yacool pisze:Jako że za oknem ostatnie podrygi lata, to chciałbym zmieścić jeszcze ze dwa sprawdziany, zanim wszystkich ogarnie szał strojenia choinek i świątecznych promocji, na miesiąc przed wigilią. Idąc z duchem czasu życzę wszystkim smacznego jajka i bogatego zająca. Za tydzień natomiast proponuję test na 1500m, a za dwa tygodnie na 3000m. To takie małe prezenciki ode mnie dla tych, którzy dobrze się sprawują, a chcieliby jeszcze lepiej. Proszę zatem o deklarowanie chęci uczestnictwa w zabawie.
Ja bym chętnie spróbował tylko nie wiem czy się nadaję

Na zajęciach BBL byłem pierwszy raz (i na pewno nie ostatni by było
super!), truchtam dopiero 3-ci miesiąc, a mój jedyny kontakt z podobnymi testami był dawno temu na WF-ie i oceny nie były dobre. W zasadzie jako tako radziłem sobie tylko z jednym sportem, co zgrabnie ujął wuefista: "Misiek, jakby nie koszykówka to wyżej d**y byś nie podskoczył"

Zupełnie nie wiem jak taki bieg rozegrać żeby nie wyzionąć ducha po 200 metrach ani nie przetruchtać całego dystansu w ślimaczym tempie...
Z drugiej strony wynik jaki bym uzyskał z pewnością łatwo byłoby poprawić wiosną