Kupie odzież z decathlonu przez jakiegoś pośrednika.

Kravis
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: 36:58
Życiówka w maratonie: 3:12:31
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Witam bardzo byłbym zainteresowany zakupieniem odzieży z decathlonu przez pośrednika liczę na uczciwość gdyż nie wiem gdzie mogę dostać w sieci towar który chciałbym zakupić z decathlonu.

Byłby ktoś zainteresowany? oczywiście jakaś prowizja za fatygę itp będzie :)
New Balance but biegowy
Awatar użytkownika
Księżna
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Jeśli nie zgłosi się nikt inny, to ja po nowym roku będę akurat się wybierała.
Heisenberg
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Cześć, jeśli planujesz jakiś większy zakup to mogę Ci podpowiedzieć, że wystarczy do nich zadzwonić i pogadać o wysyłce. Ja również swego czasu miałem daleko do każdego Decathlonu. Zadzwoniłem nawet nie pamiętam do którego, ale ostatecznie rozmawiałem z kierownikiem Decathlonu w Poznaniu, bo tam była większość dostępnych, interesujących mnie produktów. Twierdzili, że z reguły nie wysyłają, ale bez problemu zrobili wyjątek, przecież to dla nich zarobek :) Pierwszą paczkę wysłali kurierem za pobraniem, tak jak prosiłem, a za drugim razem zachciało mi się bluzy, to wysłali ją tak samo za pobraniem nie wliczając wysyłki. Myślę, że w zdecydowanej większości ludzie nie cofają się w rozwoju, to jeśli kilka lat temu była taka opcja......
Kravis
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: 36:58
Życiówka w maratonie: 3:12:31
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Pierwszym razem też tak zamówiłem z Decathlonu tylko zmartwił mnie koszt przesyłki kurierskiej :/ był spory.. teraz myśle by zrobić własnie jeszcze jedno takie zamówienie ale z innego decathlonu.
ODPOWIEDZ