Chętni/a/y do biegania w Lublinie:):):)

DominikaFit
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Jestem początkująca, ale zmotywowana...
biegam w okolicach Narutowicza...
godz. 6 rano
Ktoś się pisze? ? ?
nr gg: 10607993
pozdrawiam
New Balance but biegowy
mitura.net
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Hej, gratuluje godziny startu, eksperci pewnie potwierdza że jest to bardzo zdrowa pora. Kurka szkoda że nie biegasz bliżej mnie :) Ale nie wykluczone że się za jakiś czas spotkamy na trasie, czemu nie? :)

Ja z kolei proponuję bieganie na Czechowie. Boisko Gimnazjum nr 16 na Poturzyńskiej. Ze względu na warunki świetne miejsce dla początkujących, ale czasem widzę tam, również niezłych hardkorów :) To bieżnia tartanowa, więc amortyzacja jest niezła, łatwo obliczyć dystans i monitorować postępy - okrążenie ma 400m.

Biegam we wtorki, czwartki, soboty i niedziele, zazwyczaj rano. Między 7-8 zaczynam, zależy jak się wyrobię (śniadanko dla małego synka i takie tam) Ale jak się znajdą chętni to mogę się uporządkować na jakąś stałą godzinę :) szósta rano również wchodzi w grę.

Biegam na razie rekreacyjnie i co tu się oszukiwać z chęci zgubienia nagromadzonych w zimie kilogramów... w tym sezonie biegam dopiero od 3 tygodni, teraz miałem tydzień przerwy - choróbsko dogorywa we mnie więc we wtorek się zamelduję na miejscu. Zacząłem od 2 km, w poprzednią niedzielę biegłem 6 km w ok 33 minuty - i było nawet nieźle. Chętnych zapraszam, zawsze to razem raźniej :)
Pozdrawiam i zapraszam do kontaktu na forum lub prywatnie. (moje dane u mnie na blogu)
ODPOWIEDZ