Sobotni Bielański Bieg Poranny (4)- WYDARZENIE
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:57:48
za oknem nadal nieprzyjemnie
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Niebo w Wawie chyba siê trochê przeciera - widzê przez okno tylko ma³y skrawek [nieba], bo budynek mi zas³ania. No i przesta³o padaæ.
Podobno od jutra wiosna. I ciep³o.
No niech ten ¶nieg zniknie nareszcie.
Podobno od jutra wiosna. I ciep³o.
No niech ten ¶nieg zniknie nareszcie.
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
Przed południem 06-12 0/8 °C
Wiatr: 10 km/h
Śnieg: 0.0 mm
Deszcz: 0.0 mm
Ciśnienie 1006 hPa
Wiatr: 10 km/h
Śnieg: 0.0 mm
Deszcz: 0.0 mm
Ciśnienie 1006 hPa
- didorka
- Dyskutant
właśnie wypisuję kartki świąteczne - może to staromodne ale ja uważam, że są bardziej "osobiste" i natknęłam się na wierszyk o wiośnie, który dodał mi otuchy:
Minęły zimy złe miesiące
przyszla wymarzona wiosna,
ciepłe dni zwiastujące słońce
nastała pora jasna, radosna.
Budzi się życie, pękają pąki
świt się kąpie w kroplach rosy,
ciepły powiew leci od łąki
slychać już skowronków glosy...
prawda, że milej?
Minęły zimy złe miesiące
przyszla wymarzona wiosna,
ciepłe dni zwiastujące słońce
nastała pora jasna, radosna.
Budzi się życie, pękają pąki
świt się kąpie w kroplach rosy,
ciepły powiew leci od łąki
slychać już skowronków glosy...
prawda, że milej?
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
No bardzo miło.
Ten wierszyk bardzo pasuje do tego co jest teraz za oknem.
Ten wierszyk bardzo pasuje do tego co jest teraz za oknem.
-
- Zaprawiony W Bojach
Korzystaj±c z dobrodziejstw sta³ego ³±cza, mogê od razu zdaæ relacjê z dzisiejszego SBBP
Pogoda - nareszcie! - wiosenna, choæ o 8. rano by³o dosyæ rze¶ko. Na pocz±tku sk³ad by³ kameralny: Grubcio, Fredzio, Kociemba, M³ody i joycat. Biegn±c w stronê ATK spotkali¶my kole¿ankê M³odego, Kasiê (? mam nadziejê, ¿e nie mylê imienia), i Kasia zabra³a siê z nami na M³ociny. Gdy koñczyli¶my 1 kó³ko na M³ocinach, dogonili nas Regis, Anek i Didorka.
Niektórzy zrobili na M³ocinach 2 pêtle, a niektórzy 1 du¿± i 1 ma³±. Pogoda super, s³oñce, lekka mgie³ka. W lesie le¿± miejscami p³aty ¶niegu. Trawa zaczyna siê zieleniæ. Przyroda buzuje pod powierzchni± ziemi i tylko czeka na ocieplenie, aby eksplodowaæ.
Dystans - 18 km.
Pogoda - nareszcie! - wiosenna, choæ o 8. rano by³o dosyæ rze¶ko. Na pocz±tku sk³ad by³ kameralny: Grubcio, Fredzio, Kociemba, M³ody i joycat. Biegn±c w stronê ATK spotkali¶my kole¿ankê M³odego, Kasiê (? mam nadziejê, ¿e nie mylê imienia), i Kasia zabra³a siê z nami na M³ociny. Gdy koñczyli¶my 1 kó³ko na M³ocinach, dogonili nas Regis, Anek i Didorka.
Niektórzy zrobili na M³ocinach 2 pêtle, a niektórzy 1 du¿± i 1 ma³±. Pogoda super, s³oñce, lekka mgie³ka. W lesie le¿± miejscami p³aty ¶niegu. Trawa zaczyna siê zieleniæ. Przyroda buzuje pod powierzchni± ziemi i tylko czeka na ocieplenie, aby eksplodowaæ.
Dystans - 18 km.
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
Joycat wszystko świetnie opisała.
Bardzo byliśmy dziś zfeminizowani.
Bardzo byliśmy dziś zfeminizowani.
- Kociemba
- Zaprawiony W Bojach
Szeregi SBBP były lekko przetrzebione przez Dębno i Hajnówkę, gdzie zostali wydelegowani nasi reprezentanci. Najbliższe Świąteczne SBBP będzie zapewne pełne relacji z tych biegów. Małe sprostowanie: z Regisem biegły Anuch i Oluch (a może to mi się cos potasowało) , czyli dziewczyny z Tarchomina te od Tatucha i właściwie to my ich dogoniliśmy ponieważ na Młociny dotarli jeszcze przed nami.
