w Rzeszowie nie biega nikt
-
- Dyskutant
- Życiówka na 10k: 33:57
- Życiówka w maratonie: 2:55:11
Burzyk pisze:Ale godzina sie nie zmienia??
Od 14 marca 2010 niezmiennie godz. 9:00 w każdą niedzielę przy zaporze.
Z reguły czekamy do 9:05 na ewentualnych spóźnialskich
-
- Wyga
Rzeszów biega! :D
Ja jak jestem w domu rodzinnym to zawsze widzę kilka osób co regularnie biegają na dębickiej- szczególnie jednego chłopaka..na bank robi odcinek Kościół-Młyn i chyba dalej też śmiga (może ktoś z was?przyznać się kto ma takie fajne nogi ).
Jakiś poświąteczny bieg się szykuje może?bo zwijam się do Rzeszowa na wigilię .
Pozdrawiam!
Ja jak jestem w domu rodzinnym to zawsze widzę kilka osób co regularnie biegają na dębickiej- szczególnie jednego chłopaka..na bank robi odcinek Kościół-Młyn i chyba dalej też śmiga (może ktoś z was?przyznać się kto ma takie fajne nogi ).
Jakiś poświąteczny bieg się szykuje może?bo zwijam się do Rzeszowa na wigilię .
Pozdrawiam!
- Burzyk
- Wyga
- Życiówka na 10k: 33:40
- Życiówka w maratonie: brak
I jak z jutrzejszym bieganie??aktualne nadal??Ja bede o 9 30 ostatnio było fajno
to give anything less than your best is to sacrifice the gift(Steve prefontaine)
Endurance Coach Level II
Endurance Coach Level II
-
- Dyskutant
Oczywiście biegamy tylko nie o 9:30, a o 9:00.
O 9:30 to biegamy w soboty na stadionie - dzisiaj nas było troszkę mniej niż zwykle ale ok. 10 osób się zebrało.
O 9:30 to biegamy w soboty na stadionie - dzisiaj nas było troszkę mniej niż zwykle ale ok. 10 osób się zebrało.
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: 44:00
- Życiówka w maratonie: 3godz 55min
Witam, właśnie przeprowadziłem się do Rzeszowa i na forum znalazłem ten wątek o niedzielnym bieganiu o 9:00. W pierwszą niedzielę lutego planuję dołączyć do grupy, mam nadzieję że siarczysty mróz nam nie przeszkodzi.
W związku z tym wątkiem założyłem fanpage'a na Facebooku "Rzeszów Biega" i zapraszam do śledzenia i polubienia https://www.facebook.com/pages/Rzesz%C3 ... 2534408350
Pozdrawiam
W związku z tym wątkiem założyłem fanpage'a na Facebooku "Rzeszów Biega" i zapraszam do śledzenia i polubienia https://www.facebook.com/pages/Rzesz%C3 ... 2534408350
Pozdrawiam
-
- Dyskutant
Arturooo pisze:Witam, właśnie przeprowadziłem się do Rzeszowa i na forum znalazłem ten wątek o niedzielnym bieganiu o 9:00. W pierwszą niedzielę lutego planuję dołączyć do grupy, mam nadzieję że siarczysty mróz nam nie przeszkodzi.
Pozdrawiam
W wolnym bieganiu mróz nie przeszkadza. Ostatnio mimo zimna było nas 10 osób.
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: brak
Witam wszystkich biegaczy z Rzeszowa jestem studentką 3-go roku WF i pisze pracę na temat 'motywy wyboru biegania jako formy rekreacji wśród mieszkańców Rzeszowa' . Byłabym bardzo wdzięczna jak byście mi pomogli i wypełnili ankietę na ten temat ---> http://www.ankieter.mega.e.pl/web/jogging/ z góry dziękuję i pozdrawiam
- Marcin Sawuła
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: 38:50
Jeśli ta 9 aktualna, jak ostatnio Lany Poniedziałek ustaliłem, to chętnie w tą niedzielę z Wami pobiegam, mam zamiar wybrać się też na 5k na Nowym Mieście, wszystkim Gazelom i Gepardom powodzenia w krk !
-
- Stary Wyga
Akurat w tę niedzielę może być kiepsko, do Krakowa z naszej grupy wybiera się kilkanaście osób i nad zalewem może być kiepska frekwencja. Oczywiście jest szansa, że ktoś się pojawi ...marsaw pisze:Jeśli ta 9 aktualna, jak ostatnio Lany Poniedziałek ustaliłem, to chętnie w tą niedzielę z Wami pobiegam, mam zamiar wybrać się też na 5k na Nowym Mieście, wszystkim Gazelom i Gepardom powodzenia w krk !
-
- Dyskutant
maciej65 pisze:Akurat w tę niedzielę może być kiepsko, do Krakowa z naszej grupy wybiera się kilkanaście osób i nad zalewem może być kiepska frekwencja. Oczywiście jest szansa, że ktoś się pojawi ...marsaw pisze:Jeśli ta 9 aktualna, jak ostatnio Lany Poniedziałek ustaliłem, to chętnie w tą niedzielę z Wami pobiegam, mam zamiar wybrać się też na 5k na Nowym Mieście, wszystkim Gazelom i Gepardom powodzenia w krk !
Ja powinienem być. Ela też chyba będzie.
-
- Stary Wyga
Andrzeju - Ciebie spodziewałem się spotkać w zupełnie innym miejscuAndrzej C pisze: Ja powinienem być. Ela też chyba będzie.
Czy jest aż tak źle