Bieganie Pyskowice/Gliwice
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Czesc,czy ktos biega w Gliwicach lub Pyskowicach?Raz w tygodniu dam rade pobiegac przez godzinke lub dwie.Chciałbym przygotowac siłe przez zime na wiosenne bieganie byc moze maratonu.Pozdrawiam
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: 1:10
- Życiówka w maratonie: brak
Hejka
Ja niestety w zimę na dworze nie daje rady, chyba ze masz jakies fajne trasy. Ja w tym okresie korzystam z siłowni w Pyskowicach bo w porównianu z Gliwicami jest o niebo taniej. Od stycznia startuje w Pure bo dostajemy wejściówki z firmy, podobno jednak jest tam zawsze tłok, zobaczymy...
Poza zimą to biegam w lesie Łabędzkim startując od cmentarza przy kościele Św. Jerzego w Łabędach, lepszej trasy nie ma chyba, szczególnie latem
pozdrawiam
Ja niestety w zimę na dworze nie daje rady, chyba ze masz jakies fajne trasy. Ja w tym okresie korzystam z siłowni w Pyskowicach bo w porównianu z Gliwicami jest o niebo taniej. Od stycznia startuje w Pure bo dostajemy wejściówki z firmy, podobno jednak jest tam zawsze tłok, zobaczymy...
Poza zimą to biegam w lesie Łabędzkim startując od cmentarza przy kościele Św. Jerzego w Łabędach, lepszej trasy nie ma chyba, szczególnie latem
pozdrawiam
-
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: 39:09
- Życiówka w maratonie: 3:24:33
http://www.pedziwiatr.gliwice.pl
Zapraszam na stronę i na niedzielne spotkania.
Zapraszam na stronę i na niedzielne spotkania.
21.097 1:22:57