BIEGANIE W RZESZOWIE

Tomekst
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

WiTAM WSZYSTKICH MIŁOŚNIKÓW BIEGANIA. WŁASNIE DOŁĄCZYŁEM DO WASZEGO KLUBU, PONIEWAŻ SAM BIEGAM OD NIEDAWNA. SIEDZĘ TERAZ W PRACY I SIĘ TROSZKĘ NUDZĘ WIĘC OGLĄDAM STRONKI O BIEGANIU I SIĘ NAKRĘCAM POZYTYWNIE PRZED WIECZORNYM TRENINGIEM. SAMEMU MI SIE ZA BARDZO BIEGAĆ NIE CHCE WIĘC SZUKAM KOGOŚ KTO ZECHCIAŁBY MI TOWARZYSZYĆ W MOIM BIEGANIU. JESTEM Z RZESZOWA I BIEGAM OKOŁO WIECZORA, GODZINA 21 NA OSIEDLU BARANÓWKA WE WTORKI, ŚRODY, CZWARTKI I PIĄTKI, NATOMIAST SOBOTA, NIEDZIELA, PONIEDZIAŁEK NA NOWYM MIEŚCIE - TERENY WISŁOKA I OKOLIC. JAK KTOŚ MA CZAS I OCHOTĘ TO PROSZĘ DZWONIC 885618713 LUB PISAĆ NA FORUM
POZDRAWIAM TOMEK
Ostatnio zmieniony 26 lis 2010, 07:37 przez Tomekst, łącznie zmieniany 1 raz.
New Balance but biegowy
DeeL
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

tompoz
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Tomekst pisze:WiTAM WSZYSTKICH MIŁOŚNIKÓW BIEGANIA. WŁASNIE DOŁĄCZYŁEM DO WASZEGO KLUBU, PONIEWAŻ SAM BIEGAM OD NIEDAWNA. SIEDZĘ TERAZ W PRACY I SIĘ TROSZKĘ NUDZĘ WIĘC OGLĄDAM STRONKI O BIEGANIU I SIĘ NAKRĘCAM POZYTYWNIE PRZED WIECZORNYM TRENINGIEM. SAMEMU MI SIE ZA BARDZO BIEGAĆ NIE CHCE WIĘC SZUKAM KOGOŚ KTO ZECHCIAŁBY MI TOWARZYSZYĆ W MOIM BIEGANIU. JESTEM Z RZESZOWA I BIEGAM OKOŁO WIECZORA, GODZINA 21 NA OSIEDLU BARANÓWKA WE WTORKI, ŚRODY, CZWARTKI I PIĄTKI, NATOMIAST SOBOTA, NIEDZIELA, PONIEDZIAŁEK NA NOWYM MIEŚCIE - TERENY WISŁOKA I OKOLIC. JAK KTOŚ MA CZAS I OCHOTĘ TO PROSZĘ DZWONIC 885618713 LUB PISAĆ NA FORUM
POZDRAWIAM TOMEK

widzę ze u kolegi p[roblemy z mysleniem

1. zmień tytuł posty by ludzie wiedzieli po jakim mieście chcesz biegać. Proste co

2. jak kurde chcesz się zkims ustawiać i zaczynasz stawiać warunki że godizna taka i ta miejsce takie i takie.................. to lekka przesada.

Potęga kolarskich ustawek wPolskich miastach zaczeła sie od tego ze ludzie się dopasowywali.

Kumasz koles

Tompoz
Tompoz
ODPOWIEDZ