Opiekunka-rencistka poszukiwana.

Awatar użytkownika
adam1adam
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 33:10
Życiówka w maratonie: 2:32:24

Nieprzeczytany post

Do opieki poszukuje starszej panii najlepiej
rencistki, ktora moglaby sie zaopiekowac starsza osoba.
Oferuje samodzielny pokoj pod Kolobrzegiem (3km od centrum) na wsi.
Dojazd MKS (autobusem ) sklepy w Kolobrzegu najblizszy 1km.
Moze ktorys z biegaczy ma znajoma , ktora zdecydowalaby sie zmienic
miejsce pobytu. Opieka plegalaby na zrobienu zakupow, posilku i utrzymaniu porzdku.
Prosze pilnie o emaila.
PKO
erun
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Powiem tak jakoś ciężko znaleźć jakiekolwiek ogłoszenie.. sama wiem z doświadczenia że nie jest to łatwe - przejrzałam wszystkie gazety w poszukiwaniu odpowiedniej osoby - na próżno.. Dopiero w internecie znalazłam serwis z pomorskiego http://www.emcare.pl/ gdzie wyszukałam odpowiednią wolną opiekunkę dla mojego skarba.. ciekawe gdzie podziały się te wszystkie Panie opiekunki? czyżby wyjechały za granice za pracą? to bardzo możliwe i smutne..
Kolaj
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 48
Życiówka w maratonie: 4:50

Nieprzeczytany post

Erun, dlaczego smutne? Gdybyś oferowała im podobne warunki, jakie mają tam, z pewnością nie miałabyś problemu ze znalezieniem właściwej osoby. A może znalazły inne, ciekawsze, może lepiej płatne zajęcie tu na miejscu...

PS. Teraz już nie, ale jeszcze do niedawna korzystałem ze wsparcia opiekunek do dzieci i nie było wielkiego problemu z ich znalezieniem. Tyle, że trzeba pamiętać, że jak się od kogoś oczekuje zaangażowania ok. 10 godzin dziennie, to taka osoba musi być w stanie z tego wyżyć. To jest ponad pełen etat.
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