Ruda Śląska + okolice (zabrze, świetochłowice)

Awatar użytkownika
miro2007
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

ja biegam tak po 18:00 ale widzę że ty już zaprawiony w bojach ja dopiero pomału się kulam :)
New Balance but biegowy
maglia.rosa
Dyskutant
Dyskutant
Życiówka na 10k: 48:35
Życiówka w maratonie: 04:11:40

Nieprzeczytany post

tez po mału się kulam hehe w tygodniu już tam nie chodzę bo jak wracam z pracy to już ciemno, w weekendy jestem w roznych godzinach, jak co to mozna sie ustawic, pisz na priv :)
Pionteczek
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: 35:30
Życiówka w maratonie: 2:49:06

Nieprzeczytany post

Witam,
Szukam kompanow do biegania w Rudzie śl, mieszkam blisko CH Plaza, jestem tu nowy, tras nie znam ale chętnie poznam :) Czy jest szansa tutaj przynajmniej raz w tygodniu potrenowac na biezni stadionowej? Najlepiej jeszcze oswietlonej, bo wracam po 16.00, jak co to czekam na info i propozycje, z tempem treningowym sie dostosuje byle nie wolniej niz 5min/km
Awatar użytkownika
miro2007
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

ja biegam na pogoni ale tam niestety nie ma oświetlenia.
Awatar użytkownika
Wapel
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 53:45

Nieprzeczytany post

Pionteczek pisze:Witam,
Szukam kompanow do biegania w Rudzie śl, mieszkam blisko CH Plaza, jestem tu nowy, tras nie znam ale chętnie poznam :) Czy jest szansa tutaj przynajmniej raz w tygodniu potrenowac na biezni stadionowej? Najlepiej jeszcze oswietlonej, bo wracam po 16.00, jak co to czekam na info i propozycje, z tempem treningowym sie dostosuje byle nie wolniej niz 5min/km
oświetlone to najbliżej chyba stadion w Mikołowie... ja tam biegam po Świonach w ciemnościach :)
Efka177
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Hej :usmiech:
Jestem tu nowa. Chciałam odswiezyc temat biegania jest ktos chetny do biegania (jestem z nowego bytomia). Probuje sie zmotywowac troche do jakis cwiczen a jak wiadomo zawsze razniej z kims. Jest ktos chcetny? oczywiscie jestem swiezakiem w bieganiu :ble:
Rajah
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Jestem z Bielszowic chętnie bym pobiegała z kim bo samej troche nudno. Proposto moje co drugi dzień w kierunku paniówek ale moge sie też dostosować a propo trasy
:bleble:
Daniel S
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Witam. Jestem z Czarnego Lasu, mam 3 trasy po których biegam:

A) Zaczynam od skrzyżowania na Czarnym Lesie biegnę ulicą 1go Maja w stronę Tesco, skręcam przy cmętarzu, biegnąć przez ul. Hallera, aż do ul. Objazdowej z której wbiegam na Czarnoleśną i biegnę spowrotem do skrzyżowania. (3,4 km)

B) Zaczynam od skrzyżowania na Czarnym Lesie biegnę ul. Czarnoleśną, aż do skrzyżowania na Nowym Bytomiu, potem skręcam w prawo i ul. Niedurnego biegnę w stronę Wirku, mijająć kolejno Opla,Lidla i spowrotem do skrzyżowania na Czarnym Lesie. (3,6 km)

C) Zaczynam standardowo od skrzyżowania na Czarnym Lesie i biegnę w stronę Rudy 1 przy McDonaldzie skręcam w prawo na ul. Zabrzańską i biegnę na rondo w Chebziu, potem zaliczam Kafhaus, Nowy Bytom (centrum) i biegnę do samego Wirku gdzie przy Oplu skręcam w prawo, by powrócić do punktu stratu.

Jesli ktoś ma ochotę przetestować którąś z tych tras to serdecznie zapraszam, bardzo by mi zależało również, by zmierzyć dystans na tracie C. Jeśli ktoś używa sprzętu do pomiaru trasy, to byłbym bwardzo wdzięczy za zmierzenie tego odcinka.

PS. Na koniec chciałbym również zapytać Rudzian, czy ktoś wybiera się na Bieg Niepodległośći 11.11.2013 do Warszawy?
amator68
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Witam trasa „C” ma 8,84 km (Garmin 305). Pozdrawiam.
Ostatnio zmieniony 29 paź 2013, 12:03 przez amator68, łącznie zmieniany 1 raz.
Daniel S
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Dzięki bardzo za zmierzony dystans ;) również pozdrawiam !
krzysiek_rsl
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Cześć :) Wiem, że trochę odkopuję, ale zamierzam zacząć biegać, ale samemu trochę trudno tak się zebrać. Biega ktoś ma Halembie? Zawsze lepiej z kimś pobiec niż samemu.
Awatar użytkownika
maratończyk
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 35min
Życiówka w maratonie: 2h45min

Nieprzeczytany post

Zapraszamy na wyjątkowy kameralny półmaraton do Grudziądza. U nas liczy się oprawa a nie frekwencja.
http://www.polmaratongrudziadz.pl/
497 aktywności = 6831,29 km,w 602:53:10 g:m:s
maraton:2h59',półmaraton:1h21', 10km 37'
endriu221
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: 00:41,09

Nieprzeczytany post

do [Krzysiek_Rsl]: Cześć, jestem z Chorzowa Batorego, ale często biegam po Rudzie, jeśli to nadal aktualne to można się umówić na trening.
ODPOWIEDZ