Jimmyk pisze:Ja również dziękuję za trening bo był bardzo milutki... Chyba sobie za jakiś czas wprowadzę taką wariację na temat tempa... czyli najpierw powiedzmy Easy, potem Maraton Tempo i na koniec 10k tempo - podoba się :D
Coś ciężko to ściągnąć... za free albo mam pecha...
Ja musiałem po raz piąty zainstalować Hope Relay, bo co jakiś czas wyskakuje mi błąd i nie chce się uruchomić.:
Hope Relay - błąd.JPG
Cierpliwość mam, więc ostatnio próbowałem uruchomić przez kilka dni, ale jedyne co pomaga to odinstalowanie i ponowne zainstalowanie. Niestety po przeinstalowaniu zakłada nowe 'zerowe' konto.
Teraz na 14 członków BiegamBoLubie-Kraków trzy czwarte to ja...
Ale nie poddaję się, będę biegał dalej
--
Pozdrawiam
Crolic
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
--
10,000k - 00:40:34 - 14.04.2013 r. - Niepołomice
21,097k - 01:34:33 - 16.05.2015 r. - Białowieża - Hajnówka
42,195k - 03:34:40 - 19.04.2015 r. - 14.CM Kraków
Panowie nie poddajemy się walczymy do końca!!! Nikt nie obiecywał, że będzie łatwo. Ja tutaj też się już żaliłem ale nic nam to nie da trzeba walczyć (teraz jeszcze z SHP ). Jeszcze tylko parę dni
Grzesio80 pisze:
a zdjecia zdarlem z neta wiec dziala
Ja nie twierdze, że nie działa tylko, że ja mam jakiegoś pecha i cały czas mam zajęte przez "płatnych" ale spoko problem pomógł rozwiązać kolega Daro76...
Panowie spieszę poinformować, że przetestowałem dzisiaj nową koszulkę BBL pomarańczową L.
Wbrew licznym sugestiom jakobym źle wybrał rozmiar informuję, że koszulka jest ok.
Postaram się zaprezentować ją na sobotnim treningu.
Trenerze mam prośbę wiem że stacjonujesz obecnie w szklarskiej porębie. mam pytanie czy mógłbyś się dowiedzieć czy są wolne miejsca noclegowe u was w ośrodku od czwartku do soboty ( dwie noce) lub w ostateczności jedna z piątku na sobotę i ile kosztuje taka przyjemność, w sobotę startuję w karkonoskim i potrzebuje gdzieś przespać noc przed
Daro76 pisze:Panowie spieszę poinformować, że przetestowałem dzisiaj nową koszulkę BBL pomarańczową L.
Wbrew licznym sugestiom jakobym źle wybrał rozmiar informuję, że koszulka jest ok.
Postaram się zaprezentować ją na sobotnim treningu.
Kurcze, nie będzie mnie na najbliższych dwóch treningach więc nie będę mógł tego, a raczej tej koszulki na Tobie zobaczyć więc liczę, że zdjęcia będą i sobie to jakoś ocenię na tej podstawie, a że jesteśmy podobnych rozmiarów to jestem tej wiedzy bardzo ciekaw...
Grzesio80 pisze:
Ja nie twierdze, że nie działa tylko, że ja mam jakiegoś pecha i cały czas mam zajęte przez "płatnych" ale spoko problem pomógł rozwiązać kolega Daro76...
Grzesio80 pisze: