Marcin Sawuła pisze:Ja też na dyszke, może bym jeszcze coś innego relaksacyjnie poleciał w inny dzień.) A jakie czasy w Bochni, bo słyszałem od Treneiro, że ktoś tam coś dobrze nabiegał
Ciężko było o dobre wyniki ja 44:06.
Marcin Sawuła pisze:Ja też na dyszke, może bym jeszcze coś innego relaksacyjnie poleciał w inny dzień.) A jakie czasy w Bochni, bo słyszałem od Treneiro, że ktoś tam coś dobrze nabiegał
Ja mam jutro przerwę więc zachęcam tych, którzy mogą zapełnić lukę po mnieGrzesio80 pisze:widze ze ostatnie dni dosyc napiete i niezle dokladamy. oby tak dalej)
niestety ja piatek odpuszcze bo w sobote mam wielki dzien wiec musze troche odetchnac hehe
Grzesio80 pisze:liczac ze akcja konczy sie w niedziele to jestem w stanie dolozyc jeszcze 4 dychy. Chyba ze na zywiecczyznie bedzie problem z sygnalem :P
ja jednak czekam na eMke... Wydaję mi się, że będzie na mnie lepiej pasować i jak będę biegł to dziewczęta będą piać z zachwytu, a wszystkie obiektywy aparatów będą skierowane w moją stroną... ale to tylko taka dygresyja bo nie o tym chciałem.... a w sumie to już nic nie napiszę bo mi pani z Olimpu odpisała na maila więc poinformuje tylko, ze przez chwile mieli błąd na stronie i była koszulka niebieska BBL za 129 zł więc zapytałem o co to chodzi i błąd został poprawiony :P W drugiej części pytania natomiast zapragnąłem posiąść informację o pożądanym rozmiarze M i się dowiedziałem, ze nie wiedzą kiedy będą mieli następną dostawę...Bogil pisze:Jakby co to ja już nie chcę koszulki. Nie wytrzymałem jak Daro i mam już swoją L-kę