Joycat, zazdroszczę Ci tego stałego łącza. Modem to wielka rozpacz i udreka.
PS
Bolą mnie nogi.
Joycat, zazdroszczę Ci tego stałego łącza. Modem to wielka rozpacz i udreka.
PS
Bolą mnie nogi.
[url=http://www.sbbp.pl][b]SBBP.PL[/b][/url]
-
- Zaprawiony W Bojach
Kociemba, no jedna z dziewcz±t, które nas dogoni³y na M³ocinach, to by³a Didorka
Tak, sta³e ³±cze to wspania³a sprawa Ka¿demu polecam.
P.S. A mnie nie bol± nogi i rozwa¿am powtórzenie jutro trasy m³ociñskiej. Mam nadziejê, ze wstanê rano..
Tak, sta³e ³±cze to wspania³a sprawa Ka¿demu polecam.
P.S. A mnie nie bol± nogi i rozwa¿am powtórzenie jutro trasy m³ociñskiej. Mam nadziejê, ze wstanê rano..
- grubcio
- Zaprawiony W Bojach
sbbp echh no przy tej ilości pań...
----
wczoraj rozbudowalem rower prawie tak jak mówiłem (buty, pedały "wpinane", nowy kask, kierownicy nie dostałem). mam na razie koordynacyjny problem z wypinaniem butów kiedy się zatrzymuję - 3 wywrotki. biodra mnie bolą (obite) i mam lekko rozwalone siodełko. ale fajnie jest
----
wczoraj rozbudowalem rower prawie tak jak mówiłem (buty, pedały "wpinane", nowy kask, kierownicy nie dostałem). mam na razie koordynacyjny problem z wypinaniem butów kiedy się zatrzymuję - 3 wywrotki. biodra mnie bolą (obite) i mam lekko rozwalone siodełko. ale fajnie jest
Mój awatar ziewa.
Shi Long kuang
Shi Long kuang
- Deck
- Ekspert/Fizjologia
witam wszystkich ze slynnego osrodka przygotowan olimpijskich w Spale. Tutaj tez sie juz rozpogadza, ale bylo malo ciekawie, zawieje, zamiecie itp. nieprzyjemnosci. Nie dalo sie biegac po lesie, wiec 32km zrobilem na stadionie, to przeciez tylko 80 okrazen
Niestety na przedswiatecznym SBBP chyba tez sie nie pojawie, ale bede robil co w mojej mocy.
(informacja generalnie dla panow) Panowie, coz za bogactwo lekkoatletek! Mlode sprinterki, mlode biegaczki przez plotki, mlode skoczczynie wzwyz, zyc nie umierac
Niestety na przedswiatecznym SBBP chyba tez sie nie pojawie, ale bede robil co w mojej mocy.
(informacja generalnie dla panow) Panowie, coz za bogactwo lekkoatletek! Mlode sprinterki, mlode biegaczki przez plotki, mlode skoczczynie wzwyz, zyc nie umierac
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
A oszczepniczki są?
Dzisiaj - w Niedzielę - pobiegłem sobie do Kampinosu na łącznie około 28 km. Biegnę sobie biegnę przez Młociny a tu nagle ??!!! JOYKOTEK !!! (tak sobie familijnie pozwoliłem, bo widziałem, ze niektórzy tą forme używają).
Zasuwała nieźle. Tośmy sobie kawałek razem przebiegli i dzięki niej moja trasa wydłużyła sie o 3,5 km.
Dzisiaj - w Niedzielę - pobiegłem sobie do Kampinosu na łącznie około 28 km. Biegnę sobie biegnę przez Młociny a tu nagle ??!!! JOYKOTEK !!! (tak sobie familijnie pozwoliłem, bo widziałem, ze niektórzy tą forme używają).
Zasuwała nieźle. Tośmy sobie kawałek razem przebiegli i dzięki niej moja trasa wydłużyła sie o 3,5 km.
- caryca
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
ja pogody nie rozumiem?? mimo ze sie nia zawodowo zajmuje nie( czesciowo).... to co widzialam przez ostatni tydzien odchodzi od kanonow prac naukowych..... sroda snieg i zimno czwartek podobinie a dzisiaj jest.... 23!!!!!!! myslalam ze padne! mam nadzieje ze za tydzien temperatura nie eksploduje do 30-tu!!!!! az sie nie moge doczekac !