OLSZTYN - Kortowo, ul. Prawocheńskiego 7, Sobota 9:30!
- ikar70
- Dyskutant
- Życiówka na 10k: 44:48
- Życiówka w maratonie: 3:48:11
- klatomek
- Dyskutant
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Na hasło "wiersze" niestety tylko jeden link mi się kojarzy
http://forum.gazeta.pl/forum/w,647,1081 ... _.html?v=2
Pisarze do pióra, a biegacze do biegania.
http://forum.gazeta.pl/forum/w,647,1081 ... _.html?v=2
Pisarze do pióra, a biegacze do biegania.
- weja
- Wyga
- Życiówka w maratonie: 5:29:17
w związku, że jakby forum troszkę zawiesiło się, coś na rozluźnienie:
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Weja
pot jest słony, ponieważ jest to płacz tłuszczu opuszczającego nasz organizm
- weja
- Wyga
ech... trwa Olimpiada, może jeszcze się nasi zmobilizują, bo już pierwsi kpiarze się w sieci ujawnili:
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Weja
-
- Wyga
Kpiarze?! Mój wewnętrzny agresor podpowiada trochę insze określenia
Występy naszych na olimpiadach wyglądają tak jak wyglądają bo ostatnie 40 lat przesrano na wielbieniu i obsypywaniu kasą żelowych paniątek zwanych piłkarzami
a inne dyscypliny traktując po macoszemu, umniejszając ich znaczenie, że to nie sport, że one takie jakieś nie bałdzo, bo to nożna, więc się nie liczy.
Ja tam całym sercem za siatkarzami, wodniakami, lekkoatletami, a jak wczoraj oglądałam badmintonowego debla, to mi prawie serce z wrażenia zamarło
Runkris, zapomniałam zapytać, latałeś balonem?

Występy naszych na olimpiadach wyglądają tak jak wyglądają bo ostatnie 40 lat przesrano na wielbieniu i obsypywaniu kasą żelowych paniątek zwanych piłkarzami

Ja tam całym sercem za siatkarzami, wodniakami, lekkoatletami, a jak wczoraj oglądałam badmintonowego debla, to mi prawie serce z wrażenia zamarło

Co nie dobiegnę, to rozbawię 

- runkris
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 45:28
- Życiówka w maratonie: 3:37:19
A jak dzisiaj gralitreptuś pisze:...jak wczoraj oglądałam badmintonowego debla, to mi prawie serce z wrażenia zamarło![]()

Jeszcze nie ale się dowiadujtreptuś pisze:Runkris, zapomniałam zapytać, latałeś balonem?

- loko
- Zaprawiony W Bojach
treptuś pisze:Kpiarze?! Mój wewnętrzny agresor podpowiada trochę insze określenia![]()
Występy naszych na olimpiadach wyglądają tak jak wyglądają bo ostatnie 40 lat przesrano na wielbieniu i obsypywaniu kasą żelowych paniątek zwanych piłkarzamia inne dyscypliny traktując po macoszemu, umniejszając ich znaczenie, że to nie sport, że one takie jakieś nie bałdzo, bo to nożna, więc się nie liczy.
Ja tam całym sercem za siatkarzami, wodniakami, lekkoatletami, a jak wczoraj oglądałam badmintonowego debla, to mi prawie serce z wrażenia zamarło![]()
nie rozumiem Treptuś Twojego agresora w stosunku do pikarzy... :/
Pamiętaj, że w sporcie jest tak, że można wygrać, przegrać, czasami zremisować
nie uważam żeby nieudany występ Otylii był spowodowany tym, że naród szaleje za footbolem

Dostrzec trzeba piękno rywalizacji i nie ważne czy to nasz czy nie nasz bieganie, skacze czy kopie.
Potrafimy się ruszać więc wszyscy jesteśmy sportowcami, kibicujmy naszym koleżankom i kolegom po fachu, bez względu na ich paszport. Patriotyzm sportowy

Dziś zaczyna się Królowa Lekka, zatem zacierajmy ręce!!
do zobaczenia w sobotę o 9:30
Tomek Domżalski
-
- Wyga
A ja z kolei nie rozumiem jak można przez kilkanaście lat śpiewać "nic się nie stało". Agresor nie spadł z nieba, nie wziął się z niczego, piłkarze bardzo gorliwie latami na niego pracowali kaszaniąc wszelkie możliwe mecze, a potem obwiniając o przegrane wszystkich i wszystko tylko nie siebie. Duża kasa dawana za nic, nawet za przegrane, za remisy, tylko rozleniwia. A poza tym, to w ogóle żaden sport, boisko o ponad połowę za duże, ludzi na nim o połowę za dużoloko pisze:treptuś pisze:Kpiarze?! Mój wewnętrzny agresor podpowiada trochę insze określenia![]()
Występy naszych na olimpiadach wyglądają tak jak wyglądają bo ostatnie 40 lat przesrano na wielbieniu i obsypywaniu kasą żelowych paniątek zwanych piłkarzamia inne dyscypliny traktując po macoszemu, umniejszając ich znaczenie, że to nie sport, że one takie jakieś nie bałdzo, bo to nożna, więc się nie liczy.
Ja tam całym sercem za siatkarzami, wodniakami, lekkoatletami, a jak wczoraj oglądałam badmintonowego debla, to mi prawie serce z wrażenia zamarło![]()
nie rozumiem Treptuś Twojego agresora w stosunku do pikarzy... :/
Pamiętaj, że w sporcie jest tak, że można wygrać, przegrać, czasami zremisować
nie uważam żeby nieudany występ Otylii był spowodowany tym, że naród szaleje za footbolem
Dostrzec trzeba piękno rywalizacji i nie ważne czy to nasz czy nie nasz bieganie, skacze czy kopie.
Potrafimy się ruszać więc wszyscy jesteśmy sportowcami, kibicujmy naszym koleżankom i kolegom po fachu, bez względu na ich paszport. Patriotyzm sportowy
Dziś zaczyna się Królowa Lekka, zatem zacierajmy ręce!!
do zobaczenia w sobotę o 9:30

Co nie dobiegnę, to rozbawię 

- weja
- Wyga
Po części się zgadzam z Treptusią
co do piłki nożnej. Za duża kasa, za dużo wałków, brak rozsądnego wprowadzania młodych zdolnych, ..... i tak można dużo. Przede wszystkim, przy piłce nożnej (wg mnie) jest za dużo ludzi, którzy chcą się nażreć (tzw. działacze i im podobni).
Ale co tam – mamy kolejne medale
i już nie jest tak ponuro
Może jeszcze cośzdobędziemy (mam nadzieję).

Ale co tam – mamy kolejne medale

Może jeszcze cośzdobędziemy (mam nadzieję).

Weja
-
- Stary Wyga
nie wiem czy było na forum
ale właśnie widziałem filmik zachęcający do biegu Olsztyn Trial 02-09 - bardzo fajny pomysł.
Nasi trenerzy w rolach głównych i piękne olsztyńskie lasy !
ale właśnie widziałem filmik zachęcający do biegu Olsztyn Trial 02-09 - bardzo fajny pomysł.
Nasi trenerzy w rolach głównych i piękne olsztyńskie lasy !