Początkujący w Toruniu
- Marcingg11
- Wyga
Jesli jest ktos z Torunia kto chcialby zaczac przygode z bieganiem, albo juz zaczal to zapraszam do zapisow na wspolne Pierwsze Przebiezki.
MarcinG
- Marcingg11
- Wyga
Witam!
Mieszkam na Koniuchach
Jesli biegam na powietrzu do krotkie biegi robie na 2km trasie Skarpa-Pacyfik, a dlugie: przez las na Barbarke, Rozankowo, Piwnice, Lulkowo, Lysomice i do domku.
Startujesz duzo?
Mieszkam na Koniuchach
Jesli biegam na powietrzu do krotkie biegi robie na 2km trasie Skarpa-Pacyfik, a dlugie: przez las na Barbarke, Rozankowo, Piwnice, Lulkowo, Lysomice i do domku.
Startujesz duzo?
MarcinG
- mesz
- Wyga
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: 3:51+
No to mieszkamy obok siebie! Krótkie biegi robię po JARze, a powyżej godziny to różnie :lasami pod Łysomice, Lulkowo czy po Barbarce.
Startuję, jak się coś biega w Toruniu, a plan na rok to debiut w półmaratonie i w jakimś triathlonie. Zamierzam niezle bawic się swoim bieganiem i ogólnie czekam na cieplejszą pogodę .
O której porze biegasz ? Bo jesli o mnie chodzi to o każdej byle było widno ( i nie o świcie ).
mesz
Startuję, jak się coś biega w Toruniu, a plan na rok to debiut w półmaratonie i w jakimś triathlonie. Zamierzam niezle bawic się swoim bieganiem i ogólnie czekam na cieplejszą pogodę .
O której porze biegasz ? Bo jesli o mnie chodzi to o każdej byle było widno ( i nie o świcie ).
mesz
- Ultimus
- Wyga
Witam, mieszkam Na Skarpie moje tereny to:
las do autostrady, długie-dalej przez lubicz -wybiegam w Silnie, czasami skarpa-bydgoskie-skarpa, czasem robie pentelke skarpa-pacyfik-elana-grębocin.
(Edited by Ultimus at 3:07 pm on Mar. 23, 2003)
las do autostrady, długie-dalej przez lubicz -wybiegam w Silnie, czasami skarpa-bydgoskie-skarpa, czasem robie pentelke skarpa-pacyfik-elana-grębocin.
(Edited by Ultimus at 3:07 pm on Mar. 23, 2003)
--------------------------------------
To boldly go where no one has gone before.
To boldly go where no one has gone before.