[s] Asics gel cumulus 22 damskie r. 37, 200zł
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Zabrałam je na 2 biegi po około 4-5km. Nic im nie jest. Żadnych wad. podeszwa ciuteczek przybrudzona, jak to po wyjściu na dwór. Wydawały się ok jak je kupiłam, ale po 2 wyjściach okazało się, że jednak ciut przymałe. Przerzuciłam się na Brooksy 37,5.
Wieczorkiem wrzucę na Vinted.
300zł do niedużej negocjacji.
Jak ktoś nie ma fetyszu metki, to jest szansa na super butki sporo taniej niż w sklepie.
Wieczorkiem wrzucę na Vinted.
300zł do niedużej negocjacji.
Jak ktoś nie ma fetyszu metki, to jest szansa na super butki sporo taniej niż w sklepie.
Ostatnio zmieniony 04 maja 2021, 13:11 przez moose_etc, łącznie zmieniany 2 razy.
-
- Rozgrzewający Się
https://www.vinted.pl/kobiety/inne-obuw ... 7-wkl-23cm
wszelkie pytania tam, bo dostaję powiadomienia na maila w razie czego.
pozdrowienia!
wszelkie pytania tam, bo dostaję powiadomienia na maila w razie czego.
pozdrowienia!
- beata
- Ekspert/Trener
To ja się zastanowię, mój rozmiar .
Fetyszu metki nie mam, ale mogłyby nie mieć tych łososiowych wstawek i ogólnie mieć ciemniejszy kolor, heh, no ale trudno .
Swoją drogą Asics ma zaniżoną numerację, ja biegam w butach dopasowanych i już kilka razy w przypadku Asicsa się nacięłam, bo buty w moim nominalnym rozmiarze były wręcz trochę za małe.
Fetyszu metki nie mam, ale mogłyby nie mieć tych łososiowych wstawek i ogólnie mieć ciemniejszy kolor, heh, no ale trudno .
Swoją drogą Asics ma zaniżoną numerację, ja biegam w butach dopasowanych i już kilka razy w przypadku Asicsa się nacięłam, bo buty w moim nominalnym rozmiarze były wręcz trochę za małe.
- pawo
- Wodzirej
Bo tylko długość wkładki w cm trzeba brać pod uwagę, numery każda firma ma różne.
- beata
- Ekspert/Trener
Wydaje mi się, że biorę pod uwagę długość wkładki.pawo pisze:Bo tylko długość wkładki w cm trzeba brać pod uwagę, numery każda firma ma różne.
Dla mnie 23.5 cm to jest 23.5 cm, no, chyba że Asics podaje nie długość wkładki, a długość podeszwy zewnętrznej .
A co do tych "numerów", to każdy numer odpowiada jakiejś tam długości w cm i jest to określone, więc tu też nie powinno być dużych różnic w rozmiarach pomiędzy firmami, a są.
- pawo
- Wodzirej
No to ja różnicy we wkładkach nie widzę, szerokość i wysokość a nawet głębokość to owszem i to wyraźne różnice.
A 23.5 to
adidas - 38
brooks - 38
asics - 37.5
nike -37.5
nb - 37
A 23.5 to
adidas - 38
brooks - 38
asics - 37.5
nike -37.5
nb - 37
-
- Rozgrzewający Się
Tak, też miałąm ten dylemat :D Te były w miarę cenowo, natomiast jakbym chciała brać czarno-niebieskie to byłyby od 150zł droższe (bywało, że więcej) ..... ostatecznie stwierdziłam, że jakoś przeboleję te kolory. Te buty mają służyć do biegania, a nie do patrzenia. Ostatecznie brooksy, na których skończyłam też mają żarówiastoróżowe sznurówki. xD nie dało się inaczej ^^'beata pisze:To ja się zastanowię, mój rozmiar .
-
- Rozgrzewający Się
wciąż są. za 190 oddam. Zapraszam