Biegamy:)
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Witam, od 4 dni zacząłem biegać i spodobało mi się, i mam zamiar biegać przez dłuższy czas. W ciągu tych 4 dni przebiegłem 21,81 km ( 1 dzień 3,72 km , 2 dzień 6,02 km 3 dzień 7,05, 4 dzień 5,02). I mam pytanie czy odzież w której biegam ma duży wpływ na wyniki? teraz normalnie jakiś dresik i lece, czy może lepiej zaopatrzyć się w bardziej "profesjonalne" spodnie do biegania.
- Bylon
- Zaprawiony W Bojach
Kiedy dopiero zaczynasz biegać, odzież nie ma na wyniki żadnego wpływu O ILE nie czujesz się w niej jak w saunie/folii aluminiowej (tzn. wszystko jest przepocone, łącznie z Tobą). Wygodne, oddychające spodnie warto kupić, ale nie musisz tego robić na samym początku - lecz jeśli Cię to dodatkowo zmotywuje, nie ma problemu.
Pamiętaj, że ubranie do biegania przede wszystkim ma być wygodne, masz się w nim dobrze czuć.
Na marginesie, zły dział.
Pamiętaj, że ubranie do biegania przede wszystkim ma być wygodne, masz się w nim dobrze czuć.
Na marginesie, zły dział.
"Silikon nad kolanami zapobiega ślizganiu się rąk podczas wspinania się" - patrzcie no, jakie cuda teraz produkują!
-
- Rozgrzewający Się
Właśnie za każdym razem jak wracam do domu jestem cały mokry koszulka cała mokra, z włosów też sie leje, na nogach jeszcze nie najgorzej. Nie wiem czego to wina bo nadwagi na pewno nie mam waże 60 kg przy 183 cm wzrostu, może za ciepło się ubieram, ale boje się , że będe chory, dlatego się pytam czy ni zainwestować w tą termoaktywną odzież
-
- Zaprawiony W Bojach
nie ten dział.