GG -Grupa Górnośląska 2004
- to ja MacGor
- Stary Wyga
no dobra, niech się przeturlają po trasie, jak walcopługi
Foma -zapewniam, że jeśli obwieścisz, że przyjeżdżasz do nas pobiegać w sobotę, specjalnie dla Ciebie ścieżkę przygotujemy!
Kicior -prześlij mi komunikatorem swoją komórkę (nr), ja prześlę swoją -na wszelki wypadek, gdybyście nie mogli trafić.
A tak wogóle, to w tę niedzielę, jak się nic nie wydarzy, przebiegnę swój 1000-y kilometr w tym roku.
Foma -zapewniam, że jeśli obwieścisz, że przyjeżdżasz do nas pobiegać w sobotę, specjalnie dla Ciebie ścieżkę przygotujemy!
Kicior -prześlij mi komunikatorem swoją komórkę (nr), ja prześlę swoją -na wszelki wypadek, gdybyście nie mogli trafić.
A tak wogóle, to w tę niedzielę, jak się nic nie wydarzy, przebiegnę swój 1000-y kilometr w tym roku.
Matka, żona i biegaczka
-
- Zaprawiony W Bojach
Krzycho
trzech młodych zdrowych,pełnych wigoru-trzeba to wykorzystać, tym bardziej, że na pewno od razu będą chcieli pokazać klasę.
Lecho
to są decyzje tzw.rodzinne-być może 27-28
To ja MacGor
jestem pełen podziwu dla tego 1000
W tym tygodniu nie odśnieżajcie specjalnie dla mnie:), bo jestem w Szklarskiej Porębie. Nie myślcie czasem, że potajemnie szykuję formę w tut. Mekkce biegaczy.
Na PM napewno się zjawię w ramach kontroli , gdy będzie dłuższy dzień, bo na Śląsk będę wtedy wyjeżdzął w piątek.
trzech młodych zdrowych,pełnych wigoru-trzeba to wykorzystać, tym bardziej, że na pewno od razu będą chcieli pokazać klasę.
Lecho
to są decyzje tzw.rodzinne-być może 27-28
To ja MacGor
jestem pełen podziwu dla tego 1000
W tym tygodniu nie odśnieżajcie specjalnie dla mnie:), bo jestem w Szklarskiej Porębie. Nie myślcie czasem, że potajemnie szykuję formę w tut. Mekkce biegaczy.
Na PM napewno się zjawię w ramach kontroli , gdy będzie dłuższy dzień, bo na Śląsk będę wtedy wyjeżdzął w piątek.
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
przepraszam że nic nie piszę - brak czasu.
Na razie wyniki, postaram się coś więcej w najbliższym czasie (mają być zdjęcia)
dzień pierwszy
dzień drugi
Na razie wyniki, postaram się coś więcej w najbliższym czasie (mają być zdjęcia)
dzień pierwszy
dzień drugi
- to ja MacGor
- Stary Wyga
To ustalmy, kto jutro biega w Mikołowie?
Kicior z obstawą,
Lacert,
Mikael,
Ulka,
Ja+Lecho
Annuszka, Lukasz, AbeS i MarekC -co z Wami?
Kicior z obstawą,
Lacert,
Mikael,
Ulka,
Ja+Lecho
Annuszka, Lukasz, AbeS i MarekC -co z Wami?
Matka, żona i biegaczka
- AbeS
- Wyga
Do domu wróciłem dopiero wieczorkiem i niestety wczoraj nie mogłem być w Mikołowie
Jak było? Ile było ostatecznie osób? Lecho miałeś aparat?
Jak było? Ile było ostatecznie osób? Lecho miałeś aparat?
[b]Vade retro Satana, Numquam Suade Mihi Vana.
Sunt Mala Quae Libas, Ipse Venena Bibas.[/b]
Sunt Mala Quae Libas, Ipse Venena Bibas.[/b]
- to ja MacGor
- Stary Wyga
Cóż, wczoraj biegaliśmy w gronie 7 osób (będą zdjęcia).
Było inaczej niż zwykle.
Ja się dowiedziałam, dlaczego Kicior to Kicior (jednak nie od słowa "kot" czy "kicia"), dowiedziałam się, że można biegać dookoła akademików na Ligocie, no i niespodziewanie dowiedziałam się wiele o takich forumowiczach jak: Krzycho, Byku i Pirx.
Było inaczej niż zwykle.
Ja się dowiedziałam, dlaczego Kicior to Kicior (jednak nie od słowa "kot" czy "kicia"), dowiedziałam się, że można biegać dookoła akademików na Ligocie, no i niespodziewanie dowiedziałam się wiele o takich forumowiczach jak: Krzycho, Byku i Pirx.
Matka, żona i biegaczka
- Pirx
- Stary Wyga
No cóż, siedzimy wlasnie z Bykiem przy piwku. Mierzylismy od rana trasę, Dzięki za pożyczenie kółka. MacGor przedstawiła właściwą genezę nicka kicior
Kitowaliśmy dość długo, ze jestesmy nowicjuszami. Nie wiedzielismy, ze jestesmy obserwowani juz od momentu przyjazdu na miejsce zbiórki. Tajny agent MacGor wynik obserwacji przekazywal dalej drogą radiową.
Kitowaliśmy dość długo, ze jestesmy nowicjuszami. Nie wiedzielismy, ze jestesmy obserwowani juz od momentu przyjazdu na miejsce zbiórki. Tajny agent MacGor wynik obserwacji przekazywal dalej drogą radiową.
[b][url=http://www.republika.pl/maraton2003/]KKB "Dystans"[/url][/b]
- byku
- Zaprawiony W Bojach
Cienki ze mnie agent,źle czułem się w nie swojej skórze,
pierwszy zacząłem sie motać w zeznaniach.
Sypnołem że przyjechaliśmy z inspekcją z bratniej grupy biegowej ( 3/5 zarządu KKB Dystans)
Dalej biegało się już fajnie, miło i przyjemnie.
Dziękujemy za herbatkę i pyszne ciasteczka po biegu.
Do zobaczenia wkrótce.
pierwszy zacząłem sie motać w zeznaniach.
Sypnołem że przyjechaliśmy z inspekcją z bratniej grupy biegowej ( 3/5 zarządu KKB Dystans)
Dalej biegało się już fajnie, miło i przyjemnie.
Dziękujemy za herbatkę i pyszne ciasteczka po biegu.
Do zobaczenia wkrótce.
[url=http://www.dystans.krakow.pl][b]KKB "Dystans"[/b][/url] Pozdrawiam [b]> ;^ /)[/b]