WARSZAWA - Stadion RKS SKRA, Wawelska 5, sobota 9:30

Awatar użytkownika
Adam Klein
Honorowy Red.Nacz.
Życiówka na 10k: 36:30
Życiówka w maratonie: 2:57:48

Nieprzeczytany post

Spoko, jutro Beata i Jacek będą.
New Balance but biegowy
Awatar użytkownika
kri100f
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: 00:48:20
Życiówka w maratonie: 04:26:40

Nieprzeczytany post

Dzięki Adamie za odpowiedź.
do Reaktora: O ile mi wiadomo, to bramka na stadionie SKRY jest zamknięta poza godzinami BBL, chyba że ktoś uprawniony akurat zdobędzie klucze od ochrony. Poza tym na własną rękę to można sobie biegać w tygodniu, a dla mnie cała frajda w BBL, to jest w tej organizacji i prowadzeniu zajęć przez taką fajną kadrę, plus bieganie w grupie, czego sam sobie zapewnić nie mogę :)
Kto ma nogi do biegania... niechaj biega :)
Awatar użytkownika
Reaktor
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: ok. 46 minut.
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Co do biegania w grupy to mam podobne odczucia, chociaż dopiero jednokrotnie tego doświadczyłem, może jeszcze mi się odmieni... :bleble: Szczególnie że zazwyczaj to jestem dosyć wyciszony. :bum:
Zapraszam do odwiedzin:
Mój profil (biegi/starty) możecie prześledzić na ENDOMONDO i skomentować w temacie do bloga.(Niestety ostatnio rzadko aktualizuje blog, więcej tym bardziej zapraszam na wspomniany portal :))
Mój blog.
Komentarze do bloga.
preacher
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: brak

Nieprzeczytany post

kri100f pisze:Jak tam sytuacja ze składem trenerskim na jutrzejszy poranek się zapowiada?
Adam pisał że Go nie będzie, Beata tak, a Preacher (Jacek, o ile dobrze pamiętam) mówił że nie wie czy będzie miał możliwość nadal nas szkolić. Czy mógłbym się dowiedzieć ile osób z Kadry będzie, bo frekwencja nas człapaków pewnie będzie utrzymywać tendencję wzrostową, zważywszy na "piękne okoliczności przyrody... i niepowtarzalnej" ;)
Będę, będę :) Zapewne już koło 9 więc jak ktoś ma ochotę na pogaduchy przed bieganiem to serdecznie zapraszam
preacher
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Reaktor pisze:Miejmy nadzieję, że pogoda zdąży "rozkręcić się" do 9:30. ;) Mam pytanko do Jacka, czy jutro będziemy trenować (środkowa grupa zaawansowana) w takim samym systemie jak ostatnim razem tj. 100/100/200/400/600/800/1000m przy średnim czasie ok. 5:30 km/min? :usmiech: Chcę sobie ustawić trenera, żeby móc wszystko sobie policzyć. :hejhej: Ciekawe czy frekwencja będzie zauważalnie lepsza względem poprzednich spotkań.

Tak swoją drogą, ponownie próbowałem wyznaczyć HrMax i najwyższe zmierzone tętno wyniosło 181 bpm (dodam sobie do tego jeszcze z 5 uderzeń i będę wyznaczał na tej podstawie trening)... Tak się zastanawiam czy to po części oznacza, że mam słabą wydolność (wnioskując ze wzoru, wedle którego im starsza osoba, tym niższe maksymalne tętno)? Spoczynkowe zmierzone dzisiaj wyniosło ok. 62 bpm.
Oczywiście, że tak nie będziemy trenować :ble: bo u nas każdy trening jest inny, wnosi nową jakość-rutyna zabija, a my nieustraszeni biegacze potrzebujemy nowych bodźców. Jutro(dziś) będzie dzień różności, na pewno sporo sprawności m.in. z wykorzystaniem słynnych płotków, o których już była mowa. Popracujemy na wytrzymałością ale i szybkością. A najlepiej to przyjść i samemu sprawdzić :taktak:
preacher
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

pabloss pisze:tak sobie czytam i czytam (ja z tych niezdecydowanych)i pytam: nie za późno na dołączenie?

pzdr
:)

Nigdy nie jest za późno na bieganie:) do zobaczenia o 9.30 :taktak:
Awatar użytkownika
kri100f
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Ale piękne słońce! Wstawać, wszyscy na SKRĘ :hej:
Awatar użytkownika
kri100f
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Ale wypas :D W naszej grupie (level 3) było tak: rozgrzewka długie rozbieganie na dwa tempa, gimnastyka: rozciąganie + przeróżne ćwiczenia na brzucho (te szczególnie mi uświadomiły, gdzie jestem niestety bardzo miękki i nad czym trzeba popracować szczególnie) no i na koniec rytmy i tu już był "ogień" :) a na koniec miła niespodzianka - świąteczne prezenty od sponsorów i to bardzo fajne i praktyczne. Dzięki dla Jacka za super prowadzenie zajęć, mam nadzieję że na następnych też będziesz no i dla fundatorów podarków.
pabloss
Dyskutant
Dyskutant

