stronie o tym nie ma
po drugie : państwo w osirze pracują do 16 ( chyba ) więc jak ktoś też pracuje jak przystało na szarego człowieka w dobie kryzysu to pocałuje klamke .
Co w połączeniu z zakorkowanym Olsztynem lekko mnie wkurzyło
- techgraph
- Zaprawiony W Bojach
cyt.
" Pakiety będą do odbioru od dnia 03.09.2012 r. w Dziale Sportu - Ośrodka Sportu
i Rekreacji w Olsztynie przy ulicy Żołnierskiej 13a w godz. 8.00 – 15.00 oraz w dniu
15.09. w Biurze Zawodów przy ul. Głowackiego 27 (pływalnia) w godz. 15.00 – 19.00
W dniu zawodów pakiety startowe będą wydawane w biurze zawodów od godz.
9.00 do 11.30. Biuro zawodów mieścić się będzie w sali sportowej przy
ul. Głowackiego 27"
" Pakiety będą do odbioru od dnia 03.09.2012 r. w Dziale Sportu - Ośrodka Sportu
i Rekreacji w Olsztynie przy ulicy Żołnierskiej 13a w godz. 8.00 – 15.00 oraz w dniu
15.09. w Biurze Zawodów przy ul. Głowackiego 27 (pływalnia) w godz. 15.00 – 19.00
W dniu zawodów pakiety startowe będą wydawane w biurze zawodów od godz.
9.00 do 11.30. Biuro zawodów mieścić się będzie w sali sportowej przy
ul. Głowackiego 27"
- techgraph
- Zaprawiony W Bojach
cyt. "Organizator zastrzega sobie prawo do odwołania biegu lub jego przerwania bez podania powodów."
no i ...
ja już koszulkę używałem wręcz ją sponiewierałem ... a worek "na zwłoki" zużyłem ... i cóż w razie odwołania biegu ?
cyt. "Zasłanianie numeru startowego w części lub w całości lub jego modyfikacja (obcinanie, zaginanie, itp.) jest zabroniona pod karą dyskwalifikacji"
czyli tak jak Pan Ryszard uczy "rączki wzdłuż tułowia ..."
pzdr
no i ...
ja już koszulkę używałem wręcz ją sponiewierałem ... a worek "na zwłoki" zużyłem ... i cóż w razie odwołania biegu ?
cyt. "Zasłanianie numeru startowego w części lub w całości lub jego modyfikacja (obcinanie, zaginanie, itp.) jest zabroniona pod karą dyskwalifikacji"
czyli tak jak Pan Ryszard uczy "rączki wzdłuż tułowia ..."
pzdr
-
- Zaprawiony W Bojach
Planują transmisję z biegu. No brawo Tylko oby później gdzieś to umieścili do ściągnięcia.
http://polmaraton.jakubowy.eu/
http://polmaraton.jakubowy.eu/
- klatomek
- Dyskutant
Ja w trakcie BBL, w drodze do Wrocławia, w pociągu między Toruniem a Mogilnem będę Was wspierał, a siebie regenerował, nawadniał i pozytywnie nastawiał.
Powodzenia w I Półmaratonie Jakubowym.
- runkris
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 45:28
- Życiówka w maratonie: 3:37:19
Powodzenia we Wrocławiu Bez korony nie masz po co wracaćklatomek pisze:Ja w trakcie BBL, w drodze do Wrocławia, w pociągu między Toruniem a Mogilnem będę Was wspierał, a siebie regenerował, nawadniał i pozytywnie nastawiał.
-
- Wyga
- Życiówka na 10k: 38:25
- Życiówka w maratonie: 3:20:59
UWAGA UWAGA UWAGA
Bardzo proszę wszystkich o uwagę!!! Po biegu jakubowym zamierzam popełnić zbrodnię przeciwko męskiemu gatunkowi i oświadczyć się mojej dziewczynie. Najprawdopodobniej będzie to miało miejsce przed losowaniem nagród. Rozmawiałem dziś na ten temat w Osirze ale tak naprawdę wszystko wyjaśni się w niedzielę. Zależy to wyłącznie od dyrektora całego biegu. I wobec tego mam dwa ważne dla mnie pytania:
1. Czy jest ktoś wśród nas kto może dla dyrektora szepnąć słówko lub 2 na ten temat?
2. Czy szanowni koledzy i koleżanki mogli by mi pomóc w tym drobnym przedsięwzięciu, mam tu na myśli podanie kwiatków dla mojej dziewczyny po pozytywnym zaakceptowaniu mojej jakże to atrakcyjnej propozycji?
Wiem, że jest już bardzo późno ale dopiero wróciłem z urlopu i tak naprawdę teraz mogę się tym zająć.
Wszelkie sugestie i propozycje mile widziane.
Piotrek F.
665 400 666
Bardzo proszę wszystkich o uwagę!!! Po biegu jakubowym zamierzam popełnić zbrodnię przeciwko męskiemu gatunkowi i oświadczyć się mojej dziewczynie. Najprawdopodobniej będzie to miało miejsce przed losowaniem nagród. Rozmawiałem dziś na ten temat w Osirze ale tak naprawdę wszystko wyjaśni się w niedzielę. Zależy to wyłącznie od dyrektora całego biegu. I wobec tego mam dwa ważne dla mnie pytania:
1. Czy jest ktoś wśród nas kto może dla dyrektora szepnąć słówko lub 2 na ten temat?
2. Czy szanowni koledzy i koleżanki mogli by mi pomóc w tym drobnym przedsięwzięciu, mam tu na myśli podanie kwiatków dla mojej dziewczyny po pozytywnym zaakceptowaniu mojej jakże to atrakcyjnej propozycji?
Wiem, że jest już bardzo późno ale dopiero wróciłem z urlopu i tak naprawdę teraz mogę się tym zająć.
Wszelkie sugestie i propozycje mile widziane.
Piotrek F.
665 400 666
-
- Wyga
- Życiówka na 10k: 38:25
- Życiówka w maratonie: 3:20:59
kwiaty poda ratownik z karetki
a tak na poważnie chodzi tylko o podanie kwiatków i ogólne moralne wsparcie drużyny, już teraz mam telepkę z nerwów. Przed "ceremonią" rozniósłbym kwiatki z waszą pomocą.
a tak na poważnie chodzi tylko o podanie kwiatków i ogólne moralne wsparcie drużyny, już teraz mam telepkę z nerwów. Przed "ceremonią" rozniósłbym kwiatki z waszą pomocą.