OLSZTYN - Kortowo, ul. Prawocheńskiego 7, Sobota 9:30!
- loko
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
ale tu gwarnooo nie zapomnijcie tylko przyjść w sobotę na zajęcia
a Kolega od bloga, którego miałem okazję poznać na stoisku naszym, ma dużo racji ale...
to że się zgubił na nieoznakowanym skrzyżowaniu w Gałkowie i to że nie dograł sobie noclegu, to raczej nie wina Karoliny F. ani nikogo innego tylko jego samego
a Kolega od bloga, którego miałem okazję poznać na stoisku naszym, ma dużo racji ale...
to że się zgubił na nieoznakowanym skrzyżowaniu w Gałkowie i to że nie dograł sobie noclegu, to raczej nie wina Karoliny F. ani nikogo innego tylko jego samego
Tomek Domżalski
- techgraph
- Zaprawiony W Bojach
haha haha ... jestem pierwszy jestem pierwszy !!!
a więc Trenerze ... jaki gryplan na sobotę ?
Wiem ... okulary przeciwsłoneczne ... krem do opalania ... kocyk ... i słodkie nieróbstwo ... suuuuuuper !!!!
Wiem ... okulary przeciwsłoneczne ... krem do opalania ... kocyk ... i słodkie nieróbstwo ... suuuuuuper !!!!
- runkris
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 45:28
- Życiówka w maratonie: 3:37:19
Przegrałem nie z byle kim, dlatego był pierwszytechgraph pisze:haha haha ... jestem pierwszy jestem pierwszy !!!
No to trzeba malować pazurkiloko pisze:Techgraphie, jak sobie życzysz plażę, to będzie plaża:) wykorzystując piękną pogodę posmakujemy biegania na boso.
- ikar70
- Dyskutant
- Życiówka na 10k: 44:48
- Życiówka w maratonie: 3:48:11
- weja
- Wyga
- Życiówka w maratonie: 5:29:17
Uwaga Uwaga Uwaga
Na stonie http://www.polmaratonjakubowy.sts-timing.pl/index.php już można się zapisywać na I Półmaraton Jakubowy w Olsztynie - 16.09.2012 r.
Na stonie http://www.polmaratonjakubowy.sts-timing.pl/index.php już można się zapisywać na I Półmaraton Jakubowy w Olsztynie - 16.09.2012 r.
Weja
pot jest słony, ponieważ jest to płacz tłuszczu opuszczającego nasz organizm
pot jest słony, ponieważ jest to płacz tłuszczu opuszczającego nasz organizm
- runkris
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 45:28
- Życiówka w maratonie: 3:37:19
Zapisanyweja pisze: Uwaga Uwaga Uwaga
-
- Zaprawiony W Bojach
Zapoznałem się z regulaminem. Takie coś wyczytałem, napisane na czerwono"
"Po zawodach wśród wszystkich uczestników zostaną rozlosowane nagrody
rzeczowe!!"
oraz
"Osoby biorące udział w Biegu Jakubowym nie biorą udziału w losowaniu."
Chyba powinno być: nie są losującymi?
"Po zawodach wśród wszystkich uczestników zostaną rozlosowane nagrody
rzeczowe!!"
oraz
"Osoby biorące udział w Biegu Jakubowym nie biorą udziału w losowaniu."
Chyba powinno być: nie są losującymi?
- techgraph
- Zaprawiony W Bojach
... no to "jedziemy" po Jakubowym ....
tak tak wiem ... cieszmy się że wogóle jest ale ...
Regulamin: "W ramach wpisowego pierwszych 550 osób, które zgłoszą się oraz dokonają opłaty startowej, otrzyma pakiet ..."
no żart ... 2.5 miesiąca do biegu i już zakłada się "obsuwę" ... z tego co pamiętam to jest zapis z zeszłego roku.
Frekwencja zeszłoroczna (zapisy) to ponad 600 osób ... teraz zwiększa się długość biegu
(no i w założeniu rangę oraz liczy się na większe zainteresowanie) a robi się takie założenia ...
