Dobry sklep z tanią odzieżą biegową
-
- Wyga
- Życiówka na 10k: 55
- Życiówka w maratonie: brak
Dzień Dobry,
Szukam spodenek, koszulki, bluzy, spodni i skarpetek do biegania. Gdzie obecnie mogę znaleźć dobre produkty w wyprzedażowych cenach?
Szukam spodenek, koszulki, bluzy, spodni i skarpetek do biegania. Gdzie obecnie mogę znaleźć dobre produkty w wyprzedażowych cenach?
- jarjan
- Zaprawiony W Bojach
Biegam, więc jestem. :)
pozdrawiam
Jarosław
pozdrawiam
Jarosław
-
- Wyga
Dzięki,tam wszystko kupię
PS. Czy biegową odzież zimową najkorzystniej kupować teraz,czy lepiej poczekać kilka miesięcy ?

PS. Czy biegową odzież zimową najkorzystniej kupować teraz,czy lepiej poczekać kilka miesięcy ?
-
- Wyga
Ok,dzięki raz jeszcze za pomoc 

-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: brak
Polecam osobiście markę SPAIO, produkty jakościowo porównywalne chociażby z Brubeckiem, czy Odlo
Mają sporo promocji, a i bazowe ceny nie są jakieś zabójcze -> www.spaio.pl/
- jarjan
- Zaprawiony W Bojach
Widzę, że - po zarejestrowaniu się, dzisiaj - z dużym zapałem rozpocząłeś akcję wciskania na wszystkich możliwych wątkach swoich produktów.lukasz_tsp pisze:Polecam osobiście markę SPAIO, produkty jakościowo porównywalne chociażby z Brubeckiem, czy Odlo

pozdrawiam
Jarosław
pozdrawiam
Jarosław
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: brak
Nie na wszystkich i nie swoichjarjan pisze:Widzę, że - po zarejestrowaniu się, dzisiaj - z dużym zapałem rozpocząłeś akcję wciskania na wszystkich możliwych wątkach swoich produktów.lukasz_tsp pisze:Polecam osobiście markę SPAIO, produkty jakościowo porównywalne chociażby z Brubeckiem, czy Odlo

- jarjan
- Zaprawiony W Bojach
ameliiamarc pisze:Dla mnie przeważnie zdarza się kupować rzeczy do biegania prze internet. Jakoś tam udaje się dla mnie znaleźć na prawdę duży i świetny wybór. Według mnie fajnie jest poszukać tam tanich i dobrej jakości rzeczy. Polecam szukać przez internet, bo da się na prawdę można znaleźć fajne ubrania przez internet.

pozdrawiam
Jarosław
pozdrawiam
Jarosław