Sprzedam kilka Par butów z mojej szafy z dł wkł 25,5-26,6cm

danran
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

1. Puma Cell (nie pamietam modelu, mogę dosłać zdjęcia), rozm. 42, dł wkł. 26cm, stan techniczny i wuizualny idealny/niemal sklepowy.
2. Saucony Pro Grid Ride 2, rozm. z metki 40,5 ale dł wkł. 26cm, stan ogólny bdb, stan wizualny idealny, normalne slady uzywania na podeszwie, niewybiegane, używane bardziej do chodzenia
3. New Balance 854 Acteva, rozm. 41, dł wkł. 26cm, stan idealne, założone kilka razy.
4. Asics 2110, rozm. 40, dł 25,5cm, stan jak w poz. nr 2.
5. Asics Triathlon (nie znam pamiętam modelu, mogę dosłac zdjęcia), rozm. 42, dł wkł. 26,5cm, stan jak w poz. 2 i 4.
Do tego mam na zbyciu kilka par dł legginsów takich firm jak Crane, Runners Point, Illuminite, Match Winner, Newline, Shamp i krótkie Asics, a także koszulkę Asics (duo-tech). Ogólnie wszystko w dobrym/bdb/idealnym stanie. Mam ze 2 saszetkina pas i bandamkę Adidas, kurtkę Newline i 2 kurtki Asics, a także maga kurtkę z Gore_texu Gore Running Wear.

Na życzenia zdjęcia poszczególnych rzeczy lub/i wszystkiego.

Mam teraz mniej miejsca w szafach ze wzgledu na to, ze musiałem odstapic troche miejsca na rzeczy potomka więc zapraszam, może coś się komuś przyda.

Mój e-mail: cre_ator@o2.pl
ODPOWIEDZ