na studia troche za wczesnie bo chodze do pierwszej klasy i do nauki m nie nieciagnie wole sobie pobiegac
dzieki za odpowiedz Ale bardziej pasowala by mi Lechia Czy nic oniej niewiecie?
Gdanskie kluby
- WojT
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
bartex bedzie ciezko z klubem. Kiedys pytalem sie na Lechi i nic dla mnie nie mieli. Tam chyba trenuja tylko jacys mlodzicy(mlodsi od Ciebie). Ale zapytaj oczywiscie.
Pytalem o wiek, dlatego ze o to zapyta odrazu kazdy trener. Prawdopodobnie powie Ci zebys zaczal trenowac od biegow srednich. Mam tu na mysli 1500m moze 3000 a moze nawet przy dobrych wiatrach 5000m. Watpie zeby chcial Cie odrazu szykowac pod 10km. Taka jest kolej rzeczy. Tak kiedys powiedziano mi i znam kilka przypadkow, gdzie wlasnie tak bylo. Pytanie tylko czy takie cos Ci odpowiada?
Pytalem o wiek, dlatego ze o to zapyta odrazu kazdy trener. Prawdopodobnie powie Ci zebys zaczal trenowac od biegow srednich. Mam tu na mysli 1500m moze 3000 a moze nawet przy dobrych wiatrach 5000m. Watpie zeby chcial Cie odrazu szykowac pod 10km. Taka jest kolej rzeczy. Tak kiedys powiedziano mi i znam kilka przypadkow, gdzie wlasnie tak bylo. Pytanie tylko czy takie cos Ci odpowiada?
wczysciecki@wp.pl
- bartex
- Wyga
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
chce wstapic do klubu bo sam nieradze sobie z ulozeniem planu treningowego i zwiazanymi z tym drobnymi kontuzjiami. Niemam tez gdzie wykonywac cwiczen silowych a na lechi jest chyba silownia za darmo dla zawodników klubu
Dzieki za porady zobacze jak tam jest i czy mnie przyjma
Dzieki za porady zobacze jak tam jest i czy mnie przyjma
bartex