Sprzedam bony do INTERSPORTU

Radzioll
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

inter.jpg
Sprzedam bony do INTERSPORTU w całej Polsce ważny do końca czerwca, czyli ponad 2 miesiące.

Do wyboru cały asortyment sklepowy.

Posiadam wiele takich bonów za każde 100zł chciałbym otrzymać 85zł

Przy większym zakupie możliwość negocjacji.

Na obecną chwilę pozostało mi 50 bonów.

Więcej informacji na priv.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
New Balance but biegowy
Radzioll
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Oto link do aukcji.

http://allegro.pl/bon-karta-podarunkowa ... 93694.html

Na innych sprzedaję kilka rzeczy biegowych ;)
sojer
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Jako potencjalny klient stwierdzę brutalnie, że to żadna okazja, zwłaszcza przy takiej ilości talonów i kosztach przesyłki.
Gdybym miał kupować, to dałbym max. 50-60 zł. Więcej jest, mym zdaniem, bez sensu, ale życzę powodzenia.
Radzioll
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Najlepiej to oddać za darmo :) Wiadomo jak ktoś bierze mało bonów to dużo nie oszczędzi.

Ale jak są rowery lub inny sprzęt przeceniony w sklepie jo 20% i do tego doliczy się moje 15-20% to robi się już całkiem niezła promocja.

Podejrzewam, że i tak zakończy się to moją wizytą w sklepie i zaproponowanie komuś przymierzającemu się do roweru za 2500zł tegoż oto modelu za 2000zł w zamian za wymiane za gotówkę.

Ja tam bym się ucieszył jakbym chciał coś kupić i nagle ktoś mi to samo zaproponował za 500zł mniej :)

Zależy co kto lubi ;)
meszka
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak

Nieprzeczytany post

Ciekawe co to za bieg w którym, było nie było, taką dużą nagrodę fundowli :niewiem:
Tylko Prawda jest ciekawa - J. Mackiewicz
bjj
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 35:46

Nieprzeczytany post

Radzioll pisze:Najlepiej to oddać za darmo :) Wiadomo jak ktoś bierze mało bonów to dużo nie oszczędzi.

Ale jak są rowery lub inny sprzęt przeceniony w sklepie jo 20% i do tego doliczy się moje 15-20% to robi się już całkiem niezła promocja.

Podejrzewam, że i tak zakończy się to moją wizytą w sklepie i zaproponowanie komuś przymierzającemu się do roweru za 2500zł tegoż oto modelu za 2000zł w zamian za wymiane za gotówkę.

Ja tam bym się ucieszył jakbym chciał coś kupić i nagle ktoś mi to samo zaproponował za 500zł mniej :)

Zależy co kto lubi ;)
Problem w tym ,żeby znaleźć takiego klienta. Po pierwsze to chyba nie liczysz na to ,że pójdziesz do sklepu i w 10-15 min. znajdziesz klienta kupującego coś za 2500zł a po drugie to większość osób w takim sklepie tylko chodzi ,ogląda i przymierza a kupuje dużo taniej w internecie. Ostatnio byłem w Intersporcie z zamiarem kupna butów Merrell bare access 2. Buty były w cenie 359zł. Kupiłem w necie za 299zł z przesyłką. Kupując od Ciebie bony nic bym nie zyskał i tak będzie pewnie we wszystkich przypadkach. Oczywiście twoje bony ,twoja cena ale jak widzisz chętnych brak więc to o czymś świadczy
5km-16:48
10km - 35:46
Radzioll
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Otóż Cię zaskoczę, że zainteresowanie jest i to duże.

Sezon rowerowy się rozpoczął, liczę, że uda się kogoś znaleźć. Czasem informacja o promocji, może przekonać kogoś do kupna tego samego towaru w lepszej cenie. Jak się nie uda, to będę robił obniżkę lub sam coś zakupię, a co :)

Pozdrawiam
ODPOWIEDZ