Grupa Trójmiato - bieg sobotni / 5 kwietnia
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
- Kontakt:
No trudno Pawelm, liczymy na twoj dobry wystep w Debnie! Kazig mailowal i okazalo sie, ze on sie wybiera na bieg do Starogardu. Czyli jednak GT bedzie miala reprezentanta na tym biegu
[url=http://www.grupatrojmiasto.digimer.pl]Grupa Trójmiasto[/url]
- MoKa
- Wyga
Z mojej strony panowie nie będzie żadnych zastrzeżeń co do wyboru trasy, także spokojnie może to być Sobieszewo, Lasy oliwskie, Brzeźno, matemblewo itd.... jak większości będzie wygodniej ,
ja się dostosuję.
Acha przyjazd planowałam 12 lub 19 kwietnia. W razie jakby 12-go nie było chętnych do biegania (z tego co widzę kilka osób z GT będzie wówczas w drodze do Dębna bądź z jakiś innych przyczyn) to spotkanie może być i za dwa tyg.
ja się dostosuję.
Acha przyjazd planowałam 12 lub 19 kwietnia. W razie jakby 12-go nie było chętnych do biegania (z tego co widzę kilka osób z GT będzie wówczas w drodze do Dębna bądź z jakiś innych przyczyn) to spotkanie może być i za dwa tyg.
- Kazig
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Witajcie kochani!
Nic nie przesadzam. Jutro rano jak wstane to zadecyduje. Byc moze jednak sie jutro spotkamy!
Fatalna pogoda dzisiaj w 3M, wiec zyczmy sobie pogody!
Do zobaczenia i powodzenia!!
Pozdrawiam. Kazig.
Nic nie przesadzam. Jutro rano jak wstane to zadecyduje. Byc moze jednak sie jutro spotkamy!
Fatalna pogoda dzisiaj w 3M, wiec zyczmy sobie pogody!
Do zobaczenia i powodzenia!!
Pozdrawiam. Kazig.
- Masiulis
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
i jak bylo?
dobrze ze rano biegaliscie bo u mnie teraz jakis sniego-grad pada:(
dobrze ze rano biegaliscie bo u mnie teraz jakis sniego-grad pada:(
"Nie ma drogi do szczescia - szczescie jest droga"
"Nie ma drogi do szczescia - szczescie jest droga"
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 36:49
- Życiówka w maratonie: 2:59:44
Wybiegliśmy o 9-tej spod samego Sanktuarium w Matemblewie. Leśny szlap prowadził wzdłuż Strzyży w kierunku Złotej Karczmy. Skręciliśmy na dawny poligon, obiegliśmy go i wróciliśmy Strzyżą do Matemblewa. Z racji tego, że biegło nas 4 i pies oraz biegliśmy po poligonie trasa zasługuje na miano "militarnej". Były również akcenty religijne.
Przebiegliśmy 12km w niecałe 1:10. Skład: Andrzej, DaB, ja i Kazan ze swym psem Kazanem. Ten ostatni pilnował porządku w grupie, to znaczy, wszyscy mmusieli biec za nim
Przebiegliśmy 12km w niecałe 1:10. Skład: Andrzej, DaB, ja i Kazan ze swym psem Kazanem. Ten ostatni pilnował porządku w grupie, to znaczy, wszyscy mmusieli biec za nim
[url=http://www.biegajznami.pl/GT]forum Grupy Trójmiasto[/url], [url=http://www.grupatrojmiasto.digimer.pl]Strona GT[/url], [url=http://www.grupatrojmiasto.digimer.pl/index.php?option=com_content&task=blogcategory&id=13&Itemid=21]GT Challenge 2007[/url]
-
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Nie znam tej Waszej ostatniej trasy - tym bardziej żałuję, bardzo lubię poznawać nowe miejsca. Dzisiaj byłem w lesie i niestety okazało się, żę nadal jestem w tarapatach. Mimo przerwy w bieganiu stan mojego kolana zdecydowanie się pogorszył. Od tygodnia biorę przeciwzapalne, w tym zastrzyki - co prawda z innego powodu, ale przecież powinno pomóc. Może macie namiary na dobrego ortopedę. W tygodniu pójdę do mojego - w ośrodku i wiem, że mi powie, żebym zapomniał o bieganiu. Już to przerabiałem. ... W każdym razie sobotnie bieganie odpada. Może podjadę na rowerze na kolejne spotkanie i podrzucę Wam wizytówki /skan wyszedł jakoś dupiasto - naprawdę są nieco ładniejsze/, no i CD-ki dla DaBa.
Jestem nieco wkurzony - biegam już kilkanaście lat /nie bardzo potrafię to policzyć/ i pierwszy raz mi się przydarzyło, że musiałem przerwać i podreptać do domu.
