Komentarz do artykułu Money.pl otwiera ścieżkę biegową
- bieganie.pl
- Zaprawiony W Bojach
Skomentuj artykuł Money.pl otwiera ścieżkę biegową
- kachita
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Super, im więcej ścieżek biegowych we Wrocławiu tym lepiej! W artykule zabrakło mi podstawowej informacji - jaką długość ma ścieżka? A drugie pytanie to czy będzie oświetlona i odśnieżana zimą?
[url=http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic. ... ead#unread]Wyznania kobiety szurającej[/url] || [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php? ... ead#unread]Komentarze[/url]
[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
-
- Dyskutant
Ścieżka ma około 3,8km - z tego co pamiętam tyle pokazywał mi GPS. Oświetlenie tylko na odcinakach przez mosty i trochę przy ul. Zawalnej, a na odśnieżanie nie ma szans. Ciekawe jak długo oznaczenia ścieżki oprą się wandalom.
-
- Dyskutant
- Życiówka na 10k: 54:57
- Kontakt:
No to kiepsko będzie zimą. Ciemno i mokro. A wie ktos czy da radę przedłużyć tą ścieżkę i połączyć z tą Między Mostami? Bo jeśli dałoby radę dobiec do Mostów Jagiellońskich to z dwóch powstałaby ładna i długa trasa.
-
- Dyskutant
Wszystkie kombinacje są możliwe - włącznie z obiegnięciem Wielkiej Wyspy. Jedyną niedogodnością jest przebiegnięcie pod Mostem Warszawskim. Od strony dawnego browaru trzeba "przeskoczyć" nad kanałem, a po drugiej stronie Odry jest kamienna ścieżka pod mostami (ewentualnie przez przejścia dla pieszych skrzyżowania Jedności Narodowej - Wyszyńskiego) i dalej gdzie tylko nogi poniosą....
-
- Dyskutant
- Życiówka na 10k: 54:57
- Kontakt:
Trzeba w takim razie spróbować bo w ten sposób powstałaby fajna trasa na długie wybiegania. Ciekawa i bez powtarzania pętli.