SPRZEDAM - Suunto Quest Running Pack

Awatar użytkownika
herson
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Sprzedam cały komplet tj. zegarek w wersji orange ( http://www.suunto.com/pl-PL/produkty/Ze ... st-Orange/ ), pas Suunto Dual Comfort Belt, Foot POD ( nieużywany ), Movestick Mini + podstemplowana gwarancja i dowód zakupu z dnia 17.05.2014 ( zapłaciłem 799,00 ).
Używany właściwie do połowy lipca, później pobyt w górach z pożyczonym Fenixem, sprawił, że postanowiłem taki nabyć.
Stan idealny, bez żadnej ryski, zadrapania czy śladów użytkowania - gwarancja do 17.05.2016.
Do obejrzenia w Starej Miłosnej k/Warszawy lub w weekend okazjonalnie w Warszawie po wcześniejszym umówieniu, mogę również wystawić przez allegro.
Nie mam nic do ukrycia, wszystko jest do sprawdzenia. Cały powyższy opis zgodny z prawdą i stanem faktycznym.
Zdecydowanemu nabywcy oddam za, nie mniej i nie więcej, jak 550,00 PLN.

Do sprzedania mam również Garmin FR60 z 05.2011 + pasek HR ( miękki, wymieniony na gwarancji + Foot POD również wymieniony na gwarancji przez Garmina ), a także asortyment pozostały po likwidacji sklepu internetowego ( buty NB, Merrell, Brooks, Inov-8 i trochę odzieży ) ale o tym w osobnym wątku, gdzie załączę pełny spis z modelami i rozmiarami.

Sławek 502 200-196
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 03 wrz 2014, 22:17 przez herson, łącznie zmieniany 1 raz.
PKO
Awatar użytkownika
herson
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Dodałem zdjęcie kompletu + dowodu zakupu i gwarancji
Awatar użytkownika
herson
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Dla wszystkich pytających na PW

Tak, zegarek jest w stanie idealnym, bez najmniejszych oznak użytkowania, zgodnie z opisem z pierwszego posta.
Dla mieszkających w Warszawie lub okolicach, możliwość sprawdzenia na miejscu, czy wszystko działa należycie.

Chcę go sprzedać, ale nie za wszelką cenę, więc podałem rozsądną cenę, mało poważne propozycje zwyczajnie olewam.
Awatar użytkownika
herson
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Sprzedane-nieaktualne
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