Witam wszystkich biegaczy!
W poniedziałek 4 sierpnia rozpoczynam treningi do biegu na dystansie 23 km, realizując 10-tygodniowy plan przygotowujący do półmaratonu. Z chęcią poznam biegaczy, którzy mają doświadczenie w realizacji takich planów i którzy chętnie udzielą mi wskazówek i wszelkiego rodzaju porad Mam 27 lat, biegam dość regularnie, na dystansach ok. 9-10 km w czasie ok. 50 min. Chętnie też poznam nowe ścieżki biegowe po Lesie Kabackim
Pozdrawiam,
Olga
Bieganie po Lesie Kabackim
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
-
- Wyga
- Życiówka na 10k: 46:24
- Życiówka w maratonie: brak
Cześć Olga, ja też biegam po lesie Kabackim i właśnie kończę 3 plan treningowy pod półmaraton. Nie wiem czy mogłabym Ci udzielić jakiś rad, ale za to chętnie pobiegam razem, zwłaszcza, że po południu już coraz ciemniej i coraz mniej przyjemnie biegać samej po lesie. Moje średnie tempo to 5:30-5:40, na ogół robię w tygodniu 8-12 km.
Poza tym, chciałabym znaleźć towarzyszkę/-sza do biegania po lesie w zimie po południu, czyli po ciemku, z czołówką. Nie cierpię biegania po chodnikach.
Poza tym, chciałabym znaleźć towarzyszkę/-sza do biegania po lesie w zimie po południu, czyli po ciemku, z czołówką. Nie cierpię biegania po chodnikach.