Może ktoś potrzebuje na szybko porządny telefon...została mi moja służbówka, fajny prosty telefon, szkoda żeby leżał na pólce jak może jeszcze komuś posłużyć, co ważne posiada GPS i wsparcie GSP-A , więc może komuś służyć do treningów przy współpracy np z Endomondo...
Nokia 6700 classic
Bluetooth, GPS, Ovi Mapy, aparat 5Mpix , karta micro SD 2Gb ..i co tam jeszcze moją zwykłe klasyczne telefony...dobra bateria, trzymająca ok 7 dni, generalnie telefon sprawny, troche złochany bo noszony w kieszeni... z minusów to niewielkie pęknięcie na szybce i brak klawisza regulacji głośności z boku, pozostałe wszystko działa, nie zawiesza się, żadnych ukrytych niespodzianek....mam do niego tylko jeszcze ładowarkę
Jakby coś więcej o telefonie to:
http://www.mgsm.pl/pl/katalog/nokia/670 ... assic.html
Cena: 120zł plus przesyłka ( ok 10zł może nawet mniej...a najlepiej odbiór osobisty na Śląsku Katowice, Mikołów, Bytom )
Fotki:
By mar_jas at 2012-06-04
Nokia 6700 Classic używka z GPS idealna pod Endomondo..tanio
- mar_jas
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 0:39:59
- Życiówka w maratonie: 3:28:43
-
- Wyga
- Życiówka na 10k: 30:58
- Życiówka w maratonie: 2:40
mar_jas pisze:Może ktoś potrzebuje na szybko porządny telefon...została mi moja służbówka, fajny prosty telefon, szkoda żeby leżał na pólce jak może jeszcze komuś posłużyć, co ważne posiada GPS i wsparcie GSP-A , więc może komuś służyć do treningów przy współpracy np z Endomondo...
Nokia 6700 classic
Bluetooth, GPS, Ovi Mapy, aparat 5Mpix , karta micro SD 2Gb ..i co tam jeszcze moją zwykłe klasyczne telefony...dobra bateria, trzymająca ok 7 dni, generalnie telefon sprawny, troche złochany bo noszony w kieszeni... z minusów to niewielkie pęknięcie na szybce i brak klawisza regulacji głośności z boku, pozostałe wszystko działa, nie zawiesza się, żadnych ukrytych niespodzianek....mam do niego tylko jeszcze ładowarkę
Jakby coś więcej o telefonie to:
http://www.mgsm.pl/pl/katalog/nokia/670 ... assic.html
Cena: 120zł plus przesyłka ( ok 10zł może nawet mniej...a najlepiej odbiór osobisty na Śląsku Katowice, Mikołów, Bytom )
Fotki:
By mar_jas at 2012-06-04
- mar_jas
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 0:39:59
- Życiówka w maratonie: 3:28:43