Pruszków, tworki, komorów

Wojtek W
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Zapraszamy na pierwsze, jesienne spotkanie amatorów biegania z Milanówka i okolic.
Termin - niedziela 15 listopada godzina 10.30. Miejsce - okolice przystanku WKD Brzózki.
Forma – bieg koleżeński na dystansie około 6 km (dwie pętle po 3 km) trasa leśno – łąkowa, dość trudna, całość po podłożu miękkim i bardzo miękkim.
Organizator zapewnia – pomiar czasu, wyznaczenie trasy w terenie, opublikowanie wyników. Dokładne miejsce spotkania – z rozwidlenia ulic Szyszkowej i Polnej Róży dojście około 500 m wyznakowane czerwonymi wstążkami, zgłoszenia na miejscu. Absolutnie niezbędnym elementem wyposażenie jest agrafka (sztuk jeden). W przypadku niespodzianek przygotowanych przez firmę WKD istnieje możliwość przesunięcia startu (na później).
Więcej informacji tel. 694339925 lub mail milanowek.subiektywnie@gazeta.pl albo www.milanowekinfo.waw.pl
New Balance but biegowy
jlucz
Dyskutant
Dyskutant

Nieprzeczytany post

lufi pisze:Witam,

Mieszkamy w okolicy osiedla Staszica.
Ja mieszka vis-a-vis twojego osiedla (rozumiem ze chodzi o te koszary Agro-cośtam) - biegam w tygodniu TYLKO po 20.00(zapewne z tych samych powodów co Ty) i jeśli nie robię czegoś szybkościowego (bo wtedy wolę bieżnię) to biegam mniej więcej tak http://www.mapmyrun.com/run/poland/-pru ... 6165935849

jak widzisz cała trasa oświetlona, raczej bez psów i zależnie od zapętlenia na 7, 10, 13 itd km.

wariacji mam jeszcze wiele - zależnie od potrzeb(długości, czasu, zakresów, terenu) ale nie wiem czego dokładnie szukasz.

Generalnie okolica idealna do biegania - szczególnie w dzień. Tylko trzeba wiedzieć co i jak ;-)

pzdr

y.
lufi
Dyskutant
Dyskutant

Nieprzeczytany post

Wielkie dzięki za informacje.
Przyznam szczerze, ze po drugiej stronie wojska Polskiego jeszcze nie biegaliśmy, ale w najbliższy weekend na pewno spróbujemy :-), bo jak sam napisałeś "trzeba wiedzieć co i jak" więc pierwszy rekonesans lepiej zrobić przy swietle dziennym ;-)

Wieczorową porą pokręcimy sie poki co po znanych chodnikach ;-)
ksiaze_mazowsza
Dyskutant
Dyskutant

Nieprzeczytany post

widze topic się rozruszał

Mieszkam koło Maca i biegam głównie
5k - do skrzyżowania brzozowej i kolejowej w Komorowie,
10 km do zalewu komorowskiego, czasem 20 do stacji w podkowie (chyba podkowa główna)

Tempo jak nogi pozwolą, w tym sezonie dopiero zaczynam po 6mcy przerwy, wiec w granicach 5.30 biegam. Jeżeli ktoś zaproponuje szybcie to może być.
Jeżeli ktoś ma checi to zapraszam
Awatar użytkownika
szy
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 39:01
Życiówka w maratonie: 3:19:17

Nieprzeczytany post

Ktoś biega w lesie w Komorowie? Czasem macham tam sobie z różnymi biegaczami, ciekaw jestem czy może się trafia ktoś z forum.

Btw. w temacie wątku to mieszkając w Pruszkowie robię tam 90% swoich treningów, często nawet dojeżdżam te 4km z Pruszkowa do lasu samochodem przez wzgląd na kolana.
Awatar użytkownika
kub44
Stary Wyga
Stary Wyga
Życiówka na 10k: 39:46
Życiówka w maratonie: 3:48:00

Nieprzeczytany post

Ja chociażby latam po lesie Komorowskim, często z czołówką na głowie, więc łatwo mnie poznać ;)
5km-19:04 10km-39:46 maraton-3:48:21
truchcik
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

A może spotkamy się jakiejś pięknej niedzieli i zrobimy wspólne długie wybieganie? Grupa Brwinów,Milanówek i okolice(w tym Podkowa Leśna) z reguły biega w Lesie Młochowskim,ale zawsze miło jest poznać nowe trasy :usmiech:
Może wstępnie zaproponuję 16 maja godz 10.

Pozdrawiam:)
Bieganie mnie uszczęśliwia:))
Awatar użytkownika
tri-smoq
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: 49
Życiówka w maratonie: 4:23
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Hej, wykopuję temat spod ziemi ;)
Jutro koło 11 robimy ze znajomymi 20km spokojnym tempem 6:00 startujemy sprzed Carefoura przy Powstańców ~11:00 ktoś chętny na wspólne bieganie? :)
prywatnie: love2tri.pl, służbowo: powerplant.pl
twitter: @MichalTweets
Awatar użytkownika
tri-smoq
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: 49
Życiówka w maratonie: 4:23
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Hej, teraz trochę 'wcześniej' zaczepiam ;)
Jak ktoś ma ochotę w niedzielę ~19:00 zrobić spokojnym tempem 15-20km, to spotykamy się przy Carrefour'ze na Powstańców :)

Jak w innym terminie, to proszę o info na tweeterze albo pm.
prywatnie: love2tri.pl, służbowo: powerplant.pl
twitter: @MichalTweets
ODPOWIEDZ