UGP-Grupa Ursynowska
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Mnie nie będzie ..... będę biegał w Krakowie ale powiem, że nie wiem jak jest z tym UGP bo jakoś grupa nie może się ukonstutuować!! Co jest z tymi niedzielnymi Kabatami!! Chyba że UGP pojedzie do Kampinosu
Ibex
- piro20
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Ibex, jesteśmy przecież ścigaczami lub pościgowcami, to chyba nic nie zaszkodzi, jak będziemy w pościgu za SBBP w tę niedzielę w Kampinosie;) A Kabaty nam nie uciekną, są bardzo blisko i właściwie można w każdej chwili do nich "wpaść" pobiegać. Do Kampinosu mam sentyment - tam zacząłem biegać, więc na pewno niejednokrotnie będę tam jeździł:)
[url=http://www.sbbp.pl][b]SBBP.PL[/b][/url]
-
- Zaprawiony W Bojach
To kto jeszcze pojedzie z UGP?? Muszę pilnować aby frekwencja była Prometeo?? Byn?? Może zróbcie oficjalne spotkanie UGP w Kampinosie?? Ja będę się z wami łączył w Lasku Wolskim w Krakowie
Ibex
- Barcior
- Stary Wyga
- Kontakt:
Cze UGP-owcy!!!
Dzis mnie nie bedzie niestety Pojawie sie dopiero za tydzien na treningach. Nie startuję też w Biegu Niepodległości
pzdr
Dzis mnie nie bedzie niestety Pojawie sie dopiero za tydzien na treningach. Nie startuję też w Biegu Niepodległości
pzdr
It's not just covering a 42km distance. It's a way of life.
-
- Wyga
Witam wszystkich scigaczy z deszczowej (dzis) Florydy. Po czterech dniach imprezowania w Miami nadszedl czas na glofa i lenistwo w mniejszej miejscowosci ze znajomymi... Udalo mi sie pare razy pobiegac - w tym po plazy w Miami, cos pieknego! Ale upal tu niemilosierny, do tego dosc wilgotno. Dzis leje od rana a i tak goraco :)
Do zobaczenia za dwa tygodnie. Milego biegania, pa pa!
Do zobaczenia za dwa tygodnie. Milego biegania, pa pa!
- byn
- Zaprawiony W Bojach
CZe
...Nobbie fajnie masz!!!Cieszę się !!!
... a ja dzisiaj byłem na pierwszym z UGP bieganiu...w sumie byłem sam!!! ...ale pod koniec poznałem dziewczynę o imieniu Asia i może do nas dołączy...podałem kontakt stronę biegania...zobaczymy jak z resztą...myślę że za tydzień też będę...
Pozdrawiam wszystkich...
Dziękuję
P.s.
...myślę że znowu wróciłem po przerwie do biegania...
uffff...!!!!
...Nobbie fajnie masz!!!Cieszę się !!!
... a ja dzisiaj byłem na pierwszym z UGP bieganiu...w sumie byłem sam!!! ...ale pod koniec poznałem dziewczynę o imieniu Asia i może do nas dołączy...podałem kontakt stronę biegania...zobaczymy jak z resztą...myślę że za tydzień też będę...
Pozdrawiam wszystkich...
Dziękuję
P.s.
...myślę że znowu wróciłem po przerwie do biegania...
uffff...!!!!
BYN
- piro20
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Witam pościgowców. Sorrki Byn, wczoraj niestety nie mogłem z Tobą pobiegać i nie mogłem także zawiadomić o tym, ponieważ w pracy byłem bardzo "zarobiony", a w domu niestety z powodów profilaktycznych, ze względu na syna, żona zabrała kartę sieciową ze sobą do pracy od laptopa, a do drugiej nie miałem sterowników:( Obiecuję, że się poprawię za tydzień!!! Dzisiaj w ramach pokuty wstałem o 5:30 i biegałem po Kabatach:)
Nobbie, ale masz fajnie za tą Wielką Wodą:) Super, że dałaś znaki życia i to jakiego życia:) Pewnie Ci się bardzo ciężko biega przy takiej dużej wilgotności, ale życzę wytrwałości i dobrej kondycji. No i wracaj do nas cała i zdrowa:)!
Nobbie, ale masz fajnie za tą Wielką Wodą:) Super, że dałaś znaki życia i to jakiego życia:) Pewnie Ci się bardzo ciężko biega przy takiej dużej wilgotności, ale życzę wytrwałości i dobrej kondycji. No i wracaj do nas cała i zdrowa:)!
-
- Zaprawiony W Bojach
Witam,
Ja niestety się trochę rozchorowałem, mam nadzieje, że do weekendu bedę ok. To jak umawiamy się na bieg niepodległości?? A może bysmy się spotkali w niedzielę??
Ja niestety się trochę rozchorowałem, mam nadzieje, że do weekendu bedę ok. To jak umawiamy się na bieg niepodległości?? A może bysmy się spotkali w niedzielę??
Ibex
- piro20
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Ja w Biegu Niepodległości będę biegł na pewno, natomiast bardzo mi przykro, ale w niedzielę nie będę mógl z Wami pobiegać.
- byn
- Zaprawiony W Bojach
CZe
Piro spoko...przecież to nie pierwszy raz i nie ostatni...
wiem jak jest z tą pracą!!!!
Myślę że jeszcze będzie okazja wspólnie pobiegać!!!
Pozdrawiam wszystkich!!!
P.s.
Jak na razie staram się jeszcze wciągnąć parę osób do tego biegania!!!
Piro spoko...przecież to nie pierwszy raz i nie ostatni...
wiem jak jest z tą pracą!!!!
Myślę że jeszcze będzie okazja wspólnie pobiegać!!!
Pozdrawiam wszystkich!!!
P.s.
Jak na razie staram się jeszcze wciągnąć parę osób do tego biegania!!!
BYN