Sprzedam Garmin Foreruner 305
Zegarek jest wystawiony na allegro od dzisiaj na 2 tyg
Serdecznie zapraszam do licytacji .
http://allegro.pl/zegarek-biegowy-z-pul ... 23762.html
KULTOWY Garmin Foreruner 305
-
jorgus32
- Wyga

- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Być może bateria w tym zegarku też trzyma ok 10 godzin nigdy tak naprawdę tego nie sprawdzałem. Najdłuższy czas jaki pracował to był maraton okolice 4 h. W ogłoszeniu wpisałem " 6 godzin" ponieważ gdzieś to przeczyłem w opisie podobnej aukcji ( mój błąd).
Z zegarkiem przebiegłem ok 2000 tys km i nigdy mi bateria nie padła zawsze doładowywała się podczas zrzucania treningów. Sądże więc że kondycja baterii jest bardzo dobra.
Ps Dziękuję za podniesienie atrakcyjności ogłoszenia i gratuluję zegarka z tak wydajną baterią.
Z zegarkiem przebiegłem ok 2000 tys km i nigdy mi bateria nie padła zawsze doładowywała się podczas zrzucania treningów. Sądże więc że kondycja baterii jest bardzo dobra.
Ps Dziękuję za podniesienie atrakcyjności ogłoszenia i gratuluję zegarka z tak wydajną baterią.
-
pit78
- Zaprawiony W Bojach

Nie pisałem tego przez złośliwość.
Po prostu włącz trening i zostaw zegarek na balkonie/podwórku i niech sobie leży aż do rozładowania.
Wbrew pozorom jest to ważna informacja dla potencjalnych nabywców (dla mnie jedna z ważniejszych).
Po prostu włącz trening i zostaw zegarek na balkonie/podwórku i niech sobie leży aż do rozładowania.
Wbrew pozorom jest to ważna informacja dla potencjalnych nabywców (dla mnie jedna z ważniejszych).