Fakt że frekwencję w tej chwili ciężko przewidzieć ... są inne większe biegi i biegaczom nie koniecznie będzie termin pasował
ale widząc eksplozję zainteresowania imprezami biegowymi to biegaczy może być powyżej 1000 ... i co wtedy ?
Połowa bez pakietu ... no nie chciałbym usłyszeć na jakimś biegu poza Olsztynem jak się z nas nabijają ... 50zł wpisowego i nic w zamian ...
jednocześnie "Wszyscy zawodnicy którzy ukończą Bieg otrzymają pamiątkowe medale" czyli zakłada się odpowiednią ich ilość a pakietów nie ...
coś tu nie gra
jedziemy dalej ...
brak atestu PZLA ... 2,5msca ... Panowie organizatorzy o to trzeba powalczyć ... jeśli ma być ranga to atest musi być
"Nagrody Finansowe nie kumulują się"
Wydaje mi się że należałoby dodać że zawodnicy którzy stanęli "na pudle" w open nie powinni być brani do klasyfikacji w kategoriach wiekowych ... obecnie bardzo "modne" rozwiązanie
No i opłaty startowe ... a gdzie zniżki dla mieszkańców Gminy ... i na przykład zawodników powyżej np. 70 lat ?
Można by było podnieść opłatę do 60zł obniżając jednocześnie wpisowe dla mieszkańców ... cóż 50zł nie tragedia ale taki mały ukłon można by zrobić
tymbardziej że na innych biegach to STANDARD
ale niezmiennie cieszę się że jest ...
tak tak wiem ... cieszmy się że wogóle jest ale ...
Regulamin: "W ramach wpisowego pierwszych 550 osób, które zgłoszą się oraz dokonają opłaty startowej, otrzyma pakiet ..."
no żart ... 2.5 miesiąca do biegu i już zakłada się "obsuwę" ... z tego co pamiętam to jest zapis z zeszłego roku.
Frekwencja zeszłoroczna (zapisy) to ponad 600 osób ... teraz zwiększa się długość biegu
(no i w założeniu rangę oraz liczy się na większe zainteresowanie) a robi się takie założenia ...
Fakt że frekwencję w tej chwili ciężko przewidzieć ... są inne większe biegi i biegaczom nie koniecznie będzie termin pasował
ale widząc eksplozję zainteresowania imprezami biegowymi to biegaczy może być powyżej 1000 ... i co wtedy ?
Połowa bez pakietu ... no nie chciałbym usłyszeć na jakimś biegu poza Olsztynem jak się z nas nabijają ... 50zł wpisowego i nic w zamian ...
jednocześnie "Wszyscy zawodnicy którzy ukończą Bieg otrzymają pamiątkowe medale" czyli zakłada się odpowiednią ich ilość a pakietów nie ...
coś tu nie gra
jedziemy dalej ...
brak atestu PZLA ... 2,5msca ... Panowie organizatorzy o to trzeba powalczyć ... jeśli ma być ranga to atest musi być
"Nagrody Finansowe nie kumulują się"
Wydaje mi się że należałoby dodać że zawodnicy którzy stanęli "na pudle" w open nie powinni być brani do klasyfikacji w kategoriach wiekowych ... obecnie bardzo "modne" rozwiązanie
No i opłaty startowe ... a gdzie zniżki dla mieszkańców Gminy ... i na przykład zawodników powyżej np. 70 lat ?
Można by było podnieść opłatę do 60zł obniżając jednocześnie wpisowe dla mieszkańców ... cóż 50zł nie tragedia ale taki mały ukłon można by zrobić
tymbardziej że na innych biegach to STANDARD
ale niezmiennie cieszę się że jest ...
- SzymonOlsztyn
- Rozgrzewający Się
Czy wybiera się ktoś na bieg szlakiem tatarskim w prostkach [sobota] ???
http://www.maratonypolskie.pl/mp_index. ... 6&bieganie
http://www.maratonypolskie.pl/mp_index. ... 6&bieganie
-
- Dyskutant
Przeżyjmy to jeszcze raz. Poniżej link do TVN owskiej relacji z Gałkowa
http://cozatydzien.tvn.pl/wideo/perfekc ... 91138.html
http://cozatydzien.tvn.pl/wideo/perfekc ... 91138.html