Pogoda zniechęciła innych biegających.
Tak w skrócie to u mnie to samo. Dzisiaj się skończyła akcja SHR myślałem że do 12go włącznie a tu lipa.damiannn pisze:Mnie Samsung postanowił wcześniej odciąć od aplikacji i dziś nie byłem już w stanie uruchomić aplikacji - wyskakiwały jakieś artykuły i tyle, szkoda... miałem napewno 24h przerwy próbowałem przez całe wybiganie (31km) co jakiś czas i nic z tego. A jak u Was?
Grzesio80 pisze:ja dzis ledwo powlocze nogami i w ogole caly z lekka obolaly po wczorajszym wawrzyncu, ale udalo mi sie zedrzec z sofy i wybrac na maly spacerek i o dziwo zaliczylo mi dystansik...
Samsung dał Ci szanse! Gratuluje awansuDaro76 pisze:Grzesio80 pisze:ja dzis ledwo powlocze nogami i w ogole caly z lekka obolaly po wczorajszym wawrzyncu, ale udalo mi sie zedrzec z sofy i wybrac na maly spacerek i o dziwo zaliczylo mi dystansik...
Jak co dlaczego ??? ja tez chce))
Dobra sprawdze todamiannn pisze:Daro przeinstaluj aplikacje i jak Ty pojdziesz to tez się jeszcze zbioreBedzie brakowalo tylko 8km, moze ktos jeszcze dzis dorzuci...
Niestety nowa instalacja nie przechodziDaro76 pisze:Dobra sprawdze todamiannn pisze:Daro przeinstaluj aplikacje i jak Ty pojdziesz to tez się jeszcze zbioreBedzie brakowalo tylko 8km, moze ktos jeszcze dzis dorzuci...