Witam,
Mam do sprzedania buty treningowe Asics Nimbus +10 roz. 46.5 (29.5cm). Buty są używane, lecz nie biegałem w nich dużo, kilkanaście treningów, stąd bardzo dobry stan butów oraz promocyjna cena 100zł! Dla zainteresowanych wysyłam zdjęcia, niżej znajduje się szczegółowy opis tego modelu.
- Technologia Amortyzująca Asics GEL w całej stopie
- Trudno ścieralna, nawęglana guma w zewnętrznej podeszewie AHAR+
- Technologia I.G.S ( Impact Guidance System) jest rozwiązaniem technicznym zastosowanym w budowie buta, dzięki któremu zachowana jest możliwość naturalnych ruchów stopy
- Podeszwa środkowa wykonana z pianki SoLyte, zapewnia niższą wagę przy równoczesnym zwiększeniu sprężystości i trwałości
- P.H.F - zapiętek wykonany ze specjalnej pianki, ukształtowany aby zapewnić doskonałe dopasowanie wokół pięty
- System Space-Trusstic który wypełnia miejsce pomiędzy systemem Trusstic a podeszwą środkową, podnosząc elastyczność podeszwy i efektywniejsze ruchy stopy
- BIOMORPHIC technologia wykorzystana w cholewce, w obszarach narażonych na największą deformację. Zapewnia lepsze dopasowanie, komfort i mniejsze ryzyko kontuzji
- koncepca śródstopia wo/men, różna konstrukcja śródstopia dla mężczyzn i kobiet, w wariancie damskim większa strefa buforowa Space Trusstic i wyższe działanie wspierające.
- Model dla stopy neutralej lub suplinującej