Jestem nieco wkurzony - biegam już kilkanaście lat /nie bardzo potrafię to policzyć/ i pierwszy raz mi się przydarzyło, że musiałem przerwać i podreptać do domu.
biegowa recydywa
-
- Zaprawiony W Bojach
Bede trzymal za Ciebie kciuki Olku! Znam ten bol. Pisalem kiedys, iz musialem zrobic 2-letnia przerwe Wiem, ze to nie pocieszenie, a wrecz przeciwnie. Spojrz jednak na to inaczej: kledzik znowu biega! Bedziesz biegal i Ty. Z calego serca zycze Tobie aby to sie stalo za tydzien lub dwa, w zadnym wypadku, za dwa lata...
kledzik
kledzik
-
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Wyszedl nam fajny bieg. Nigdy jeszcze nie bieglem przez te tereny. Czasami tylko zapuszczalem sie tam rowerem, ale biegiem to nigdy. Z ciekawoscia wiec bieglem nowa trasa (prowadzil Andrzej). Szczegolne wrazenie zrobila na mnie Dolina Strzyzy. Trasa ktora nia prowadzi jest bardzo przelajowa. Tempo dyktowal pies Kazana - Kazan. Podobalo mi sie.
Olek, jestem powaznie zmartwiony. Niespecjalnie potrafie Ci pomoc, wiec moge zyczyc tylko zdrowia no i mam nadzieje, ze jak sie na dobre zrobi cieplo to bedziesz juz z nami. Masiulis zdaje sie kurowal swoje kolana pod okiem jakiejs trojmiejskiej slawy ortopedycznej, wiec moze on da ci na niego namiary. Tak sobie mysle. ze jedyne co moge zrobic to podrzucic jakas muzyke w nadziei, ze ma ona zbawienny wplyw na organizm ludzki i szybciej postawi Cie na nogi
Kurcze zima na nas runela i trzeba wyciagnac z szafy cieplejsze ciuchy do biegania. Trzeba jakos wiosne do porzadku przywolac - niech sie nie obija, bo za tydzien goscie beda na treningu i nie mozna dopuscic zeby sobie cos odmrozili.
Zycze wszystkim dobrego biegania w tym tygodniu!
Olek, jestem powaznie zmartwiony. Niespecjalnie potrafie Ci pomoc, wiec moge zyczyc tylko zdrowia no i mam nadzieje, ze jak sie na dobre zrobi cieplo to bedziesz juz z nami. Masiulis zdaje sie kurowal swoje kolana pod okiem jakiejs trojmiejskiej slawy ortopedycznej, wiec moze on da ci na niego namiary. Tak sobie mysle. ze jedyne co moge zrobic to podrzucic jakas muzyke w nadziei, ze ma ona zbawienny wplyw na organizm ludzki i szybciej postawi Cie na nogi
Kurcze zima na nas runela i trzeba wyciagnac z szafy cieplejsze ciuchy do biegania. Trzeba jakos wiosne do porzadku przywolac - niech sie nie obija, bo za tydzien goscie beda na treningu i nie mozna dopuscic zeby sobie cos odmrozili.
Zycze wszystkim dobrego biegania w tym tygodniu!
- KAZAN
- Wyga
Witam!
Cieszę się, że bieg był udany pomimo tak małej frekwencji( Miałem cichą nadzieję, że Friend dołączy). Faktycznie Andrzej poprowadził malowniczą trasą. Może następny bieg również odbędziemy w Matemblewie, oczywiście, jeśli nikt nie będzie miał nic przeciwko temu. Kazanowi tak się spodobało towarzystwo, że nie chciał za bardzo wracać do domu.
Olek wracaj szybko do zdrowia!!
Pozdrawiam J.
Cieszę się, że bieg był udany pomimo tak małej frekwencji( Miałem cichą nadzieję, że Friend dołączy). Faktycznie Andrzej poprowadził malowniczą trasą. Może następny bieg również odbędziemy w Matemblewie, oczywiście, jeśli nikt nie będzie miał nic przeciwko temu. Kazanowi tak się spodobało towarzystwo, że nie chciał za bardzo wracać do domu.
Olek wracaj szybko do zdrowia!!
Pozdrawiam J.
Jarek
- Kazig
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Cześć.
Chciałbym dodać do wątku, że pobiegłem w Starogardzie w XX Biegu Szpęgawskim i jestem zadowolony i z biegu i z czasu i z imprezy. Polecam wpaść tam w przyszym roku.
Bardzo mnie martwi absencja Olka
Pozdrawiam. Kazig.
Z tego co napisaliście, to bardzo fajna trasa była. ehh.
Chciałbym dodać do wątku, że pobiegłem w Starogardzie w XX Biegu Szpęgawskim i jestem zadowolony i z biegu i z czasu i z imprezy. Polecam wpaść tam w przyszym roku.
Bardzo mnie martwi absencja Olka
Pozdrawiam. Kazig.
Z tego co napisaliście, to bardzo fajna trasa była. ehh.