Link do ogłoszenia
http://tablica.pl/oferta/nike-air-pegas ... 5dZ6T.html
Sprzedam buty Nike Air Pegasus+ 29 nr 45,5 kolor niebieski
- 850
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 45 min
- Życiówka w maratonie: brak
cytat z ogłoszenia ;Przebiegłem w nich niecałe 6km po czym stwierdziłem, że są o pół numeru za małe, więc doprowadziłem je do stanu nieużywalności, wsadziłem do pudełka i sprzedaję jako nowe.
koniec cytatu
A jak młodzież dorasta to kręci liczniki w samochodach i sprzedaje jako mało używane

A jak młodzież dorasta to kręci liczniki w samochodach i sprzedaje jako mało używane
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
Chyba masz kłopot ze zrozumieniem "przesłania".850 pisze:cytat z ogłoszenia ;Przebiegłem w nich niecałe 6km po czym stwierdziłem, że są o pół numeru za małe, więc doprowadziłem je do stanu nieużywalności, wsadziłem do pudełka i sprzedaję jako nowe.koniec cytatu
Przecież napisał uczciwie, ile w nich biegał, i że są refurbished.
Ci którzy przekręcają liczniki raczej o tym nie informują.
Tylko Prawda jest ciekawa - J. Mackiewicz
- 850
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 45 min
Faktycznie, moge miec problem ze zrozumieniem przeslania, ale nie mam problemu z czytaniem ze zrozumieniem. Jezeli potraktujemy to zartobliwie to ok. Ale jako powazna oferte sprzedazy to juz nie wyglada tak dobrze.meszka pisze:Chyba masz kłopot ze zrozumieniem "przesłania".850 pisze:cytat z ogłoszenia ;Przebiegłem w nich niecałe 6km po czym stwierdziłem, że są o pół numeru za małe, więc doprowadziłem je do stanu nieużywalności, wsadziłem do pudełka i sprzedaję jako nowe.koniec cytatu
Przecież napisał uczciwie, ile w nich biegał, i że są refurbished.
Ci którzy przekręcają liczniki raczej o tym nie informują.