Sprzedam obuwie damskie Brooks Pure Flow 2 rozmiar 40,5 (26 cm). Buty mają przebieg zaledwie 5 km, są w idealnym stanie. Niestety zostały nie najlepiej dobrane, moje stopy źle się w nich czują, może to kwestia zbyt dużego rozmiaru. Podaję link do sklepu, gdzie można przeczytać więcej o tym modelu:
http://ergo-sklep.pl/brooks-pure-flow-2 ... 15853.html
Moja para jest w kolorze różowym, załączam zdjęcia. Buty są w oryginalnym pudełku, z paragonem. Kosztowały 389 zł. Cena do negocjacji. Chętnie odpowiem na pytania, wszystkich zainteresowanych proszę o kontakt: karolina.modzelewska[at]op.pl
Pozdrawiam
Karolina
[SPRZEDAM] buty damskie Brooks Pure Flow 2 r. 40,5
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Buty nie znalazły nowej właścicielki, dlatego ponawiam propozycję. Tym razem jestem otwarta na propozycje cenowe, chciałabym po prostu jak najszybciej odzyskać część pieniędzy zapłaconych za te Brooksy. Wierzę, że komuś innemu będą dobrze służyć, dlatego jeśli któraś z Was np. mierzyła już ten model, gorąco zachęcam do skorzystania z okazji i kupienia butów niemalże nowych (mają przebieg 8 kilometrów - 2 króciutkie treningi przeprowadzone w tempie żółwia;)) za cenę o wiele niższą niż w sklepie. W razie potrzeby mogę przesłać więcej zdjęć. Zainteresowane (zainteresowanych - jeśli myślą o prezencie) proszę o wiadomość. Karolina
Edit: Tydzień temu zamieściłam tu link do aukcji na Allegro, ale post chyba został usunięty, bo niestety go nie widzę. Proponowałam 220 zł w przypadku opcji "Kup teraz", ale jak już wspominałam, teraz jestem gotowa zejść z ceny. Czekam na propozycje:)
Edit: Tydzień temu zamieściłam tu link do aukcji na Allegro, ale post chyba został usunięty, bo niestety go nie widzę. Proponowałam 220 zł w przypadku opcji "Kup teraz", ale jak już wspominałam, teraz jestem gotowa zejść z ceny. Czekam na propozycje:)