Nieprzeczytany post

tak, dziękujemy! :taktak:
keep on running, keep keep on running.
Awatar użytkownika
Svolken
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 46:08
Życiówka w maratonie: 3:51:50

Nieprzeczytany post

Niestety, ale dzisiaj ZOO było na pierwszym miejscu :)
Awatar użytkownika
Lucas78
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Kolejny udany poranek :hej: Super atmosfera i ludzie dzieki trenerowi wiem że moje mięśnie brzucha jeszcze istnieją. Dzięki sponsorom za prezenty. Mam nadzeje że za tydzień też się spotkamy w podobnym gronie. (Trzeba troche popracować aby móc się objadać :taktak: ) Fakt nie było dizś lekko sama rozgrzewka to troche ponad 4 km :orany: ale nikt nam nie obiecywał że będzie :sss:
Udało mi się zapracować na pochwałę trenera więc forma mi chyba zazwyżkuje :hej:
Awatar użytkownika
Reaktor
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Pogoda była niemal idealna. :) Jak dla mnie było trochę za mało biegania. ;D 25 minutowa "rozgrzewka" mi się podobała, ale chyba trochę za duże tempo narzuciłem bo z ledwością ukończyłem 10 x 100m, hehe, ale ogólnie muzyka gra. ;] Forma lepsza niż tydzień temu, przynajmniej tak mi się wydaje.

Trzy pytanka:

1) Kto planuje stawić się w sobotę za tydzień?
2) Kto planuje wziąć udział w Biegu Konstytucji (tak a propos - http://www.wosir.waw.pl/?pid=1&id=633 - dobrze wiedzieć :P)?
3) Czy jest tutaj jakaś zdolna osoba, która odkryła gdzie na stronie wosiru można zarejestrować się online? -.- // sprawa załatwiona.

ps. Marcin zarejestruj się na forum (mam nadzieję, że to przeczytasz)! :D
ps2. Kasiu, co fajnego dostałaś w tym szczęśliwym pakiecie? :hej:

Pozdrawiam.
Ostatnio zmieniony 16 kwie 2011, 15:31 przez Reaktor, łącznie zmieniany 2 razy.
Zapraszam do odwiedzin:
Mój profil (biegi/starty) możecie prześledzić na ENDOMONDO i skomentować w temacie do bloga.(Niestety ostatnio rzadko aktualizuje blog, więcej tym bardziej zapraszam na wspomniany portal :))
Mój blog.
Komentarze do bloga.
pabloss
Dyskutant
Dyskutant

Nieprzeczytany post

ja planuję Bieg Konstytucji. tzn. startuję na pewno.

zapisy tu: http://www.wosir.waw.pl/bk2011/

podobno zgłoszeń już ponad 1000.
keep on running, keep keep on running.
Awatar użytkownika
Reaktor
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

pabloss pisze:ja planuję Bieg Konstytucji. tzn. startuję na pewno.

zapisy tu: http://www.wosir.waw.pl/bk2011/

podobno zgłoszeń już ponad 1000.
Dzięki Ci, ale to ja jestem nieprzytomny, albo mapa tej strony jest tragiczna. ;]

UPDATE:

Zapisany i opłacony. :bum: Chyba zbierze się nas mała gromadka z BBL na ten bieg. :) Co Wy na to, żeby za tydzień w sobotę przebiec testowe 5km? :taktak:
Zapraszam do odwiedzin:
Mój blog.
Komentarze do bloga.
Awatar użytkownika
Adam Klein
Honorowy Red.Nacz.
Życiówka na 10k: 36:30
Życiówka w maratonie: 2:57:48

Nieprzeczytany post

Reaktor pisze:Co Wy na to, żeby za tydzień w sobotę przebiec testowe 5km? :taktak:
BBL to takie zajęcie, gdzie uczestnicy decydują o tym co chcą robić.
Dlatego jeśli macie ochotę to nikt was do tego nie będzie zniechęcał, wprost odwrotnie - namawiam, 5tys m to fajny dystans. A trenerzy i tak będą się zajmowali pracą z tymi, którzy na 5k nie mają akurat ochoty.
Tylko podstawowe pytanie czy robimy zajęcia w Wielką Sobotę? To znaczy ile osób chciałoby przyjść?
ODPOWIEDZ