Racja.jackma pisze:Adam Grzesiu biega w powietrzuAdam_W pisze:fajne zdjęcie Marcinowi zrobili - bieg w powietrzuMarcin wymachuje łapkami :uuusmiech:
Te łapki u Marcina w powietrzu to wciskanie przycisku stop w pulsometrze
Racja.jackma pisze:Adam Grzesiu biega w powietrzuAdam_W pisze:fajne zdjęcie Marcinowi zrobili - bieg w powietrzuMarcin wymachuje łapkami :uuusmiech:
Z Łazisk G. to Cię mogę zabraćJ@SIEK pisze:Jednak mnie wpisali na listę startową, jestem 4 od końca. Mam nadzieję że dobiegnę jednak nieco szybciej
Jak z dojazdem, czy może jedzie ktoś z Miko i ma wolne miejsce?
Ewentualnie o 13:40 jest pociąg do Orzesza, jedzie 13 minut
Dzwoń 602626506J@SIEK pisze:Jednak mnie wpisali na listę startową, jestem 4 od końca. Mam nadzieję że dobiegnę jednak nieco szybciej
Jak z dojazdem, czy może jedzie ktoś z Miko i ma wolne miejsce?
Ewentualnie o 13:40 jest pociąg do Orzesza, jedzie 13 minut
J@SIEK pisze:Dzięki Jacek, w międzyczasie dogadałem się z SobPrzemkiem, zgarnie mnie po drodze.
Ale zgrana ekipa
Niech Piotrek zwiększa pojemność skrzynki mailowej, bo jak zaczną spływać zgłoszenia to się szybko zawiesiWajOla pisze:Hej hej! Gratulacje dla wszystkich! Tak miło Was widzieć takich uśmiechniętych aż się micha cieszy :p BBL Mikołów Górą:)
to chyba dobrze?jackma pisze:Niech Piotrek zwiększa pojemność skrzynki mailowej, bo jak zaczną spływać zgłoszenia to się szybko zawiesiWajOla pisze:Hej hej! Gratulacje dla wszystkich! Tak miło Was widzieć takich uśmiechniętych aż się micha cieszy :p BBL Mikołów Górą:).