[S] MAM DWA Krokomierze Garmin Foot Pod SDM4 GPS

Awatar użytkownika
dezo66
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 31:17
Życiówka w maratonie: brak
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Krokomierz (Foot Pod) SDM4 -
http://allegro.pl/krokomierz-garmin-foo ... 81011.html

oraz tutaj
http://allegro.pl/krokomierz-garmin-foo ... 86425.html

garmin-krokomierz-sdm4-do-nawigacji-gps-z-serii-forerunner.jpg
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 18 sty 2013, 11:38 przez dezo66, łącznie zmieniany 5 razy.
Wygrać wyścig z metrem M2 ? - https://www.youtube.com/watch?v=AsDMXatPHNA
New Balance but biegowy
Awatar użytkownika
zoltar7
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: żenująca

Nieprzeczytany post

Dezo a czy ten krokomierz to nie jest ten sam co to go za 50-60 zł można kupić na allegro pod marką adidas miCoach. Tak się pytam z ciekawości, bo ja tego poniekąd nie ogarniam :usmiech:
Temu się darzy, kto dobrze waży.
Szczęśliwi kalorii nie liczą.
Awatar użytkownika
Piechu
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Tak Zoltar, to to samo :) Sam mam pastylkę micoacha + 310XT i działa wyśmienicie a kosztuje... sam wiesz ile kosztuje :)
"W bieganiu najważniejsza jest regeneracja więc ja się nie opierdalam, ja się regeneruję!" - cyt. nieskromny autor powyższego wpisu
meszka
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak

Nieprzeczytany post

Ale o co wam chodzi??? Przecież wyraźnie na zdjęciu jak i opisie jest Garmin SDM4. W innym wypadku to by było zwykłe oszustwo.
Tylko Prawda jest ciekawa - J. Mackiewicz
Awatar użytkownika
Piechu
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

To Tobie o co chodzi? Czy ktoś coś tutaj kwestionuje? Łyknij nervosol bo za dużo pytajników stawiasz :bum:
"W bieganiu najważniejsza jest regeneracja więc ja się nie opierdalam, ja się regeneruję!" - cyt. nieskromny autor powyższego wpisu
meszka
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

No chyba ktoś inny jest tu nadpobudliwy...
Tylko Prawda jest ciekawa - J. Mackiewicz
nody
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

meszka pisze:Ale o co wam chodzi??? Przecież wyraźnie na zdjęciu jak i opisie jest Garmin SDM4. W innym wypadku to by było zwykłe oszustwo.
Chłopaki słusznie zwrócili uwagę, że zamiast wydawać 250 na SDM4 Garmina, można wydać 60zł na speed_cella, bo praktycznie rzecz biorąc to jest to samo. Nikt nie sugeruje, że ktoś maluje micoache na czarno i próbuje sprzedawać jako garminy. :orany: Dlatego coś na nerwy można rzeczywiście łyknąć...
Awatar użytkownika
zoltar7
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: żenująca

Nieprzeczytany post

Ale ja serio pytałem czy to prawda, że te pody Garmina, Suunto i Adidasa to są te same, bo wyglądają jak te same. A ja się przymierzam do Suunto Questa z opaską i pasowałoby mi ew. dokupić tego miCoacha :spoko:
Nie wiem o co ta cała gadka. Teraz już wiem, że wszystkie to te same urządzenia.
Temu się darzy, kto dobrze waży.
Szczęśliwi kalorii nie liczą.
nody
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

zoltar7 pisze:Ale ja serio pytałem czy to prawda, że te pody Garmina, Suunto i Adidasa to są te same, bo wyglądają jak te same. A ja się przymierzam do Suunto Questa z opaską i pasowałoby mi ew. dokupić tego miCoacha :spoko:
Nie wiem o co ta cała gadka. Teraz już wiem, że wszystkie to te same urządzenia.
Speed_cell Adidasa i footpod Garmina są zgodne z ANT+ czyli działają wymiennie. Z tego co czytałem, Suunto mieszał też z własnym standardem ANT, który nie jest zgodny z ANT+. Lepiej się upewnij, że to wypali. Kupisz Questa i się okaże, że obsługuje tylko sprzęt od Suunto.
Awatar użytkownika
ZbigniewX
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Piechu wiem że napisałeś:
Piechu pisze:Sam mam pastylkę micoacha + 310XT i działa wyśmienicie
Napisz mi tylko czy masz pastylkę Speed Cell zieloną PC/Mac , zieloną IPhone/iPod, czarną Speed Cell, czarną z zestawu Pacer bez strzałek na obudowie. Czy jest jakaś różnica w samych sensorach?
Czy można w niej normalnie wymieniać baterię(2032?) czy też jest jednorazowa jak Nike+ ?
Ostatnio zmieniony 09 sty 2013, 14:53 przez ZbigniewX, łącznie zmieniany 1 raz.
Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą.
Kolaj
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 48
Życiówka w maratonie: 4:50

Nieprzeczytany post

Poblem z tymi aukcjami jest taki, że cena za używane foot pody jest na nich wyższa niż kwota, jaką trzeba zapłacić za nowy SDM4 (z europejską gwarancją) na Amazon.co.uk wraz z przesyłką do Polski.
Awatar użytkownika
Piechu
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

ZbigniewX pisze:Napisz mi tylko czy masz pastylkę Speed Cell zieloną PC/Mac , zieloną IPhone/iPod, czarną Speed Cell, czarną z zestawu Pacer bez strzałek na obudowie. Czy jest jakaś różnica w samych sensorach?
Czy można w niej normalnie wymieniać baterię(2032?) czy też jest jednorazowa jak Nike+ ?
Mam zieloną z zestawu pod iPoda i ma wymienną baterię CR2032
Awatar użytkownika
ZbigniewX
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Piechu dzięki wielkie za odpowiedź, wydaje mi się że wiem jaki będzie mój kolejny biegowy zakup.

Kolaj, najniższa cena na wspomnianym amazonie to 44funty co daje "nieco" więcej niż 60zł.
Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą.
Kolaj
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 48
Życiówka w maratonie: 4:50

Nieprzeczytany post

ZbigniewX pisze:Kolaj, najniższa cena na wspomnianym amazonie to 44funty co daje "nieco" więcej niż 60zł.
Ale ja mówię konkretnie o Garmin SDM4, którego dotyczą podlinkowane aukcje, a który nigdzie nie kosztuje 60zł.

Musiało w ostatnich dniach podrożeć, bo jak kupowałem tuż przed Świętami za 40GBP z darmową przesyłką, co wyszło w sumie równiutko 200zł.

BTW, możesz podać adres, gdzie można kupić nowy speed_cell za 60zł? Na Allegro wszędzie widzę ceny w okolicach 200zł.
nody
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Kolaj pisze:BTW, możesz podać adres, gdzie można kupić nowy speed_cell za 60zł? Na Allegro wszędzie widzę ceny w okolicach 200zł.
ale po co nowy? http://allegro.pl/adidas-micoach-pod-ip ... 24360.html
60zł, wywalasz ten wihajster od ipoda i cieszysz się, że nie dałeś 200zł. Jeśli się to zepsuje - a to się nie zepsuje - to kupisz drugi za 60. Robi je ta sama firma - Dynastream. No chyba, że wolisz dać 44 funty za nowy z gwarancją w Amazonie...
ODPOWIEDZ