New Balance Vazee Pace v2 r.49 (32 cm) NOWE

robbie77
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: 43:12
Życiówka w maratonie: 4:05

Nieprzeczytany post

Sprzedam jak w tytule. Buty w limitowanej wersji Team Elite.

https://www.olx.pl/oferta/new-balance-v ... rfg3B.html

http://allegro.pl/show_item.php?item=7122739397

ObrazekObrazekObrazekObrazek

Wysłane z mojego STF-L09 .
New Balance but biegowy
Jan123

Nieprzeczytany post

Część chciałem kupić w Nb. Ale nie było takich rozmiarów teraz to już wiem dlaczego :-)

Jakby Ci się nie udało długo sprzedać i by nie były używane z paragonem, to za 100 zł bym kupił .
Wiem ,że są warte więcej , ale aktualnie kupiłem buty i nie chce płacić więcej.

Życzę powodzenia w sprzedazy,bo ciężko kupić takie buty to pewnie ktoś się znajdzie
robbie77
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Jan123 pisze:Część chciałem kupić w Nb. Ale nie było takich rozmiarów teraz to już wiem dlaczego :-)

Jakby Ci się nie udało długo sprzedać i by nie były używane z paragonem, to za 100 zł bym kupił .
Wiem ,że są warte więcej , ale aktualnie kupiłem buty i nie chce płacić więcej.

Życzę powodzenia w sprzedazy,bo ciężko kupić takie buty to pewnie ktoś się znajdzie
Bo polski oddzial NB nie uwaza ze w tym kraju sa ludzie biegajacy z takim rozmiarem stopy- jak wiekszosc (99%) sklepow.. To sa buty sprowadzone ze Stanów, z faktura... Za 100 nie sprzedam- buty sa calkowicie nowe, zalozylem je tylko w domu zeby zobaczyc jak leza... Cena do negocjacji ale rozsadnej :-)

Jan123

Nieprzeczytany post

To już jestes kolejną osobą co sprowadza buty (kajaki) z USA poprzednie jak kupiłem pare tygodni temu za 100zł z USA nike to także człowiek sprowadzał przez Ebay. Może zając się zawodowo sprowadzaniem kajaków ;-)
Szkoda, tylko ,ze ebay nie daje gwarancji zwrotu jak u nas w Polsce, to byś zwrócił i nie musiał sprzedawać .
Powodzonka w sprzedaży, odświeżaj tu na forum nowe linki do aukcji bliżej sezonu ktoś będzie napewno szukał.
Co mogę zasugerować podaj proste podsumowanie w opisie szybciej trafia , bo "używane" ludzie nie chętnie kupują np:
- 10 km przebiegniętych po asfalcie
- brak paragonu /gwarancji
- źródło ebay usa ( link, screen) potwierdzający date kupna
- 32cm/49EU rozmiar ...
- sprzedaje bo zamałe/ ocieraja itp

a na koncu opis buta warty bo ma amortyzajce itp i opis ze strony....
robbie77
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Zwrocic teoretycznie moge ale koszty wysylki za duze a moze znajdzie sie ktos chetny - wiem jak trudno jest kupić buty (szczególnie lekkie) w tym rozmiarze, co do opisu to z butami wiem ze kazdy ma inne stopy (ja mam bardzo specyficzne) i wszelkie porady, sugestie sa bez sensu, kazdy ma tez swoje preferencje a testow butow w necie jest tyle ze mozna sobie znalezc :-) co do opisu - napisałem, ze Nowe - a nowe to znaczy nieuzywne w ogole :-)

Jan123

Nieprzeczytany post

jak idzie sprzedaż ? podpijam temat aby wrzucić wyżej temat ;-)
robbie77
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Dzieki. Nie najlepiej ale mam czas [WINKING FACE]
Buty sa swietne - tylko ja mam mega specyficzne stopy, dosc ze dlugie to waskie... Jest niewiele butow ktore spelniaja moje oczekiwania...

http://allegro.pl/show_item.php?item=7134349313

Jan123

Nieprzeczytany post

Powodzenia!
Ostatnio kilka znajomych kupiło NB zadwoloni ale musieli wymieniac, bo zamałe.
Nigdy nie miałem NB to nie moge sie wypowiedziec ale chyba maja zanizona numeracje, czyli im wieksze tym lepsze.
ja mam cm 29 stope ale mam nike dwa modele 31cm/32cm i powiem szczerze jeszcze nigdy nie miałem zadużych butów .

+ podbijamy temat :taktak:
robbie77
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Ja mam 30 cm i za duzych nie ale buty w tym rozmiarze czesto sa tez automatycznie szersze w okolicy piety i srodstopia a ja tu i tu mam waska stope...

Tak NB ma zdecydowanie zaniżoną rozmiarowke- trzeba brac wieksze niz wskazuje na to zwykla rozmiarowka

Nieaktualne- dalem butom szanse i w biegu okazaly sie swietne, dopasowaly sie do stopy i jest git!
robbie77
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Znow aktualne ale powod jakze odmienny- odnowila mi sie kontuzja kolana (niefortunne postawienie nogi na kamieniu- efekt biegania wieczorem) i w powiazaniu z innymi osobistymi problemami do biegania raczej nie wroce. Ale buty juz nie sa nowe- jak napisalem dalem im szanse i okazaly sie swietne lekkie i dynamiczne laczny przebieg ok 35 km stan wlasciwie jak nowe. Cena 149 zl

http://allegro.pl/show_item.php?item=7158450182

Jan123

Nieprzeczytany post

ja dalej trzymam cene 100zł ;-) mimo ,ze maja wiecej km zrobionych niz poprzednio
robbie77
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Ok. Chcesz to moze byc za 100 ale zeby nie bylo zbyt pieknie to plus przesylka 15 zl [WINKING FACE]

robbie77
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Nieaktualne. Sprzedane.

ODPOWIEDZ