Pogodę oglądam na ICM i AccuWeather
ICM jest najlepszy, ale krótki i jak potrzebuję wiedzieć co będzie za dni parę, wtedy wchodzę na AccuWeather.
Polecam twojapogoda.pl, z reguły wypuszczają komentarz synoptyka przed weekendem, model modelem, ale czasami niemaszyna musi to zanalizować. Z tego co wiem na onecie prognoza też nie jest w pełni modelem i z niego też korzystam
Na ICM-ie też jest komentarz synoptyka, nieraz bardzo ciekawy i dość rozbudowany. Faktem jest, że to prognozy krótkoterminowe, ale często aktualizowane, więc zamiast wyglądania przez okno, rzut okiem na monitor i już wiadomo jak się ubrać na trening. Dziś np. takie sprawdzenie temperatury odczuwalnej przed wyjściem z domu uchroniło mnie przed wyelegantowaniem się do lasu w cienkich gatkach. Zero stopni, śnieg prószył więc wyciągam z szafy ulubiony sweterek biegowy i zimowe leginsy.
Henleya wypatrywaliśmy w lesie (bo jakieś światełka majaczyły z daleka, ale to zakonnice z latarkami wracały do klasztoru), ale widać, że jednak wziął sobie do serca leczenie i został w domu. Życzę zatem zdrowia i powrotu sił.
No właśnie Jacku! Mam nadzieję, że WSB ( World's Shortest BPS ) uda ci się zrealizować w jak największym stopniu.
A w lesie było fantastycznie. Kolejna miła wycieczka biegowa po Marysi w dodatku w miłym jak zwykle towarzystwie.
Hmm, nawet mam ochotę na Falenicę, dziś latamy szybko, jak znalazł na zawody. Martwi mnie tylko kolano, które czuję po wczorajszym bieganiu. Nie boli bardzo, ale czuję, że mam kolano
Dlatego chyba lepiej pojeżdżę na rowerze i pobiegam wolno.
Jacek, zdobyłem wszystkie brakujące płyty LZ. Mam już Codę
Mi się udało poprawić życiówkę o minutę i 3 sekundy. Po pierwszym kółku byłem w szoku, że pobiegłem w takim czasie i bałem się, czy nie przeszarżowałem, ale na dwóch pozostałych pobiegłem tylko nieznacznie wolniej i wynik się udało utrzymać!